Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cea mai buna rețea by Ookla ...

Infintare asociatie proprietari -...

Chip grafic integrat vrea driver ...

Onkyo NS 6170 vs NUC + DAC
 Despre comunicare

Cum sa invat pt admiterea la facu...

Recomandare smartphone 800 lei

Cum va informați inainte de a ave...
 Consum prea mare focus MK2?

Alegere/discutii frigider offgrid...

Problema Facebook Lite

Sa fie EDID-ul monitorului , sau ...
 Masini electrice care produc cryp...

metastaze si reactii adverse

Upgrade placa video sau configura...

Baterie Macbook
 

VoLTE

- - - - -
  • Please log in to reply
1910 replies to this topic

#1
morogan

morogan

    Senior Member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 5,828
  • Înscris: 14.04.2002
http://stirileprotv....a-digitala.html

#2
vio73

vio73

    Guru member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,839
  • Înscris: 13.07.2010
Ceva extraordinar, dar prea scump pentru românul de rând dacă este accesibil doar pe Samsung S 6 și S6 edge.
http://adevarul.ro/t...8679/index.html
Și eu am Samsung Note 3 neo, dar ...

Edited by vio73, 11 September 2015 - 19:59.


#3
Yukoto

Yukoto

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,082
  • Înscris: 11.09.2012
Este compatibil si noul iPhone 6S. Cred ca si iPhone 6 simplu, dar nu sunt sigur.

#4
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,338
  • Înscris: 18.12.2007
E compatibil daca vrea Apple-ul sa dea telefoanele cu softul respectiv la operator...

#5
larybalauru

larybalauru

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 164
  • Înscris: 31.07.2008

View Postvio73, on 11 septembrie 2015 - 19:53, said:

Ceva extraordinar, dar prea scump pentru românul de rând dacă este accesibil doar pe Samsung S 6 și S6 edge.
http://adevarul.ro/t...8679/index.html
Și eu am Samsung Note 3 neo, dar ...
La nelimitatul de 100Posted Image pe luna astea doua o sa fie gratis

#6
danut300

danut300

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,480
  • Înscris: 28.03.2015
O tehnologie care nu foloseste nimanui dar de fapt suntem renumiti in a plati toate prostiile bagate pe gat.

#7
QAZ

QAZ

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,134
  • Înscris: 18.09.2003
Pana la urma pt s6 trebuie firmware orange sau merge cu orice fw ? De folosit..este util se mai elibereza 3g.

Edited by QAZ, 11 September 2015 - 20:49.


#8
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,338
  • Înscris: 18.12.2007
Firmware orange

View Postdanut300, on 11 septembrie 2015 - 20:45, said:

...suntem renumiti in a plati toate prostiile bagate pe gat.

Cat costa?

#9
f300

f300

    see you in 2018

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,680
  • Înscris: 27.09.2008

View Postdanut300, on 11 septembrie 2015 - 20:45, said:

O tehnologie care nu foloseste nimanui dar de fapt suntem renumiti in a plati toate prostiile bagate pe gat.

Cum draci sa nu foloseasca nimanui sa nu te arunce in 3G sau chiar 2G cind vrei sa dai sau sa primesti un telefon?!
A, ca era de bun simt sa avem si voce de la inceput, da normal. Dar nu ca e o prostie!

#10
QAZ

QAZ

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,134
  • Înscris: 18.09.2003
O sa fie moka

#11
gabybcr

gabybcr

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,681
  • Înscris: 22.03.2008
Nu ma intereaza noile abonamente Orange ca probabil sunt scumpe, dar ma bucur tare mult ca ei aduc in Romania tehnologiile VoLTE si WiFi Calling. Vodafone doar s-a laudat cu "modernizari" peste "modernizari" dar n-a venit cu nimic nou pentru a se diferentia de competitorii sai.
P.S. Trebuie recunoscut ca aceste doua lansari  VoLTE dar mai ales WiFi  s-au datorat si intr-o oarecare masura si celor de la Digi. Daca lansau un week-end cu pomana ca la stim noi cine, nu se diferentiau cu nimic si dupa trebuiau sa umble mult la preturi. Trece acest week-end si reteaua aia nu are nimic important peste competitori sai pentru a se diferentia.

Edited by gabybcr, 11 September 2015 - 23:28.


#12
tassadar

tassadar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,751
  • Înscris: 17.02.2004
Practic orice telefon 4G poate fi capabil de VoLte cu conditia sa fie IMS enabled (IP Multimedia Subsystem).

#13
aris86

aris86

    Traieste constient!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,391
  • Înscris: 26.02.2010
Inclusiv BlackBerry Classic, q5?

#14
vio73

vio73

    Guru member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,839
  • Înscris: 13.07.2010
Sau Samsung Galaxy note 3 neo? Mulțumesc!

#15
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,338
  • Înscris: 18.12.2007
Ca sa mearga serviciul pe telefoane, e nevoie de 2 lucruri: chipset capabil sa se conecteze la IMS si softul dedicat (care iti creeaza un punct de acces cu apn-ul IMS + si activeaza in meniul de apel optiunea de VoLTE - similar cu apelul video in 3G).
Daca ai telefon cu chipset dar fara soft dedicat trebuie doar sa ai noroc sa ajunga de la producator update-ul de soft.

Lista de telefoane care suporta VoLTE (pe partea hardware) conform wikipedia: https://en.wikipedia...i/VoLTE#Devices

#16
vio73

vio73

    Guru member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,839
  • Înscris: 13.07.2010
,,in premiera in Romania si in Grupul Orange, clientii Orange Romania vor putea folosi serviciul apel 4G"

http://stirileprotv....a-digitala.html

România e tare la capitolul ăsta!

Edited by vio73, 13 September 2015 - 13:15.


#17
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,268
  • Înscris: 05.12.2002

Quote

Bucureşti, 5 noiembrie 2014 – De astăzi, Vodafone România lansează VoLTE, o inovaţie în domeniul apelurilor de voce[...]
https://www.vodafone...prin-call-plus/
Care-i faza?
Eu auzisem de mult ca la VDF e disponibil VoLTE dar neavand abonament de la ei nu m-au intresat detaliile.

Quote

Apelul prin VoLTE nu este conditionat de catre device-ul utilizat de interlocutor. Astfel, daca ai un Samsung GALAXY S5 si initiezi un apel intr-o zona cu acoperire 4G catre o persoana care utilizeaza un telefon Nokia 1100, spre exemplu, care suporta doar convorbiri prin reteaua GSM, telefonul tau va efectua apelul prin reteaua 4G, dar la calitate normala a vocii atata timp cat vei avea acoperire 4G, iar daca vei iesi din acoperirea 4G, apelul nu se intrerupe, iar telefonul comuta automat pe reteaua 3G sau GSM.
https://www.stefanbl...e-vodafone.html
La ORO am inteles ca VoLTE se poate face doar cu 2 telefoane care au VoLTE activat si disponibil in momentul apelului - ceea ce e cam nasol, pe mine ma intereseaza VoLTE strict pt. a scapa de delay-ul de la initierea unui apel, pana cand comuta pe 3G.

Edited by Alice, 14 September 2015 - 18:44.


#18
f300

f300

    see you in 2018

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,680
  • Înscris: 27.09.2008
As zice ca n-ai inteles bine.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate