Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

LIDL schimba politica de incarcar...

Nissan Qashqai 1.6 DCI Start/Stop...

C++ - De unde pot sa incep?
 Furtul din magazine in SUA schimb...

Margherita de la Clejani da decla...

Tigari din afara UE

Maitre Gims - Est-ce que tu m'...
 Solutii incalzire portabile

Tot ce era alb este roz acum,de ce?

Windows 11 + hdd vechi

Scara lemn pe vanguri
 Ce telefon sa-mi iau?

Cum circula banii intr-o economie...

ortoped foisor contact-ruptura LIA

Gingia creste peste masea
 

Hibernare arch linux

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
Zinus

Zinus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,735
  • Înscris: 23.04.2014
Salut,
Incerc sa activez modul hibernare in Arch linux, dar in loc sa intre in hibernare imi ramane cursorul pe un fundal negru. Aveti vreo idee cum as putea activa modul hibernare?

#2
shogun1

shogun1

    Cranky old n00b ☯

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,540
  • Înscris: 31.01.2009
Ai facut ce scrie in wiki(https://wiki.archlin...ate#Hibernation)?

#3
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007
Mie nu mi-a mers niciodata cu fisier de swap sau cu partitia mai mica decat RAM-ul.

#4
Zinus

Zinus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,735
  • Înscris: 23.04.2014
Da, am facut ce scria in wiki, am creat o partitie swap de 1 GB, eu avand 8GB de memorie ram instalata in laptop

Edited by Zinus, 06 September 2015 - 17:56.


#5
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,314
  • Înscris: 11.11.2005
Poate ajuta...

https://bbs.archlinu...c.php?id=154003

I do swapoff/swapon, and then my computer shutdown but don’t resume when it turn on.
Then i do a "mkinitcpio -p linux", and then the resume work.(i read somewhere that i don’t have to)
And after one reboot everything seems to work.
Thanks !!

https://bbs.archlinu...c.php?id=148851

Edited by xxvirusxx, 06 September 2015 - 18:03.


#6
Zinus

Zinus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,735
  • Înscris: 23.04.2014
@xxvirusxx, nu a functionat.

Edited by Zinus, 06 September 2015 - 18:12.


#7
cosmin_ovoid

cosmin_ovoid

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 72
  • Înscris: 02.10.2007
Eu am avut probleme din cauza driverului grafic. Pe o nvidia mai veche nici suspend nu mergea, acum merge suspend - o placă ceva mai nouă - dar hibernarea nu „dehibernează”.

#8
Zinus

Zinus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,735
  • Înscris: 23.04.2014
Eu am o placa Nvidia Gt 840m, suspend-ul imi merge, doar in hibernare nu vrea sa intre.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate