Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Antrenament picioare!

Cum sa izolez aici?

domo.ro =cel.ro...preturi diferit...

Placa de baza Z370 cu memorie de ...
 Earpad-uri pentru Audio-Technica ...

Cum sa cumpar lemnele pentru foc?...

De ce este Romania ultima?

Cablu BNC
 Iphone - motiv de fun. De ce?

Verificare metrologica a contorul...

Care au fost originile crizei eco...

Program pentru fisiere corupte
 KAON AR4010 si fix pentru KRACK

achizitionare placa video sh

Cheie telescopica pentru auto tip...

Cinematografie asiatica
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

VoLTE

- - - - -
  • Please log in to reply
1501 replies to this topic

#1
morogan

morogan

    Mananc useri

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 5,654
  • Înscris: 14.04.2002
  • ID membru: 1,082
  • Locație: Braila
http://stirileprotv....a-digitala.html

#2
vio73

vio73

    Guru member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,623
  • Înscris: 13.07.2010
  • ID membru: 607,457
  • Locație: Pitești, România
Ceva extraordinar, dar prea scump pentru românul de rând dacă este accesibil doar pe Samsung S 6 și S6 edge.
http://adevarul.ro/t...8679/index.html
Și eu am Samsung Note 3 neo, dar ...

Edited by vio73, 11 September 2015 - 19:59.


#3
Yukoto

Yukoto

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,047
  • Înscris: 11.09.2012
  • ID membru: 778,948
Este compatibil si noul iPhone 6S. Cred ca si iPhone 6 simplu, dar nu sunt sigur.

#4
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,961
  • Înscris: 18.12.2007
  • ID membru: 261,701
  • Locație: Neverland
E compatibil daca vrea Apple-ul sa dea telefoanele cu softul respectiv la operator...

#5
larybalauru

larybalauru

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 163
  • Înscris: 31.07.2008
  • ID membru: 354,724

Vizualizare mesajvio73, pe 11 septembrie 2015 - 19:53, a scris:

Ceva extraordinar, dar prea scump pentru românul de rând dacă este accesibil doar pe Samsung S 6 și S6 edge.
http://adevarul.ro/t...8679/index.html
Și eu am Samsung Note 3 neo, dar ...
La nelimitatul de 100Imagine publicată pe luna astea doua o sa fie gratis

#6
danut300

danut300

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,480
  • Înscris: 28.03.2015
  • ID membru: 906,535
O tehnologie care nu foloseste nimanui dar de fapt suntem renumiti in a plati toate prostiile bagate pe gat.

#7
QAZ

QAZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 950
  • Înscris: 18.09.2003
  • ID membru: 6,476
Pana la urma pt s6 trebuie firmware orange sau merge cu orice fw ? De folosit..este util se mai elibereza 3g.

Edited by QAZ, 11 September 2015 - 20:49.


#8
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,961
  • Înscris: 18.12.2007
  • ID membru: 261,701
  • Locație: Neverland
Firmware orange

Vizualizare mesajdanut300, pe 11 septembrie 2015 - 20:45, a scris:

...suntem renumiti in a plati toate prostiile bagate pe gat.

Cat costa?

#9
f300

f300

    see you in 2018

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,690
  • Înscris: 27.09.2008
  • ID membru: 374,346

Vizualizare mesajdanut300, pe 11 septembrie 2015 - 20:45, a scris:

O tehnologie care nu foloseste nimanui dar de fapt suntem renumiti in a plati toate prostiile bagate pe gat.

Cum draci sa nu foloseasca nimanui sa nu te arunce in 3G sau chiar 2G cind vrei sa dai sau sa primesti un telefon?!
A, ca era de bun simt sa avem si voce de la inceput, da normal. Dar nu ca e o prostie!

#10
QAZ

QAZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 950
  • Înscris: 18.09.2003
  • ID membru: 6,476
O sa fie moka

#11
gabybcr

gabybcr

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,442
  • Înscris: 22.03.2008
  • ID membru: 305,497
  • Locație: Bucuresti
Nu ma intereaza noile abonamente Orange ca probabil sunt scumpe, dar ma bucur tare mult ca ei aduc in Romania tehnologiile VoLTE si WiFi Calling. Vodafone doar s-a laudat cu "modernizari" peste "modernizari" dar n-a venit cu nimic nou pentru a se diferentia de competitorii sai.
P.S. Trebuie recunoscut ca aceste doua lansari  VoLTE dar mai ales WiFi  s-au datorat si intr-o oarecare masura si celor de la Digi. Daca lansau un week-end cu pomana ca la stim noi cine, nu se diferentiau cu nimic si dupa trebuiau sa umble mult la preturi. Trece acest week-end si reteaua aia nu are nimic important peste competitori sai pentru a se diferentia.

Edited by gabybcr, 11 September 2015 - 23:28.


#12
tassadar

tassadar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,748
  • Înscris: 17.02.2004
  • ID membru: 11,562
  • Locație: On Earth
Practic orice telefon 4G poate fi capabil de VoLte cu conditia sa fie IMS enabled (IP Multimedia Subsystem).

#13
aris86

aris86

    Traieste constient!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,728
  • Înscris: 26.02.2010
  • ID membru: 567,027
  • Locație: Bucuresti
Inclusiv BlackBerry Classic, q5?

#14
vio73

vio73

    Guru member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,623
  • Înscris: 13.07.2010
  • ID membru: 607,457
  • Locație: Pitești, România
Sau Samsung Galaxy note 3 neo? Mulțumesc!

#15
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,961
  • Înscris: 18.12.2007
  • ID membru: 261,701
  • Locație: Neverland
Ca sa mearga serviciul pe telefoane, e nevoie de 2 lucruri: chipset capabil sa se conecteze la IMS si softul dedicat (care iti creeaza un punct de acces cu apn-ul IMS + si activeaza in meniul de apel optiunea de VoLTE - similar cu apelul video in 3G).
Daca ai telefon cu chipset dar fara soft dedicat trebuie doar sa ai noroc sa ajunga de la producator update-ul de soft.

Lista de telefoane care suporta VoLTE (pe partea hardware) conform wikipedia: https://en.wikipedia...i/VoLTE#Devices

#16
vio73

vio73

    Guru member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,623
  • Înscris: 13.07.2010
  • ID membru: 607,457
  • Locație: Pitești, România
,,in premiera in Romania si in Grupul Orange, clientii Orange Romania vor putea folosi serviciul apel 4G"

http://stirileprotv....a-digitala.html

România e tare la capitolul ăsta!

Edited by vio73, 13 September 2015 - 13:15.


#17
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,215
  • Înscris: 05.12.2002
  • ID membru: 2,515
  • Locație: Bucharest, Ro

Quote

Bucureşti, 5 noiembrie 2014 – De astăzi, Vodafone România lansează VoLTE, o inovaţie în domeniul apelurilor de voce[...]
https://www.vodafone...prin-call-plus/
Care-i faza?
Eu auzisem de mult ca la VDF e disponibil VoLTE dar neavand abonament de la ei nu m-au intresat detaliile.

Quote

Apelul prin VoLTE nu este conditionat de catre device-ul utilizat de interlocutor. Astfel, daca ai un Samsung GALAXY S5 si initiezi un apel intr-o zona cu acoperire 4G catre o persoana care utilizeaza un telefon Nokia 1100, spre exemplu, care suporta doar convorbiri prin reteaua GSM, telefonul tau va efectua apelul prin reteaua 4G, dar la calitate normala a vocii atata timp cat vei avea acoperire 4G, iar daca vei iesi din acoperirea 4G, apelul nu se intrerupe, iar telefonul comuta automat pe reteaua 3G sau GSM.
https://www.stefanbl...e-vodafone.html
La ORO am inteles ca VoLTE se poate face doar cu 2 telefoane care au VoLTE activat si disponibil in momentul apelului - ceea ce e cam nasol, pe mine ma intereseaza VoLTE strict pt. a scapa de delay-ul de la initierea unui apel, pana cand comuta pe 3G.

Edited by Alice, 14 September 2015 - 18:44.


#18
f300

f300

    see you in 2018

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,690
  • Înscris: 27.09.2008
  • ID membru: 374,346
As zice ca n-ai inteles bine.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users