![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Situatia din Turcia - INFORMATII despre probleme ce pot afecta calatoria
Last Updated: Nov 04 2023 08:43, Started by
claudiu2525
, Sep 14 2015 20:44
·
25

Posted 20 March 2016 - 22:54

Marți am zbor cu Turkish, escală la Istanbul de vreo 9 ore (de dimineața până seara). Ce îmi recomandați? Să rămân în aeroport sau să merg prin Sultanahmet? Ideea e că nu îmi e teamă de atentate, dar nu aș vrea să fie închise toate atracțiile, să fie poliție peste tot (care poliție oricum stătea cu tunurile de apă în multe locuri din Istanbul, mai ales prin Taksim).
Please help! :* |
Posted 21 March 2016 - 06:15

Marți am zbor cu Turkish, escală la Istanbul de vreo 9 ore (de dimineața până seara). Ce îmi recomandați? Să rămân în aeroport sau să merg prin Sultanahmet? Ideea e că nu îmi e teamă de atentate, dar nu aș vrea să fie închise toate atracțiile, să fie poliție peste tot (care poliție oricum stătea cu tunurile de apă în multe locuri din Istanbul, mai ales prin Taksim). Please help! :* așa cum spunea cineva pe aici: sînt șanse mai mari să mori într-un accident rutier în România decît să mori într-un atentat terorist Rio de Janeiro este unul dintre cele mai periculoase orașe de pe glob Crezi că anulează ăștia jocurile olimpice din cauza asta? Sau că nu știau asta cînd au hotarît să organizeze JO la Rio? Edited by rottweiler2007, 21 March 2016 - 06:17. |
Posted 09 April 2016 - 21:24

Posted 28 June 2016 - 23:44

Bum bum pe Ataturk http://m.digi24.ro/S...rk din Istanbul
|
Posted 29 June 2016 - 09:07

Ca sa nu ma repet, o sa ma citez:
Topicul este despre "Situatia din Turcia". Daca nu este destul de clar despre ce situatie este vorba, precizez acum: despre problemele social - politice care pot afecta calatoria. NU despre temperatura apei din piscina, nu despre traficul din Italia, cum au fost mesajele pe care le-am sters. Nici parerile lui X sau Y, de-acasa, din fotoliu, ca ei ar / n-ar merge, ca li se pare asa-si-pe-dincolo, nu-si au locul aici. Se posteaza informatii si fiecare-si trage propria concluzie. Multumesc ! |
Posted 29 June 2016 - 10:24

Marți am zbor cu Turkish, escală la Istanbul de vreo 9 ore (de dimineața până seara). Ce îmi recomandați? Să rămân în aeroport sau să merg prin Sultanahmet? Ideea e că nu îmi e teamă de atentate, dar nu aș vrea să fie închise toate atracțiile, să fie poliție peste tot (care poliție oricum stătea cu tunurile de apă în multe locuri din Istanbul, mai ales prin Taksim).
....... Sper sa fi scapat omul cu bine! Din păcate șansele de a te afla intr-o zi in Turcia într-un aeroport care bubuie încep să fie mai mari decât să mori intr -un accident in România |
Posted 29 June 2016 - 13:28

dar nu aș vrea să fie închise toate atracțiile, să fie poliție peste tot (care poliție oricum stătea cu tunurile de apă în multe locuri din Istanbul, mai ales prin Taksim). |
Posted 29 June 2016 - 14:22

Am rugamintea ca sfaturile sa le cereti / acordati pe topicele dedicate. Asta trebuie sa ramana curat, cu informatii despre problemele care apar si consecintele lor directe. Multumesc !
Voi muta mai tarziu ce e de mutat, momentan n-am posibilitatea. |
Posted 05 July 2016 - 10:54

Fratele meu este in Istanbul (de trei zile, a ajuns imediat dupa atentat).
Mi-a indicat ca peste tot este cam pustiu iar turisti pe strada vezi foarte rar. Acuma, ca si in cazurile precedente, nu este decat o chestiune de zile pana ce viata isi va intra in normal. Sper ca v-am fost de folos cu aceasta interventie. |
Posted 15 July 2016 - 23:49

Se pare ca are/a avut loc o lovitura de stat in Turcia. Din ce am inteles zborurile de pe aeroporturile din Istanbul si Ankara au fost anulate.
http://www.hotnews.r...vitura-stat.htm |
|
Posted 16 July 2016 - 00:22

Nasoleala totală ! Bine că am apucat sa vad Turcia
Sper sa nu iasă lumea pe strada cum cere Erdogan ca mi-e teamă că iese măcel. Edited by atupi, 16 July 2016 - 00:30. |
Posted 16 July 2016 - 01:09

mda. se pare ca au iesit in strada.
MAE a dat o avertizare de calatorie: http://www.mae.ro/node/37838 |
Posted 16 July 2016 - 01:55

Marți am zbor cu Turkish, escală la Istanbul de vreo 9 ore (de dimineața până seara). Ce îmi recomandați? Să rămân în aeroport sau să merg prin Sultanahmet? Ideea e că nu îmi e teamă de atentate, dar nu aș vrea să fie închise toate atracțiile, să fie poliție peste tot (care poliție oricum stătea cu tunurile de apă în multe locuri din Istanbul, mai ales prin Taksim). ....... Sper sa fi scapat omul cu bine! Din păcate șansele de a te afla intr-o zi in Turcia într-un aeroport care bubuie încep să fie mai mari decât să mori intr -un accident in România Am si eu escala de 3 ore jumate marti in Istanbul! Eu ma gandeam sa nu stau inauntru in aeroport,din cauza vrunui atentat,(de ce sa excluzi idea,e mai bine sa iti iei masuri).Am de gand sa stau afara, in aeroport.Nu stiu daca se va schimba situatia din seara asta pana marti momentan aeroportul din Istanbul e inchis! Intrebare: Stie cineva care este politica la Turkish Airlines in aceasta situatie in cazul in care nu e returneaza valoarea biletului? Edited by Whitefairy, 16 July 2016 - 02:17. |
Posted 16 July 2016 - 04:21

Posted 16 July 2016 - 13:25

Am si eu escala de 3 ore jumate marti in Istanbul! Eu ma gandeam sa nu stau inauntru in aeroport,din cauza vrunui atentat,(de ce sa excluzi idea,e mai bine sa iti iei masuri).Am de gand sa stau afara, in aeroport.Nu stiu daca se va schimba situatia din seara asta pana marti momentan aeroportul din Istanbul e inchis! Intrebare: Stie cineva care este politica la Turkish Airlines in aceasta situatie in cazul in care nu e returneaza valoarea biletului? E mai safe sa stai IN AEROPORT decat afara. Vezi, atentatul a fost in AFARA aeroportului. In aeroport nu intri cu nimic dubios. Mai ales in zona de tranzit. Atentatul de la Ataturk a fost fix la intrarea in aeroport, la primul filtru de securitate. Pe langa asta, 3h30m sunt putine pentru a iesi si reintra (preactic iesi ca badea prin branza si la intrare stai de 2 ori la coada). |
|
Posted 16 July 2016 - 15:46

E mai safe sa stai IN AEROPORT decat afara. Vezi, atentatul a fost in AFARA aeroportului. In aeroport nu intri cu nimic dubios. Mai ales in zona de tranzit. Atentatul de la Ataturk a fost fix la intrarea in aeroport, la primul filtru de securitate. |
Posted 16 July 2016 - 19:49

Am revenit dupa o vacanta de 7 nopti in Turcia (dar in zona Alanya), azi dimineata am plecat la 11:10 din Antalya si am ajuns cu bine la Cluj. Daca nu erau niste romani care ziceau speriati ca e razboi, nici n-am fi aflat ce se intampla. Citisem dimineata la 5 de un puci esuat, dar ziceau ca nu mai sunt probleme, decat in Istanbul/Ankara.
In afara de vreo doua zboruri spre Germania care au fost intarziate vreo 3 ore, totul a decurs normal, au fost decolari/aterizari non stop. Am vazut ca din Istanbul/Ankara au fost anulate sau intarziate multe curse, dar apoi s-au rezolvat dupa masa (oricum deloc placut pentru cei afectati, mai ales daca ai si copii mici). Politie in plus nu am vazut, nici soldati, cel putin in Antalya. Hoteluril mai goale ca de obicei, dar asta pentru noi nu a fost rau. Curios, a fost plin de rusi si nemti, ma asteptam sa nu prea dam de rusi. Daca ar fi acum sa aleg un sejur acolo m-as mai gandi, dar daca e deja aranjat, nu m-as teme sa ma duc. Consider statiunile un loc mai ferit, chiar am discutat asta cu un turist din hotel, care locuia in Istanbul (a zis ca acolo nu e prea placut acum, dar in statiuni nu se teme). |
Posted 17 July 2016 - 20:31

Bum bum pe Ataturk http://m.digi24.ro/S...rk din Istanbul
Am si eu escala de 3 ore jumate marti in Istanbul! Eu ma gandeam sa nu stau inauntru in aeroport,din cauza vrunui atentat,(de ce sa excluzi idea,e mai bine sa iti iei masuri).Am de gand sa stau afara, in aeroport.Nu stiu daca se va schimba situatia din seara asta pana marti momentan aeroportul din Istanbul e inchis! Intrebare: Stie cineva care este politica la Turkish Airlines in aceasta situatie in cazul in care nu e returneaza valoarea biletului? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users