![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Samsung Galaxy Tab A 9,7"( LTE/ Wifi )
Last Updated: Nov 14 2016 07:37, Started by
Lex404
, Sep 04 2015 19:13
·
0

Posted 04 September 2015 - 19:13

Ieri am facut achizitia, still testing
![]() Astazi am schimbat ROM-ul. Eu am cumparat-o de la Orange la abonament ( pentru ca oricum aveam nevoie de abonament de date ) si ROM-ul venit era pliin de bloatware Orange; in plus, lipsea aplicatia OneDrive.Foarte important, pentru ca pe romul BTU ( UK ) mi-a dat 100GB cloud. Pro: Baterie foarte buna Aspect 4:3, asta am cautat. 2GB RAM Fara Bloatware Samsung& CO ( are foarte putine aplicatii preinstalate, doar strictul necesar, cele Google si pachetul Microsoft ). 100GB Cloud OneDrive ( il primiti si la tabletele nebranduite, sau si daca reusiti dupa multe razboaie sa v-o luati de la Vomafone... ![]() Display luminos, chiar foarte luminos Destul de fluida, deocamdata. Totusi, e Samsung. Ma astept ca intr-un an sa trec la AOSP/ altceva UPSM, desi, daca avea AMOLED chiar era un + WiFi in 5GHz Contra: Display-ul nu are o rezolutie prea inalta. Nu e deranjant, nici foarte sesizabil. Insa poate fi categorizat ca -. Totusi, e cu destul de mult sub Tab S de aceiasi marime si LTE Tot display-ul, e un magnet pentru amprente. Butoanele recents si back nu ai bec Ce-am facut eu intr-o zi: Am navigat pe net, Chrome. Am citit PPT-uri, PDF-uri Am lucrat in xcell ( aveam deja template-urile mele ) Am vorbit cu mama pe Line, si ea o zis ca ma vede bine. Nu stiu, eu n-am probat camera, din partea mea camera din spate putea sa lipseasca. Asta din fata o mai folosesc pe Line/ Skype. Puteau chiar s-o puna aici pe aia de 5MP, nu vad cine ar folosi o tableta de 9,7" sa faca poze. Idem functia de telefon, dar eu oricum am abonament de date. Verificat/ scris e-mailuri. Aseara am configurat un router wifi de pe ea si m-am jucat cu setarile lui pana am ramas fara net ![]() In principiu, merita. Achizitionata la abonament de care oricum ai nevoie. In magazin, e scumpa ( 1500 RON ), mai pui putin si iei un nexus by HTC. Nu i-am facut root, n-am avut de ce. Inca. Dar daca e cineva interesat, am gasit metoda ![]() Exista si o varianta exotica, cu SPen. Aceasta are ceva optiuni in plus in setari. Totusi, voi proba un sPen zilele ce urmeaza sa vina in curand. |
Posted 13 October 2015 - 15:01

Am luat si carcasa asta: http://www.amazon.co...ailpage_o01_s00
Pana. Acum, totul ok. Am bagat Google Now Laucher pentru ca imi place. In afara de minusurile generale Android, unele prezente si in iOS (care culmea, inexistente in WP) nu ma deranjeaza nimic. Dar am zis, nu ma joc. Am diverse aplicatii pe care le folosesc (office intens, spectrofotometrie, microscopie, citit, net mult s.a.). Bateria tine foarte bine, cred ca e cel mai important aspect in cazul meu. |
Posted 22 December 2015 - 21:59

am primit si eu o tableta din asta cadou, inca n-a ajuns la mine sa ma joc pe ea, abia joi seara
![]() din ce am citit la caracteristici, in unele locuri zice ca stie si protocolul wireless ac, in altele zice ca nu, cum e? care e ultima versiune de android? |
Posted 22 December 2015 - 22:19

Eu nu ma joc.
Ultima versiune e mai rapida, mai stabilă si cu memoria mai goală. Eu folosesc tableta doar la office, web, filme si Facebook. Si Skype. Si teamviewer la reu, minim 5h pe zi. Edited by lex404, 22 December 2015 - 22:20. |
Posted 23 December 2015 - 13:08

nici eu nu o sa ma joc, cand am zis ca o sa ma joc pe ea era in ghilimele, in sensul ca o sa o butonez
![]() oricum nu stiu daca o sa o pastrez pentru mine sau i-o las mamei. daca reusesc sa o instruiesc suficient sa o foloseasca des, i-o las, altfel o iau eu ![]() |
Posted 23 December 2015 - 15:07

E o folosesc foarte mult
![]() I-am pus si book type case si e chiar misto. Pacat ca are android ![]() |
Posted 23 December 2015 - 15:27

am si eu 2 book cover-uri de ipad din piele luate de black friday, cum ipad are tot 9.7 diagonala ma astept sa se potriveasca
![]() eee, pe mine nu ma deranjeza nici ca e samsung nici ca e android, mai ales ca am primit-o cadou ![]() |
Posted 23 December 2015 - 22:56

LOL, evident ca NU se potrivesc.
Mie singurul lucru care imi displace, destul de mult (adica atat cat sa ma faca sa o schimb asap) e lipsa suportului xda. Astazi am testat jucatul pe tableta la distanta (nvidia gamestreaming) si merge foarte foarte bine cu controllerul de xbox. Asta e bun in concedii cand astepti sa iasa nevasta din dus, mai bagi un joc de pe PC, ceva. |
Posted 25 February 2016 - 14:36

Si am luat tableta ieri de la Vodafone LA abonament de 85 lei pe Luna!e bunicica nu chiar buna ca nu e full HD displayul!unde gases si io folie de sticla pt ia?mi sa sous ca nu prea se gasesc folli pt ia!
|
|
Posted 25 February 2016 - 14:52

Si am luat tableta ieri de la Vodafone LA abonament de 85 lei pe Luna!e bunicica nu chiar buna ca nu e full HD displayul!unde gases si io folie de sticla pt ia?mi sa sous ca nu prea se gasesc folli pt ia!PS s-ar putea sa nu primim android 6 ca nu are 3 GB de ram am citit undeva pe un site!
![]() Edited by serban01, 25 February 2016 - 14:53. |
Posted 11 March 2016 - 22:37

Și să fi avut 3GB, nu primeai android 6...samsung, ai uitat?
Accesorii, pe Amazon. Pe mine mă enervează lipsă suportului xda. |
Posted 21 March 2016 - 10:26

serban01, on 25 februarie 2016 - 14:52, said:
Si am luat tableta ieri de la Vodafone LA abonament de 85 lei pe Luna!e bunicica nu chiar buna ca nu e full HD displayul!unde gases si io folie de sticla pt ia?mi sa sous ca nu prea se gasesc folli pt ia!PS s-ar putea sa nu primim android 6 ca nu are 3 GB de ram am citit undeva pe un site! ![]() |
Posted 24 May 2016 - 16:54

A aparut in final sfarsit dupa cum bine ne-a obisnuit Samsung... Update la 6.0.1!!! (pentru UAE).
Il descarc acum ![]() Mashallah! |
Posted 26 May 2016 - 15:51

|
Posted 14 November 2016 - 07:37

Salutare,
Ce program bun de office folositi ?Va d ca cel instalat cere de fiecare data salvare date sa fii conectat la net. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users