Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Racordare la apa termosemineu

Mi am luat 4x4

Recomandare laptop cu luminozitat...

Cautarea pe google android nu merge
 Caut serviciu serios de captura v...

Frauda magazin online

AC Woods Venezia Smart - nu races...

podea ciment denivelata
 Îndepartare bule folie reflectoriz...

Revista imobiliara cu poze... cir...

Recomandare soundbar pentru laptop

Veți renunța in 2025 la...
 Coaxial pentru cablare casa

"Gipane" cu girofar care ...

Mai e cineva pe forum, in afara d...

COSAFA CUP 2024
 

Hibernare arch linux

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
Zinus

Zinus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,735
  • Înscris: 23.04.2014
Salut,
Incerc sa activez modul hibernare in Arch linux, dar in loc sa intre in hibernare imi ramane cursorul pe un fundal negru. Aveti vreo idee cum as putea activa modul hibernare?

#2
shogun1

shogun1

    Cranky old n00b ☯

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,542
  • Înscris: 31.01.2009
Ai facut ce scrie in wiki(https://wiki.archlin...ate#Hibernation)?

#3
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 32,574
  • Înscris: 13.06.2007
Mie nu mi-a mers niciodata cu fisier de swap sau cu partitia mai mica decat RAM-ul.

#4
Zinus

Zinus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,735
  • Înscris: 23.04.2014
Da, am facut ce scria in wiki, am creat o partitie swap de 1 GB, eu avand 8GB de memorie ram instalata in laptop

Edited by Zinus, 06 September 2015 - 17:56.


#5
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,441
  • Înscris: 11.11.2005
Poate ajuta...

https://bbs.archlinu...c.php?id=154003

I do swapoff/swapon, and then my computer shutdown but don’t resume when it turn on.
Then i do a "mkinitcpio -p linux", and then the resume work.(i read somewhere that i don’t have to)
And after one reboot everything seems to work.
Thanks !!

https://bbs.archlinu...c.php?id=148851

Edited by xxvirusxx, 06 September 2015 - 18:03.


#6
Zinus

Zinus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,735
  • Înscris: 23.04.2014
@xxvirusxx, nu a functionat.

Edited by Zinus, 06 September 2015 - 18:12.


#7
cosmin_ovoid

cosmin_ovoid

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 72
  • Înscris: 02.10.2007
Eu am avut probleme din cauza driverului grafic. Pe o nvidia mai veche nici suspend nu mergea, acum merge suspend - o placă ceva mai nouă - dar hibernarea nu „dehibernează”.

#8
Zinus

Zinus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,735
  • Înscris: 23.04.2014
Eu am o placa Nvidia Gt 840m, suspend-ul imi merge, doar in hibernare nu vrea sa intre.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate