![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Verificare iPhone second hand
Last Updated: Aug 19 2022 13:20, Started by
December
, Sep 05 2015 16:56
·
0

Posted 18 April 2017 - 14:22

Orice telefon se poate verifica prin IMEI.
In cazul celor de la Apple e simplu (cu conectare la ei pe site). |
Posted 18 June 2017 - 20:23

Ma bate gindul sa-mi iau un Apple Iphone 5S, nou.
M-am orientat spre Emag dar am dat o tura si pe Olx unde am gasit (dupa cum spun cei care le vind) absolut noi, neactivate, neblocate, etc.....si toti sunt de acord sa fie verificate intr-un centru specializat. Stiu, e mai bine sa optez pentru unul din magazin dar cele asa zis noi de pe Olx(900 lei) sunt multisor sub pretul din Emag (1300 lei) E posibil sa fi avansat in asa fel fake-urile incit sa pacaleasca testele imei, meniuri, etc ? Cit de cit ce ma sfatuiti sa fac ? |
Posted 18 June 2017 - 22:10

Ma bate gindul sa-mi iau un Apple Iphone 5S, nou. M-am orientat spre Emag dar am dat o tura si pe Olx unde am gasit (dupa cum spun cei care le vind) absolut noi, neactivate, neblocate, etc.....si toti sunt de acord sa fie verificate intr-un centru specializat. Stiu, e mai bine sa optez pentru unul din magazin dar cele asa zis noi de pe Olx(900 lei) sunt multisor sub pretul din Emag (1300 lei) E posibil sa fi avansat in asa fel fake-urile incit sa pacaleasca testele imei, meniuri, etc ? Cit de cit ce ma sfatuiti sa fac ? Daca stii pe cineva care a folosit un iPhone, ia-l cu tine cand il cumperi. Cine a mai folosit asa ceva nu poate fi inselat nici de mama fake-urilor |
Posted 20 June 2017 - 11:50

Dupa o serie de incercari de a contacta 11 ''vinzatori'' de '' iphone absolut nou'', doar unul mi-a trimis la solicitarea mea nr de Imei pentru a verifica aparatul
![]() M-am suparat si l-am achizitionat din magazin, nou. Dupa o noapte de butonat, setari, descarcat aplicatii, cont Icloud, etc, parerea este buna. Ma inpacientasem ca se auzea superprost la convorbirea telefonica si nu stiam de ce....din cauza foliei ![]() ![]() Si da, iphone-ul e altceva... ![]() ![]() ![]() Edited by utzy, 20 June 2017 - 11:52. |
Posted 05 October 2017 - 20:28

Salut! Am găsit un iPhone la un preČ OK dar vânzătorul spune ca IMEI-ul din telefon Či cel de pe cutie nu bat pt ca aparatul a fost schimbat pe garanČie. Pot verifica cumva la Apple dacă a fost înlocuit? Pe site-ul lor ambele apar ca având aceeaČi vechime, activate in aceeaČi zi?
Telefonul chiar arată impecabil iar bateria , cu Battery Life, este 100% Edited by adi_kretu84, 05 October 2017 - 20:28. |
Posted 06 October 2017 - 09:44

Da. Verifici la setari/general/about/model. Daca prima litera este N, atunci este replacement.
|
Posted 06 October 2017 - 10:15

Da. Verifici la setari/general/about/model. Daca prima litera este N, atunci este replacement. đ Foarte tare! MulČumesc pt sfat. O sa verific. Mai este Či o alta metoda? De curios, unde ai găsit chestia asta? Am tot căutat pe web Či n-am găsit nimic... Edited by adi_kretu84, 06 October 2017 - 10:17. |
Posted 06 October 2017 - 12:02

Posted 14 September 2018 - 10:38

Verifica viata bateriei https://itunes.apple...1080930585?mt=8
|
Posted 23 October 2018 - 21:34

Mă duc mâine să iau un X de 256 GB, abia scos din cutie, neblocat pe rețea, cu garanție pentru suma de 3500. Omul are și două sedii în oraș, deci mă îndoiesc că îmi dă țeapă, dar totuși am o întrebare: dacă am telefonul în mână și verific toate cele spuse de voi și apoi merg în setări și nu apare niciun cont de iCloud conectat, iar apoi îi dau un factory reset, se poate ca după 1-2-5-99 de săptămâni să poată să mi-l blocheze? Adică e posibil ca telefonul chiar și după ce-i dau reset și mă conectez cu contul meu să fie declarat furat sau mai știu eu ce?
|
|
Posted 24 October 2018 - 11:11

Mă duc mâine să iau un X de 256 GB, abia scos din cutie, neblocat pe rețea, cu garanție pentru suma de 3500. Omul are și două sedii în oraș, deci mă îndoiesc că îmi dă țeapă, dar totuși am o întrebare: dacă am telefonul în mână și verific toate cele spuse de voi și apoi merg în setări și nu apare niciun cont de iCloud conectat, iar apoi îi dau un factory reset, se poate ca după 1-2-5-99 de săptămâni să poată să mi-l blocheze? Adică e posibil ca telefonul chiar și după ce-i dau reset și mă conectez cu contul meu să fie declarat furat sau mai știu eu ce? Da, se poate. Cere factura de achizitie, pe urma suni la magazinul respectiv si intrebi daca chiar exista acea achizitie. Inainte de a il cumpara sa verifici daca e blacklisted IMEI-ul. Edited by R10, 24 October 2018 - 11:12. |
Posted 13 February 2019 - 17:27

Atentie la ce cumparati, daca nu va pricepeti!
Azi a fost cumparat de cineva un "iphone" XS Max, mai ieftin cu 200 de lei decat ce e pe piata, nu prin curier ci fata in fata. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S-a bucurat la 200 de lei.... Dati reset telefoanelor/tabletelor, puneti-va conturile voastre de iCloud! Daca nu ati mai avut iphone niciodata, luati un prieten care are/a avut! Mai sunt niste tepari la Iasi care vand macuri air 2018, macuri pe care nu le puteti folosi! Edited by December, 13 February 2019 - 19:23. |
Posted 13 February 2019 - 19:58

Si aia de vand au un tupeu nesimtit,dar si astia de nu se pricep au un tupeu iesit din comun sa cumpere de pe olx ...
|
|
Posted 13 February 2019 - 20:12

Macar daca ar fi cumparat online, dar s-au intalnit fata in fata. SN corespunde cu unul de XS Max dar in rest, pace....
![]() Nu a mai avut iphone si a vrut neaparat de 256 si a prins mai ieftin decat normal. Din pacate a fost tepuit nasol. |
Posted 13 February 2019 - 20:20

Dacă nu te pricepi și ești dispus să arunci asa cu banii, atunci se poate întâmpla asta. Ideea este să nu acționeze impulsiv, ci să încerce să învețe ceva.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users