Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Adaptor pt casti

În UE, permis digital de conducato...

Spalatorie auto profesionala in I...

Anxietate si Safety behaviors OCD.
 Conducta DN 800 pe teren construi...

placa video buna pentru redare ca...

in cat timp se activeaza un abona...

Dilema dupa facultate
 Reciclare metale - merita?

Renault Arkana sh sau Sang Yong K...

La multi ani @ceanu1980!

La multi ani @KiloW!
 ChatGPT - Certificat de rezidenta...

Page numbers in Google Docs, dar ...

Prenadez dubios

WhatsApp pe cartela din routerul ...
 

Visual Studio 2008 - Link add

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
Vladinskaya

Vladinskaya

    Rustproof Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,219
  • Înscris: 06.03.2011
Va saut!

Am un programel facut in Visual Studio 2008, C#.
Ce nu reusesc sa fac:

La partea de design, am adaugat butoane, meniuri, tot ce ma interesa mai putin un hyperlink la o imagine.
Cum pot sa adaug un link unei fotografii puse in cadrul ferestrei programului, ca in momentul in care fac click pe ea sa ma trimita pe site-ul respectiv?
As mai avea un buton de "Bug report" si as vrea sa-l linkuiesc si pe ala cu o adresa de e-mail.

Aveti idee cum as putea face astea?

Multumesc!

#2
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,551
  • Înscris: 30.07.2003
Ai un control browser in .NET daca vrei sa faci totul in fereastra ta ori apelezi IE cu adresele in cauza.
Apropo, aria programare e mai jos.

https://msdn.microso...#code-snippet-3

#3
Vladinskaya

Vladinskaya

    Rustproof Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,219
  • Înscris: 06.03.2011
Nu prea are asta treaba cu programarea. Ma intereseaza doar o functie a unui software (Visual Studio 2008).

Trebuie sa lucrez doar in fereastra de design. Am gasit ceea ce ziceai tu, se numeste "WebBrowser", dar deschide direct pagina pe care eu o vreau in coltul unde pozitionez eu tagul. Eu vreau ca  acest link sa se deschida doar daca fac click pe imaginea mea.

Mai este si un LinkLabel, dar ala pur si simplu imi afiseaza linkul peste imagine, ceea ce iarasi nu e bine.

La proprietatile imaginii nu este niciun camp pe care i l-as putea atribui pentru link. :(

#4
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,935
  • Înscris: 24.02.2006
ce vrei tu nu se poate face doar din fereastra de design, folosind numai controale incluse nativ in Visual Studio 2008.

#5
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,245
  • Înscris: 08.02.2011
In C se apeleaza ShellExecute cu "mailto://myemail" ca argument. Poti folosi P/Invoke in C# sau folosi echivalentul sau in .NET (nu stiu care e ala).

#6
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,551
  • Înscris: 30.07.2003

View Postvlad29marko, on 29 august 2015 - 16:19, said:

Nu prea are asta treaba cu programarea.
Nu, are treaba cu martienii !

#7
Vladinskaya

Vladinskaya

    Rustproof Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,219
  • Înscris: 06.03.2011

View Postneagu_laurentiu, on 29 august 2015 - 17:57, said:

Nu, are treaba cu martienii !
Eu voiam doar explicarea interfetei unui soft, de-aia am si spus ca ma axez pe design si de-aia am postat pe "Software".
Acum, ca m-au lamurit colegii ca nu se poate face fara sa modific codul, am inteles cum sta treaba si daca mai am nelauriri o sa deschid pe aria "Programare" un nou topic.

Multumesc tuturor pentru interventii!

#8
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,551
  • Înscris: 30.07.2003
Acel design cum ii zici tu inseamna tot cod doar ca generat de Visual Studio. Poti sa-l elimini pe acesta din ecuatie daca vrei, nu face nimic magic. Iar VS e folosit de programatori si nu de utilizatorii generali ai Windows, ca atare numai de programare vorbim oricum ai privi.
O fi existand si o componenta GUI ce are asa cum vrei tu (de la DevExpress, Telerik si altii) numai buna de tras cu mouse-ul insa in spate sunt trei linii de cod pe evenimentul Click al imaginii, poti sa scrii si tu asta.

Edited by neagu_laurentiu, 30 August 2015 - 06:23.


#9
Vladinskaya

Vladinskaya

    Rustproof Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,219
  • Înscris: 06.03.2011
Da, aveti dreptate, dupa ce ma joc eu acolo cu " designul ", am observat ca mi s-au adaugat functii in codul meu.
Treaba cu Bug Reportul si cu trimiterea emailului am rezolvat-o altfel. Am creat un fisier cu extensia contact, cu toate datele persoanei de la support ce ar trebui sa priemasca rapoartele si am linkuit deschiderea acelui fisier la un nou buton.
Asta asa, daca se mai uita cineva pe topicul asta sau ma rog...

#10
danutyo

danutyo

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 02.05.2016
Salut cine imi poate explica si mie ce realizeaza Step -1 in Visual Basic ?

#11
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,935
  • Înscris: 24.02.2006
o carte de visual basic ar contine cu siguranta raspunsul.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate