Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum accesez site-ul CNAS ?

Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024
 Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!
 Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 

De-a lungul anilor

* - - - - 3 votes
  • Please log in to reply
45 replies to this topic

#1
Puferiu3

Puferiu3

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,103
  • Înscris: 18.03.2015
Voi posta aici creatiile mele de pe alte forumuri, site-uri sau caiete. Am notat tot ce mi-a venit in minte pe servetele sau pe smartphone, dupa caz. De la prostioare fara sens si amintiri pana la versuri. Nu sunt pe gustul tuturor, dar cu siguranta sunt originale. Incepem cu ceva soft.

Quote

Cand medicul unitatii mi-a spus ca bolile de care sunt suferind se trateaza, i-am replicat scarbit: pleaca, ba, d'aici, ca n-ai tu ani de profesie cate rani am cusut eu in transee. Cu acul de siguranta uite-asa trageam de ata de la tivul tunicii!
Vorbele astea erau doar in mintea mea, ca mi-era prea rusine sa ii zic asa ceva unui tip care tocmai se barbierise. Emana aerul acela de eu sunt mai destept ca tine; am o profesie, nu sunt un pierdevara. Ma ridic in sezut si imi scarpin ciotul drept. Trag aer in piept, ca sa am curaj, il privesc barbateste in ochii limpezi, incercand sa imi abtin tremurul vocii si ii zic: la ce ora vine micul-dejun?

PS: Dati-i o sansa topicului. Trecand peste comentariile zeflemitoare, unele creatii par normale. Repet, creatiile sunt originale.

#2
asoare

asoare

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 22.08.2015
Eu cred ca ar trebui sa trci direct la creatile hard.
Soft-ul nu prea are succes. Cine oare pierde timp cautand la categoria voieur, cand gang-bangul este accesibil ?

#3
spider_zero_sapte

spider_zero_sapte

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,721
  • Înscris: 21.08.2007
Sven Hassel,  tu ești?

#4
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,075
  • Înscris: 10.07.2013
Este pe bune........?Posted Image
Nu cumva sunt creatii copy/paste?

#5
spider_zero_sapte

spider_zero_sapte

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,721
  • Înscris: 21.08.2007

View Postasoare, on 29 august 2015 - 16:41, said:

Eu cred ca ar trebui sa trci direct la creatile hard.
Soft-ul nu prea are succes. Cine oare pierde timp cautand la categoria voieur, cand gang-bangul este accesibil ?

Exact!

”Dar eu nu-i cred. Am încredere în Gabriela și știu că nu o să umble cu alții. Am aflat că ne pun bromură în ceaiul de dimineață ca să nu ne masturbăm. Da' de unde ? În fiecare dimineață mă trezeam cu penisul în erecție. Într-o noapte, nemairezistând, am făcut una mică sub pătură”


Orice APV-ist ar fi invidios.

#6
Puferiu3

Puferiu3

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,103
  • Înscris: 18.03.2015
Sa ma dau repede cu antiperspirant, sa nu put in tramvai. E mult de mers, e cald afara si Romanus Nespalatus e omniprezent. Nu vreau sa fac parte din aceeasi tagma. Nu fac nici macar doi pasi in fata blocului si zaresc o potaie ce statea chircita intr-un colt. Pesemne ca era suferinda de foame si cine stie ce boli parazitare, la cum arata. Potaia costeliva ma privea cu niste ochi mijiti si limpezi de mi se rupe inima mai ceva ca atunci cand mi s-a micsorat salariul cu 25%. Intru repede in casa, fac un sendvis cu nu stiu ce salam aveam atunci, la care adaug mustar (exact cum imi place mie) si i-l intind. Subit, a deschis larg ochii, a mirosit sendvisul si l-a inhatat. L-am lasat sa hapaie, mai departe, ceea ce lui i se parea delicatesa. Plec, gandindu-ma ca, in cele din urma, voi ajunge in Rai. A doua zi stiam ca Marius (am un sef cu numele asta) va fi acolo, asteptandu-ma, de aceea prajisem 4 aripioare in plus. Bineinteles ca m-a mirosit de la distanta: a ridicat capul, sa fie cat mai aproape de hrana. Astfel l-am hranit eu pe Marius 2 luni, fara sa ii cer nimic in schimb. Parca se mai inzdravenise, blana nu mai era asa jegoasa, ba chiar se plimba prin gradina din fata blocului. Dar de paraziti tot nu a scapat. Seara de vineri nu o voi uita prea curand, la cat de cald era. Apa calda era in revizie, la TV nu era nimic interesant (mizerii, ca de obicei) si tocmai imi amintisem ca Marius (seful meu) mi-a pasat mie proiectul pe care trebuia sa il faca el. Fug la bucatarie si scot nervos sticla cu apa din congelator. Nu apuc s-o duc la gura, ca il aud pe Marius latrand. Imaginea lui Michael Douglas din “Falling Down” mi-a aparut pe usa frigiderului. Nu beau. Nici dopul la sticla nu-l pun. Imi iau papucii si cobor. Marius ma vede si se ridica, asteptand vreun bonus hranitor. Ma aplec. Ridic piatra cubica si il lovesc cu sete in cap. Nu s-a auzit decat un scancet. Ridic din nou piatra si il mai lovesc o data, tot in cap. De data asta a sarit sange pe mine. Ca un animal de prada ce si-a sfasiat prada neputincioasa ma simteam in clipele alea. Venele de pe frunte mi se umflasera, doar, doar sa pocneasca. Pe drumul spre bucatarie, unde ma astepta trofeul – sticla cu apa rece – inca simteam in nari mirosul de carne amestecata cu sange. Abia apoi am facut un dus rece, mai mult decat racoritor. A doua zi i-am dat inapoi proiectul singurului Marius din viata mea, zicandu-i ca e datoria lui, nu a mea. Ca are multe pe cap, ca vine sefa mare din concediu, cacat. “mi se rupe” Si am plecat.

#7
asoare

asoare

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 22.08.2015

Quote

Ridic piatra cubica si il lovesc cu sete in cap
Prea multa violenta, prea ca la tara .
Menghele actiona asa .

Quote

cacat. “mi se rupe”
Asta mi-a placut .
Dar puteai manji cu cacat catelul ( marius ) , poate scapa de purici .
Si eu am un sefulet pe care-l cheama marius .
Sau inainte sa pleci puteai sa arunci cu cacat in ventilator , sa ascunzi strategic o bucata de cacat congelat in biroul sefului ............etc

#8
Arianna-D

Arianna-D

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,477
  • Înscris: 16.09.2014
Ai mai scris asta, a ramas la fel de nasol.
http://forum.softped...am-o-portocala/

#9
Puferiu3

Puferiu3

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,103
  • Înscris: 18.03.2015
Am descoperit cel mai puternic drog din lumea pe care o credem noi reala. Psihotropele prelungesc agonia, SSRI-urile ne fac mai veseli pentru scurt timp, iar sedintele la psi sunt prea scumpe si prea anoste pentru a crede ca ne va fi mai bine. Substanta activa ce ne tine in viata si ne da speranta ca ne poate fi mai bine, lucrul banal pe care il cautam cu totii si de care ne agatam de parca ar fi Iisus/Iohannis/FMI este... este? Este Dragostea, dragii mei. Este Dragostea aceea uitata de mult. Dragostea din anii tineretii. Lucrul acela pe care il ignoram, desi eram nerabdatori sa ne terminam treaba, doar sa ajungem la persoana iubita. Ca asa e cand esti tanar, ignori sfaturile celor din jur, oricat de maturi sau trecuti prin viata ar fi ei. Astfel ajungem la o varsta si ne dam seama ca ce ne dadea noua putere nu era timpul petrecut afara cu voia parintilor sau salariul mizer castigat la sfarsitul lunii. E momentul petrecut alaturi de cel drag pe care ni-l dorim sa nu se sfarseasca nicicand. E mana ce ne salveaza din rutina zilnica impusa de societate. Caci dragoste daca nu e, atunci ce plm e? (asta a zis-o unu' mai barbos ca mine). Nu e nimic, va zic eu. Ar fi un cerc vicios in care curge alcool, danseaza curve si alte rahaturi ce ne-ar prelungi existenta fara sa gasimun raspuns valabil. D'aia zic ca se ne agatam de Dragoste. Altfel suntem sortiti pieirii. Plm! Nu mai am idei.

#10
Puferiu3

Puferiu3

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,103
  • Înscris: 18.03.2015
Era vara cand m-am suit in 226 ca sa ajung la Romana. Fetele imbracate lejer, pasarile ciripeau, copacii erau infloriti, pace si armonie. Tipa draguta care se apropiase de usa ca sa coboare la Eroilor purta un tricou mulat, cu decolteu, cum imi place mie. Coboara, indreptandu-se spre metrou. Doar ca mersul ei mi se parea cam sleampat. Ma uit in jos... Avea o fusta scurta. Dragut. Ma uit si mai jos... Avea un picior mai scurt si mai subtire decat celalalt. Brusc mi-am amintit de un film porno care mi-a placut pana a aparut o/un shemale. Ar fi rezolvat o parte a problemei daca se imbraca cu pantaloni si purta un pantof ortopedic, presupun eu. M-am uitat repede la florile din zona, doar, doar sa imi sterg imaginea macabra din minte. In zadar, insa. Cat m-am plimbat prin oras, ma uitam numai in jos, de teama sa nu dau peste alt semn al Apocalipsei.

#11
Puferiu3

Puferiu3

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,103
  • Înscris: 18.03.2015
Dragă mamă,

îți scriu această scrisoare de la mare distanță de casă, tocmai de la Focșani. Vreau să-ți spun, în primul rând, că îmi este dor de voi toți: de mata, de tata și de sora mea cea scumpă, Diana. Sper că sunteți sănătoși, fără probleme. Eu mă simt tare bine aici, chiar dacă sunt departe. Mi s-a spus că pot veni acasă, în permisie, în scurt timp. Sunt sigur că vrei să-ți spun ce am făcut până acum aici. Să îi citești această scrisoare și lui tata. Ei bine, hai să-ți povestesc:
În primele zile am făcut cunoștință cu ceilalți băieți din dormitor. Unii sunt bădărani, alții băieți de treabă. Oricum, mă înțeleg bine cu toți. Discutăm, câteodată, despre prietenele noastre. Îmi tot spuneau că o să mă aștepte prietena mea până vin din armată... O să mă aștepte cu un copil. Dar eu nu-i cred. Am încredere în Gabriela și știu că nu o să umble cu alții. Am aflat că ne pun bromură în ceaiul de dimineață ca să nu ne masturbăm. Da' de unde ? În fiecare dimineață mă trezeam cu penisul în erecție. Într-o noapte, nemairezistând, am făcut una mică sub pătură. Of, rău e fără Gabriela. Mâncarea e bună, doar că are un gust ciudat. De exemplu fasolea e prea sărată și miroase urât, iar pâinea e cam mucegăită. Ziua e mai bine că suntem cu toții mai mult pe-afară, noaptea însă se complică situația. Din cauza mirosului insuportabil unora le-a venit rău și au vomitat. Stai liniștită, eu n-am pățit nimic, știi că sunt obișnuit de acasă. A, să-ți spun ce mi s-a întâmplat acum trei săptămâni. Eram la dușuri. Mă săpuneam liniștit (nu mai făcusem baie de două săptămâni) când unul a scăpat săpunul pe jos. M-am aplecat, l-am luat și i l-am dat. După câteva minute iar l-a scăpat. În timp ce eram aplecat, doi băieți m-au prins de mâini și m-au ținut așa, în timp ce unul a venit pe la spatele meu și m-a violat. După ce a terminat a venit altul. Acum nu mă mai durea așa de tare. Le-am spus celor doi care mă țineau să-mi dea drumul, că stau și singur. Și au făcut și ei sex cu mine. La câteva zile după asta, am dat peste patru inși care făceau sex la dușuri. Uitându-mă la ei, m-am excitat. M-au băgat și pe mine între ei. A fost mult mai plăcut decât prima oară. Doi dintre ei mi-au luat-o în gură. A fost așa de bine... E mai bine așa decât singur, noaptea, sub pătură. Distracția noastră s-a repetat de multe ori. Ne întâlnim de cele mai multe ori la dușuri. Este locul nostru preferat.
În rest nimic important: gradații își bat joc de noi, m-am apucat de fumat și m-am tatuat.
Mamă, spune-i Gabrielei că nu mai vreau să fiu cu ea. Sau lasă că-i zic eu. De-abia aștept să ajung acasă să vă văd.

Va pup pe toți. Pa !

Focșani, 4 aprilie '03

#12
thisbeatishot

thisbeatishot

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 862
  • Înscris: 24.10.2015
Posted Image Solcane, tu esti?

Edited by thisbeatishot, 25 October 2015 - 22:17.


#13
Damascus77

Damascus77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,911
  • Înscris: 11.07.2015
Esti talentat.

#14
Puferiu3

Puferiu3

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,103
  • Înscris: 18.03.2015
Dimineata, ies la terasa sa beau cafeaua. Un expresso italienesc, dublu. O dimineata friguroasa de toamna, cer innorat si un vant ce adie taios si rece, mirosind... nu pot spune exact - a briza sau ploaie. Dinspre rasarit, un om intr`un costum cambrat gri, ce nu putea fi decat italienesc, cu o palarie de bowling pe cap si un nod dublu la cravata se apropie. Cu miscari exagerat de exacte se duce la bar si cere ceva. Coatele i se sprijina pe bar, picioarele ii sunt incrucisate in forma cifrei patru. Scoate din buzunarul de la piept o mica agenda, cu coperti de piele si nu trec multe momente pana isi afunda nasul in ea. Pe ici si colo se opreste sa scrie ceva cu un pix, pe care din cand in cand il roade tacticos in coltul gurii. Apoi scoate un pachet de guma de mestecat din buzunarul din spate al pantalonilor, alege doua lame, le pune in gura si mesteca satisfacut, gest intrerupt de sunetul zglobiu al telefonului. Apoi ingana ceva de nedeslusit in italiana. Chiar era italian.

#15
-Mircea

-Mircea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 345
  • Înscris: 10.11.2015
adanc.

#16
Puferiu3

Puferiu3

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,103
  • Înscris: 18.03.2015
Zilele astea vreau sa postez ceva groaznic de romantic. De-a dreptul tragic. Fiti pe faza!

#17
Puferiu3

Puferiu3

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,103
  • Înscris: 18.03.2015
Imi cer scuze pentru sufletele sensibile pe care le-am lasat sa spere ca voi posta ce am promis mai devreme. Recunosc ca sunt un om las caruia nu ii place sa isi arate latura mai putin masculina. Poate anul viitor voi avea mai mult curaj si voi impartasi suferintele prin care am trecut intr-o anumita perioada din viata mea. Cu greu am trecut peste ce nu trebuia sa se intample, iar in perioada asta, a sarbatorilor, vreau sa aduc un zambet pe fetele tuturor. Grea misiune, stiu.

#18
Puferiu3

Puferiu3

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,103
  • Înscris: 18.03.2015
Nu este ceea ce am promis. Fiind presat de timp, a trebuit sa rascolesc printre amintiri si sa apar cu ceva cat de cat dragut. Promit (din nou) ca voi reveni in preajma sarbatorilor cu ceva pe masura mea.

Cunosc o fata... Par blond, la fel de inalta ca mine, supla, cu ochi albastri de poti vedea valuri si ten deschis la culoare, mai, mai sa ii dai doua palme, doar sa vezi ceva roseata in afara momentelor in care e timida din cauza ta. Unghii lungi, degete subtiri. Nu se da cu crema, ca nu are nevoie, doar are grija pe ce pune mana. Nu deretica prin casa ca taranca de ma-sa, nu spala cu Axion pasta, nu atinge lucruri mai groase si mai dure decat clanta usii. Nici vorba de sutiene. Prin bluza-i alba se zaresc, semete, cele doua sfarcuri ale sanilor drepti. Calcaiele pe pamantul ce de argila ar fi, ar pastra semnatura lor, numai sa stie muritorii pe unde a pasit. Vreau sa ma arda privirea sa, cu fierul cel mai fierbinte, rosu incandescent, sa ma insemneze, sa stiu ca ii apartin. Nimeni nu ma poate rapi de langa ea, nimeni nu ma poate ispiti intr-atat incat sa plec de langa ea. Atingerea-i calda ma rascoleste de fiecare data cand imi mangaie obrazul batut de vant. Numai primavara poate egala suflarea ei. Primavara ce intarzie sa apara, ce ma amageste cu fiecare zi in care soarele imi trimite razele sale. Ceata rece a diminetii e respiratia sa, florile merilor e privirea, iar zumzetul albinelor e oftatul. De ce am eu doar o viata ? Caci 10 de as fi avut, pe toate i le-as fi daruit. Pe toate 10 le-as fi trait alaturi de ea, drogat fiind de cuvintele sale. Caci zadarnica mi se pare noaptea in care dorm, visand-o tot pe ea. Prea lungi clipele ce ma despart de atingerea buzelor sale. Buze ce par desprinse din basmele plictisitoare, dar carnoase si roz, ce ma fac sa tresar la atingerea lor. Nu traiesc o poveste. Este ea, acolo, mereu, asteptandu-ma. Pe mine, cu o floare frumos mirositoare, cu un martisor ieftin, cu o vorba care sa ii aline chinurile provocate de orele ce pareau sa nu se mai termine pana la revederea mea. Inima imi bate din ce in ce mai tare, muritorii din preajma dispar ca prin farmec, acesta fiind efectul ochelarilor de cal pe care mi-i pun din neant, doar sa fiu concentrat asupra a ceea ce conteaza: asupra ei. Plutesc, nu mai mi-e foame, frigul nu mai patrunde prin geaca subtire luata in graba din cuier. Ma apropii de ea... Ea se apropie de mine... Ii dau doua palme si-i zic cu vocea mea groasa de barbat, ca doar nu sunt carpa ei: de ce, gatu' ma-tii, ai intarziat ?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate