Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Probleme echitatie amatori

Scurgere chiuveta -> teava co...

Trigger Warning (2024)

Pareri cartiere/zone in care ati ...
 Care este culoarea normala de soia?

Comertul cu arcuri si arbalete

Masini pe benzina usor pretabile ...

Am primit facturi dupa ce am renu...
 Camere video, supraveghere curte....

Epilator care nu smulge puful

Realizare comanda pompa submersib...

Covorase scari/trepte
 Apartament Iași

Scurgeri de la etajul superior

Caut splitter semnal satelit

Instalatii sanitare
 

Amplificator CATV pentru RCS-RDS

- - - - -
  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#19
gabriel_gavrila

gabriel_gavrila

    V.I.P.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,101
  • Înscris: 24.09.2008
poti folosi iesirea TV de la modem pt a instala un TV, maxim 2. amplifica ceva, dar foarte putin.

splittere Well sunt folosite de catre RDS. acela cu 4 iesiri cu siguranta nu.

daca iti cumperi amlif poti sa ai o receptie ok la toate tv-urile, chiar daca mai ai splitat cablul. ampliful se poate regla in functie de necesitati.

Edited by gabriel_gavrila, 05 September 2015 - 21:04.


#20
Swagger

Swagger

    "Commit your task to memory, then do your job."

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,171
  • Înscris: 26.12.2013
Ce amplif imi recomanzi acum? Sa fie low-cost best buy :D.

#21
gabriel_gavrila

gabriel_gavrila

    V.I.P.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,101
  • Înscris: 24.09.2008

View Posttidicristi, on 05 septembrie 2015 - 18:28, said:

Cumperi un amplificator de banda larga , sa amplifice semnalul care il pierzi .

P.S. -Amplificatorul nu bruiaza banda de net .

Gresit. daca nu ai reglat reversul atunci poti sa-ti iei adio de la net. si e un reglaj sensibil.



View PostSwagger, on 05 septembrie 2015 - 21:03, said:

Ce amplif imi recomanzi acum? Sa fie low-cost best buy Posted Image.

nu sunt neaparat adeptul lucrurilor ieftine. eu folosesc Netcom HA8630 luat cu 100 lei. functioneaza de peste 3 ani fara probleme.

Edited by gabriel_gavrila, 05 September 2015 - 21:11.


#22
Swagger

Swagger

    "Commit your task to memory, then do your job."

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,171
  • Înscris: 26.12.2013
Ok, atunci o recomandare?

#23
ady_77

ady_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,126
  • Înscris: 05.02.2009

View PostSwagger, on 05 septembrie 2015 - 20:58, said:

Deci, vine cablul negru de la RDS, coaxialul. De acolo intra in minunea asta de splitter cu atenuare, si se ramifica in 4 cabluri. 3 dintre ele merg in 3 camere separate. Unul coboara jos in living, avand cel mai lung traseu. Ajunge jos in living, dupa care intra intr-un splitter cu 2 iesiri de la well, adus de cei de la RDS. Plasma e alimentata ca si semnal din acel splitter, iar cealalta iesire merge spre TV-ul din bucatarie. Cam asta e traseul. EoC-ul e pus pe cel mai apropiat traseu de cablu.



Am inteles ca modemul EoC are ceva amplificator si filtru de semnal in el. Pot sa il folosesc intr-un fel? Daca nu, ce amplificator imi recomanzi?

In mod normal configuratia ar fi asa: cablul de la furnizor,splitter cu 2 iesiri,o iesirein EOC si cealalta pleaca spre tv.Daca ai mai multe tv ,pe iesirea catre tv pui splitter cu atatea iesiri cate tv ai.Insa daca ai mai mult de 2-3 ai nevoie de amplificator inaintea lui.Unele Modele de EOC au intrare si iesire,iesirea o poti folosi spre tv-uri.

amplificator:  http://www.tehnicb.r.../lhb8630rwa.htm

Edited by ady_77, 05 September 2015 - 21:46.


#24
bogdan1811

bogdan1811

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 634
  • Înscris: 06.08.2015

View PostSwagger, on 05 septembrie 2015 - 19:20, said:

Legaturile sunt mufate de echipa RDS de 2 ani de cand am cablurile. Oare sa fie de la asta? Ele sunt perfect intregi, insa nu stiu ce sa spun. Pot sa atasez o poza, daca trebuie.



Attachment ImageUploadedByTapatalk1441473611.725940.jpg


Cu pierdere -10db e normal sa-ti scada semnalul. O astfel de pierdere o obtii daca ai aproape 70 metrii de cablutv. Cauta un spliter care sa aibe undeva la 4-6db pierdere. De regula sunt un pic mai scumpe da' iti faci treaba cu el, mai ales ca ai scris ca ai mai bagat inca un splitter si cine stie cat mai are si ala pierdere.
Eu sunt abonat la UPC si am cumparat  un amplificator dinacesta cu 3 iesiri http://www.electrost...CFcSRGwod4DgMPQ  si nu mi-a taiat banda la net. Pe o iesire am bagat modemul de internet si pe celelalte 2 televizoare. Nu cred ca-ti taie banda de net un astfel de amplificator chiar daca netul il ai de la RDS

Edited by bogdan1811, 06 September 2015 - 09:04.


#25
Swagger

Swagger

    "Commit your task to memory, then do your job."

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,171
  • Înscris: 26.12.2013

View Postady_77, on 05 septembrie 2015 - 21:44, said:

In mod normal configuratia ar fi asa: cablul de la furnizor,splitter cu 2 iesiri,o iesirein EOC si cealalta pleaca spre tv.Daca ai mai multe tv ,pe iesirea catre tv pui splitter cu atatea iesiri cate tv ai.Insa daca ai mai mult de 2-3 ai nevoie de amplificator inaintea lui.Unele Modele de EOC au intrare si iesire,iesirea o poti folosi spre tv-uri.

amplificator:  http://www.tehnicb.r.../lhb8630rwa.htm

Am sa incerc ceea ce ai zis tu, sa aduc well-ul sus, si sa vedem daca mai sunt pierderi de semnal, sau daca se imbunatateste situatia.

View Postbogdan1811, on 06 septembrie 2015 - 08:59, said:

Cu pierdere -10db e normal sa-ti scada semnalul. O astfel de pierdere o obtii daca ai aproape 70 metrii de cablutv. Cauta un spliter care sa aibe undeva la 4-6db pierdere. De regula sunt un pic mai scumpe da' iti faci treaba cu el, mai ales ca ai scris ca ai mai bagat inca un splitter si cine stie cat mai are si ala pierdere.
Eu sunt abonat la UPC si am cumparat  un amplificator dinacesta cu 3 iesiri http://www.electrost...CFcSRGwod4DgMPQ  si nu mi-a taiat banda la net. Pe o iesire am bagat modemul de internet si pe celelalte 2 televizoare. Nu cred ca-ti taie banda de net un astfel de amplificator chiar daca netul il ai de la RDS

Daca nu rezolv nimic cu incercarea anterioara, am sa apelez la acest amplificator. Cum ai comandat de la ei, prin Posta, sau prin FAN? Cum procedez cu plata, sunt de incredere? Este chiar ieftin la 25 lei.

#26
bogdan1811

bogdan1811

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 634
  • Înscris: 06.08.2015

View PostSwagger, on 06 septembrie 2015 - 09:05, said:

Am sa incerc ceea ce ai zis tu, sa aduc well-ul sus, si sa vedem daca mai sunt pierderi de semnal, sau daca se imbunatateste situatia.



Daca nu rezolv nimic cu incercarea anterioara, am sa apelez la acest amplificator. Cum ai comandat de la ei, prin Posta, sau prin FAN? Cum procedez cu plata, sunt de incredere? Este chiar ieftin la 25 lei.

Sunt de incredere, am facut comanda, m-a sunat un baiat de la ei sa ma intrebe daca-I valabila comanda sau este o greseala si modul in care sa-mi trimita comanda, Am ales FanCurier. In 2 zile aveam amplificatioorul, l-am montat si merge brici.
PS - mufele de legare la amplificator trebuie instalate cele din pachet, cu mufele mele de e cablu nu se facea conectica cum trebuie, nu corespund filetele. Dupa o zi abia daca se incalzea oleaca.
La 25 de lei este cel cu 2 iesiri, eu am specificat ca am luat unul cu 3 iesiri si costa 30 lei

Edited by bogdan1811, 06 September 2015 - 09:30.


#27
Swagger

Swagger

    "Commit your task to memory, then do your job."

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,171
  • Înscris: 26.12.2013

View Postbogdan1811, on 06 septembrie 2015 - 09:28, said:

Sunt de incredere, am facut comanda, m-a sunat un baiat de la ei sa ma intrebe daca-I valabila comanda sau este o greseala si modul in care sa-mi trimita comanda, Am ales FanCurier. In 2 zile aveam amplificatioorul, l-am montat si merge brici.
PS - mufele de legare la amplificator trebuie instalate cele din pachet, cu mufele mele de e cablu nu se facea conectica cum trebuie, nu corespund filetele. Dupa o zi abia daca se incalzea oleaca.
La 25 de lei este cel cu 2 iesiri, eu am specificat ca am luat unul cu 3 iesiri si costa 30 lei

Am inteles.

Am facut si eu o gafa. Jos, innainte de splitter-ul Well de la RDS, am un ciot de cablu coaxial ce iese din perete, acela e facut ca sa ii pui prelungitor, si dupa il legi unde iti trebuie. Eu i-am pus o bucata de cablu coaxial innainte de splitter, si asta cred ca il supara. Pentru ca plasma mergea perfect pe Viasat Explore atunci cand celalalt decodor de la DIGI, era oprit. Cand il porneam, deja de la 29 mergea la 25 la semnal, 20, dupa calitate 80, 50, si se ducea tot. Insa acum dupa ce l-am scos, a revenit la 29% semnal si 100% calitate. Mai e necesar amplificatorul? O sa ma ajute intr-un fel la ceva? Acum functioneaza pe aman 2 TV-uri Viasat Explore, fara nici un fel de sacadare, sau altele. Ma gandesc ca poate ma va ajuta sa ii dau un boost up la internet, dar nu cred ca are vre-un sens.

Edited by Swagger, 06 September 2015 - 09:41.


#28
Swagger

Swagger

    "Commit your task to memory, then do your job."

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,171
  • Înscris: 26.12.2013

View Postbogdan1811, on 06 septembrie 2015 - 09:28, said:

Sunt de incredere, am facut comanda, m-a sunat un baiat de la ei sa ma intrebe daca-I valabila comanda sau este o greseala si modul in care sa-mi trimita comanda, Am ales FanCurier. In 2 zile aveam amplificatioorul, l-am montat si merge brici.
PS - mufele de legare la amplificator trebuie instalate cele din pachet, cu mufele mele de e cablu nu se facea conectica cum trebuie, nu corespund filetele. Dupa o zi abia daca se incalzea oleaca.
La 25 de lei este cel cu 2 iesiri, eu am specificat ca am luat unul cu 3 iesiri si costa 30 lei

Mno, pana la urma, simptomele au revenit. Am comandat unul cu 2 iesiri, pentru ca pe 1 o sa pun internetul, si pe celalalt o sa pun un splitter cu 3 iesiri, si am rezolvat problema.

#29
Swagger

Swagger

    "Commit your task to memory, then do your job."

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,171
  • Înscris: 26.12.2013

View Postbogdan1811, on 06 septembrie 2015 - 09:28, said:

Sunt de incredere, am facut comanda, m-a sunat un baiat de la ei sa ma intrebe daca-I valabila comanda sau este o greseala si modul in care sa-mi trimita comanda, Am ales FanCurier. In 2 zile aveam amplificatioorul, l-am montat si merge brici.
PS - mufele de legare la amplificator trebuie instalate cele din pachet, cu mufele mele de e cablu nu se facea conectica cum trebuie, nu corespund filetele. Dupa o zi abia daca se incalzea oleaca.
La 25 de lei este cel cu 2 iesiri, eu am specificat ca am luat unul cu 3 iesiri si costa 30 lei

Instalat :D. 20DB +. Jos, din calitate pe decodorul HD din 45 s-a facut 92. Cand dau drumu la TV-ul care e in splitter cu el ramane la 75. Perfect :D.



[ https://i.imgur.com/AWD6YcJ.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate