![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Assassin's Creed (2016)
Last Updated: Sep 12 2022 22:06, Started by
Dany noob
, Sep 11 2015 20:08
·
0

Posted 20 May 2016 - 15:20

Chiar e mai interesant animus-ul din film fata de cel din joc.Si chiar are mai mult sens ca daca el face miscarile in real-time in timp ce "priveste" in trecut , dupa o anumita perioada de timp sa deprinda abilitatile stramosilor lui si in prezent.Actrita aia antipatica care e ? Te referi la Marion Cotillard ? Daca si aia e actrita proasta...vorbesti de ea de parca ar fi tipa din Twilight.
|
Posted 06 June 2016 - 20:11

Cotillard nu a fost niciodatã o actrițã proastã dar joacã numai într-un anumit fel care-mi aduce aminte de alți actori care joacã doar o singurã carte gen De Niro, Pesci, Pacino și gagica aia din ultimul Gatsby (nu știu cum o cheamã) care numai roluri melancolice de plângãcioasã joacã. Pentru unii asta e enervant.
Tare mi-e cã scenariul va conta foarte mult. Dacã va fi scris prost, filmul va fi prost. Efectele 3D ar trebui sã fie bune. Am jucat de altfel Assassin Creed 3 în 3D. |
Posted 14 June 2016 - 11:06

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/VUFKJoCJ3Mc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 18 October 2016 - 16:56

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/9pC2IjvLSKs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 20 October 2016 - 14:31

Filmul nu va rula si in salile de cinema din Romania ? ca aici http://www.imdb.com/...?ref_=tt_ov_inf nu scrie nimic despre Romania.
|
Posted 20 October 2016 - 15:34

Nu sunt listate niciodata toate tarile pe imdb.Pe net circula informatia ca in Romania premiera va fi in 6 ianuarie.
|
Posted 21 December 2016 - 22:28

Din pacate, primele impresii sunt proaste.Am vazut cateva reviews care spun ca filmul e slab iar in momentul asta filmul sta la un scor metacritic 37% ...pacat, aveam sperante pentru acest film.Nu cred ca ma mai duc la cinema sa il vad.
Edited by Dany noob, 21 December 2016 - 22:28. |
Posted 22 December 2016 - 11:33

Ass sunt si jocurile originale cu calatorii in timp?
|
Posted 29 December 2016 - 00:48

Acum am venit de la cinema. Filmul e bunuÈ› dar puÈ›in cam grãbit.
Fata de jocuri fac referire. Parca prea uÈ™or se întâmpla tot, amintindu-mi cât ma chinuiam. Ma rog.. A lipsit ceva din jocuri, dar nu va zic ce. Și finalul inseama ca va mai urma. Aici l-au difuzat cu o zi înainte. ![]() 7/10. Dacã nu îl grãbeau È™i dacã reproduceau niÈ™te scene faine din jocuri poate mai mult ![]() ![]() Edited by Lex404, 29 December 2016 - 00:54. |
|
Posted 04 January 2017 - 20:29

Posted 05 January 2017 - 08:53

A lipsit ceva din jocuri, dar nu va zic ce. Eu nu am jucat niciodata Assassin's Creed, crezi ca pot sa-mi dau seama ce ai vrut sa spui dupa ce voi viziona filmul ? Ori spuneai ce lipseste ori nu mai spuneai lucru asta !!! Cum draqu o sa mai vad eu filmu daca stiu ca "lipseste ceva din jocuri" dar eu nu pot sa-mi dau seama ce ? p.s.: acum daca ai realizat ca ai creat o "problema", te rog sa gasesti solutia la "problema" creata de tine ! |
Posted 05 January 2017 - 12:13

Iti dau eu solutia: joaca vreo 2-3 ani toate jocurile Assassin's Creed si apoi poti sa vezi si filmul. Nu se va supara nimeni.
|
Posted 05 January 2017 - 12:15

Merita vazut filmul daca n-ai avut nici o tangenta cu jocurile? Intelegi ceva?
|
Posted 05 January 2017 - 12:23

Nu l-am vazut inca, dar este oarecum logic sa fie facut pe intelesul tuturor. Altfel, si-ar limita drastic audienta.
Referitor la durata, stie cineva? |
|
Posted 05 January 2017 - 12:34

Posted 05 January 2017 - 15:37

Pai, daca ai jucat jocurile, ai vazut si filmu -de ce nu spui si ce "lipseste din jocuri" in film ?
Ca doar e sectiunea de spoilere, nu ![]() Hai, @Lex404 ! cat vrei sa te rog ? |
Posted 05 January 2017 - 17:27

In jocuri actiunea se intampla ceva mai lent. Te chinui, depui ceva efort, suspans, cutreieri orase mari sarind pe cladiri, te arunci in gol, privesti orizontul de pe varfurile orasului.
Aci, nu se arunca in gol in caruta cu fan, nu priveste orizontul, nu alearga prea mult, totul e easy task si mie mi s-a parut ca s-a intamplat foarte repede totul. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users