Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Margherita de la Clejani da decla...

Tigari din afara UE

Maitre Gims - Est-ce que tu m'...
 Solutii incalzire portabile

Tot ce era alb este roz acum,de ce?

Windows 11 + hdd vechi

Scara lemn pe vanguri
 Ce telefon sa-mi iau?

Cum circula banii intr-o economie...

ortoped foisor contact-ruptura LIA

Gingia creste peste masea
 Comutatoare si RCCB 18 mm

Despre setarile OBS Studio !

Cum reacționezi ca tata cand...

Camera auto Zenfox T3 DUO
 

VoLTE

- - - - -
  • Please log in to reply
2347 replies to this topic

#2305
w21

w21

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,986
  • Înscris: 04.04.2008
Deci la Iasi cel de CJ intra primul, sunt impartite geografic cel mai probabil.

#2306
emanu900

emanu900

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,615
  • Înscris: 03.04.2004
Cred ca daca băieții ii dau cu reduntanta si load balancing se pregătesc mai intens pt VoNR in viitorul apropiat, altfel de ce sa tot bage IMS-uri din greu.

#2307
SethNY

SethNY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,849
  • Înscris: 31.01.2006
nu au treaba cu VoNR, ei fac ce trebuiau sa faca de la inceput, sa aiba 2 site-uri de IMS ptr VoLTE. Acum ca l-au pus si pe asta de Cluj, tre sa le dea pe ambele afara sa puna E///.
VoNR e tot un fel de VoLTE, nu e mare diferenta dpdv al IMSului.

#2308
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 244,199
  • Înscris: 08.10.2015
Te-aș întreba ce părere ai tot legat de Vodafone ceva. De când s-a făcut upgrade pe radio la mine pingul pe 4G+ e dublu chiar triplu. Aveam înainte 20+ ma și acum constant 65-75 ms și nu scade niciodată.
O fi din cauza ca au alte rute, la site fiind fibra Digi și nu cea proprie? Ca doar pe un site au adus fibra lor proprie și acolo e ok timpul de răspuns.

Ca sa nu mai zic ca după upgrade când se ia curentul la fiecare pana turnul vodafone e picat... Ceea ce niciodată nu se întâmplă înainte. Cum pica curentul 2 secunde e gata și rețeaua

Totuși Orange care e în 800 în sharing nu pica.

Și tot la Orange pingul pe site-ul Vodafone e normal.

Poate îți dai tu cu părerea sau ai vreo metoda sa aflam ceva rute.

#2309
SethNY

SethNY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,849
  • Înscris: 31.01.2006
Suntem cam offtopic aici, dar daca stiam imi dadeam cu parerea. habar nu am :) ... o fi de la transport, cum spui ..

#2310
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 244,199
  • Înscris: 08.10.2015
Cel mai rău ma deranjează ca am anunțat la Vodafone de mai multe ori și nu au fost interesați sa facă ceva, nici nu mi-au mai răspuns.

#2311
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,343
  • Înscris: 23.02.2015
Eu la noul telefon nu mai am pictograma volte .
Daca la apeluri apare HD înseamnă că volte funcționează ?


Am schimbat și simul cu cel trimis de Orange in online de pe cont dar nici cu ăla pictograma volte nu apare .
Daca aleg rețea 5 G din rețele merge in 4 G.
Daca comut la Lte merge in 4G + .
Nu mai înțeleg nimic .
Cu redmi 7 și redmi 9 aveam pictograma volte și cu Redmi note 10 nu ???



Edited by GingisHan2015, 27 September 2021 - 19:11.


#2312
w21

w21

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,986
  • Înscris: 04.04.2008
Intra in setari pe sim-ul Orange si activeaza VoLTE... sau un simplu search "volte" in settings.

Edited by w21, 27 September 2021 - 19:27.


#2313
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,343
  • Înscris: 23.02.2015
Acolo este activat .

[attachAttached File  IMG_20210927_202915.jpg   71.42K   37 downloads
Uite.

#2314
w21

w21

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,986
  • Înscris: 04.04.2008
Stau in 4G datele in timpul apelului, sau H+?

#2315
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015
Știu doar ca la IPhone și la Vodafone nu apare Volte după sigla operatorului. Dacă rămâne in 4G când ești in apel, înseamnă ca e activ serviciul.

#2316
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,343
  • Înscris: 23.02.2015
Cred că rămâne .In my Orange apare corect la rubrica telefonul meu .
Am incercat sa obținut setări automate dar nu au inca pentru el .
Zice sa sun la 300 cu un operator .
Ciudat că redmi 9 nevândut de ei anul trecut a luat din prima volte automat

#2317
w21

w21

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,986
  • Înscris: 04.04.2008
Crezi? Nu poti apela un numar random (ex 0315040454) ca sa te convingi?

Daca se duce in H+ da, nu e provizionat corect de orange, trebuie sa suni la ei.

Daca ramane in 4G atunci e ok, ai volte, iconul ala nu are nici o importanta.

Edited by w21, 27 September 2021 - 19:42.


#2318
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,343
  • Înscris: 23.02.2015
Aici e bun așa? Nici cu 5 G nu a mers și am dat pe lte
Attached File  IMG_20210927_204116.jpg   40.46K   40 downloads

#2319
w21

w21

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,986
  • Înscris: 04.04.2008
Lasa-l pe 5G ca nu te incurca cu nimic, comportamentul e același.....

#2320
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,343
  • Înscris: 23.02.2015
W21 azi e prima zi când îl folosesc și doar o dată m-am uitat și a rămas în 4 G dar aveam in cap sa schimb cu multisimul trimis in pachet de ei .
Am crezut că poate ala de la ei este setat pentru 5 G și va merge cu ala și volte .
Dar e la fel .

Ok . Dar dacă arată HD la apelurile făcute azi înseamnă volte sau ce înseamnă ?
Poate merge dar nu are pictograma modelul asta .
Nu știe nimeni nimic pe net  .
Ori inca nu am găsit eu .

#2321
w21

w21

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,986
  • Înscris: 04.04.2008
VoLTE il identifici simplu, am zis mai sus, daca raman datele in 4G in timpul apelului ! De aia tot repet sa faci apel ca sa iti dai seama daca merge sau nu.

Daca ai trafic date H+/3G/E in timpul apelului => NU ai volte.

HD poate fi si in 3G, e altceva.

Edited by w21, 27 September 2021 - 19:53.


#2322
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,343
  • Înscris: 23.02.2015
Am înțeles și mulțumesc mult. Așa fac și îl urmăresc cu atenție sa vad ce are de gând .
Daca nu vrea trece în rezervă acasă pe wifi și bag simul in redmi 9 înapoi.
O degradare cum ar veni .😄

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate