Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...
 Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata
 Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura
 Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici
 

Numai aici despre Liga 1 România.

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
3136 replies to this topic

#2539
matyred

matyred

    Senior Membru...până într-o zi!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,648
  • Înscris: 19.02.2010
Nu știu la ce "puști" faceți voi referire, dar eu vă spun o realitate și anume că stadionul, numele, sigla și comportamentul lui Gigi va atrage spectatorii la CSA Steaua. Vezi exemplul CSU Craiova ( apropo, mai scrie pe undeva "CSU") . Sincer nu mă așteptam ca așa de repede oltenii să uite de U Craiova (Mititelu), dar un stadion, nume, și siglă, plus că este și-n liga 1 a făcut uitată echipa lui Mititelu ( el este principalul vinovat și apoi ceilalți pentru situația actuală).
Revenind la CSA, se vor găsi "vulturi" care sa investească, dar nu ar fi exclus să rămână și-n cadrul ministerului ( se vrea introducerea unui proiect de lege, dacă nu este deja în discuții în parlament, inclusiv primăriile putând finanța echipele de fotbal). Gigi numai investește la FCSB, încă din perioada Olăroiu, de când se numea Steaua. Nu o spun, a spus-o el. Echipa se întreține singură, iar el își "creditarea"( a se citii "camăta" ;) ) anuală. Este singura lui afacere care nu este falimentară sau aproape de pragul ei, restul sunt aproape, inclusiv fabrica de armament. Nu o spun eu, o spune presa, posibil să mintă, dar mă îndoiesc.
Așteptați încă 14 luni, când CSA Steaua va juca pe noul stadion și veți vedea.
Gigi a ajuns în situația asta datorită caracterului lui și dacă era băiat deștept rămânea cu numele și putea să joace lejer pe noul stadion. Le putea oferi între 5 și 10 procente din club, clubului armatei( CSA-clubul mamă care conține toate secțiile), iar el din marketing scoatea aceste procente ( vânzări de abonamente( canci la el), tricouri, tipărituri, produse alimentare, alcoolice și nealcoolice, etc.) Prin marketing creștea și venitul din sponsorizarea publicitară. Exemplu: Tricourile care se vindea pentru public, normal că erau cu însemnele sponsorilor. În sfârșit, nu mai contează.
Nu-i interesează. Eu chiar le-am trimis și un mail acum vreun 1-2 ani în care le-am sugerat să schimbe sigla asta oribilă( să fie una cât mai asemănătoare de stilul din înainte), plus că puteau alege varianta englezească a numelui Steaua și să vândă abonamente. Nici măcar replay. Chestii din astea, mulțumim, analizăm, etc!
Iar numele este idiot. FC FCSB . Adică Fotbal Club FCSB, pentru cine nu știe, poate că nici voi nu știați ;).  Punea FC Star București, că știe mai tot microbistul ce înseamnă cuvântul în limba română, că 80 % dintre români stă pe "Facebuk"!
Văzând azi că pe tv este meci din play-out, mă gândeam că liga trebuia să pună un pic de sare și piper și-n această fază a competiției, ca să nu se joace degeaba.
Din liga 1 să retrogradeze 4 echipe. 3 din play-out( că și acum 2, plus baraj locul 3 din liga 2) și 1 din play-off (locul 6) sau cel bine zis să joace un meci de baraj cu locul 4 din liga 2.
Câștigătoarea Play-out-ului să joace pentru un loc de cupele europene cu echipa aflată pe ultimul loc de cupele europene din play-out.
Și play-out și play-off se pot termina în același timp. Cei din play-out pot juca 4 etape intermediare, la mijloc de săptămână, sau chiar în săptămâna cu meciuri susținute de echipa națională, sau pot începe cu 1 săptămână înaintea celor din play-off. Sunt variante. Eu cred că s-ar dinamiza un pic campionatul și atunci unele echipe nu ar face act de prezență pe final de campionat. Aș mârșa chiar și pe scoaterea înjumătățirii punctelor și să se meargă pe varianta din handbal folosita la campionate. Să se meargă în play-off și play-out doar cu punctele din meciurile directe ( De exemplu, în play-off, FCSB, începea cu punctajul obținut în campionatul regulat cu celelalte 5 echipe calificate - CFR, Viitorul, Astra, Craiova și CFR Cluj 2,;) )


#2540
shymano

shymano

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,863
  • Înscris: 27.04.2010
Lasa, ca si la CSA sunt niste caractere ...!!! Mult sub Gigi, crede-ma.
Ala macar a bagat niste bani la echipa, e cam singurul care a investit niste milioane bune.
La CSA sunt doar microbi, de la zuzu in jos s-au invatat toti sa pape banii altora.
D-aia n-a mai vrut Gigi sa le dea bani, ca se abonasera prea multi viermi d-astia.
Zuzu nici sa scrie cuvantul Steaua corect nu stie, ce sa-l mai intrebam de fotbal ??
A fost asta vreodata in viata lui pe stadion, exceptand momentele in care era soldat si ii duceau pe militari la meciuri mai mult fortat ??
Sa fim seriosi ... restul de viermi de pe-acolo sunt in aceeasi oala.
Am trecut de 40 de ani, sunt stelist de mic, dar n-as putea vreodata sa spun ca Steaua mea de suflet poate fi echipa CSA-ului de azi.
Se desfiinteaza, sa zicem, FCSB-ul, ma las de urmarit fotbal sau o fac fara a mai avea vreun strop de patos in suflet. Insa niciodata nu voi putea sa ma consider fan al CSA-ului.
Ca si la Craiova, adevaratii fani nu sunt acum in tabara noii echipe.
Am un fost coleg, oltean, suporter infocat al Craiovei, care la fel a zis, el nu va tine niciodata cu echipa Olgutei.

Edited by shymano, 14 May 2019 - 20:03.


#2541
acstech

acstech

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 08.04.2019
Pentru ce sa dea 5 sau 10 la suta? Posted Image))) Ce a facut CSA cu brandul?! NIMIC, erau in faliment daca nu venise prostovanu de Becali si sa sara cu banu! Sub egida lui Becali Steaua a avut CELE mai mari performante de dupa revolutie!!! Nu mai vorbim aici si de numeroasele calificari in grupele competitiilor intercluburi. CSA ce a facut?! NIMIC. Au dat sectia de fotbal o data, nu poti sa o dai de 100 de ori si sa-ti aduci aminte dupa 10 ani ca nu ai facut bine! =)))) Daca mai amintim ca din 3 verdicte Gigi a castigat 2 din 3...insa CSA a castigat ultima cale de atac. Deh Romania Posted Image)))  Dar lasam astea. Sportiv o echipa NU INSEAMNA NIMIC fara palmares. Iar CSA nu are NICI UN PALMARES, fiind echipa nou infiintata! Palmaresul este la fcsb!

Legat de CSU Craiova, asta e o alta hotie facuta de frf si LPF pentru care vor raspunde in cele din urma. E o alta clona fara palmares, traditie sau istorie!

Oare cand o sa intelegeti, ca NU E DE AJUNS SA ITI PUI IN COMPONENTA O SIGLA VECHE SAU UN NUME, ca tot o clona vei fi! Traditie ZERO! Si clone veti muri, CSA nu va pupa Liga 1. Asta cu nu stiu ce lege e o prostie, e directiva clara UEFA ca nu mai ai voie cu echipe departamentale, deci nu pupati liga 1 Posted Image)))) Iar un fraier sa dea bani, putin probabil sa gasiti!

Edited by acstech, 14 May 2019 - 23:16.


#2542
matyred

matyred

    Senior Membru...până într-o zi!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,648
  • Înscris: 19.02.2010
Pe UEFA nu o interesează de unde vin banii. PSG-ul, de exemplu, este finanțat de statul Qatar, parcă.
Nimeni nu a zis că la CSA sunt toți oameni serioși și sunt convins că sunt și acolo destui "șmecheri".
Voi uitați un lucru, trăiți în România și mulți uită dedesubturile și jmenurile făcute de unii, iar dacă respectivii își spală imaginea pe ultima 100 de metri, cu ăsta rămân românii. Extrapolând, așa a fost și cazul Craiovei, așa va fi și la CSA, precum și la Rapid, pentru că și acolo sunt un pic încurcate lucrurile, chiar dacă ei "oficial" dețin tot ceea ce reprezenta Rapidul.
Mai vorbim peste 2-3 ani și veți vedea că am dreptate. Dacă eram în Anglia, Germania, Franța,etc poate era cum spuneți voi, dar la noi memoria este scurtă.
De ce să dea 5-10% ?! Ca să rămână cu numele, cu palmares, să joace în "Templul fotbalului românesc și să profite de masa uriașă de suporteri ca voi, ca mine și ca alții. Mă repet, dar nu a profit cum trebuia. Gândiți-vă câți putea scoate numai din bilete.
Oricum indiferent de ce părere avem noi de judecarea procesului CSA-Gigi, ceva atu-uri, au avut cei de la CSA câștigând procesul. Și anume ceea ce era mai important semnătura și ștampila (sigilul) clubului armatei. Da, veți spune,în caz că știiți "tărășenia", dar Gigi nu a cumpărat de la armată, ci de la Păunescu care o transformase în ONG (conform legii), doar că din ce citisem, dacă o înstrăina trebuia și semnătura armatei, pentru a nu i se schimba profilul.
PS: Becali este principalul vinovat. Cine l-ar pus să angajeze firma de avocatură care a pierdut definitiv procesele, și-n fața lui Talpan. Dacă avocații ăia erau prezenți toată ziua la tv, asta nu înseamnă că erau și buni. Nu au citit și interpretat legea bine.

Edited by matyred, 15 May 2019 - 11:04.


#2543
shymano

shymano

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,863
  • Înscris: 27.04.2010
De schimbat nu Paunescu a schimbat-o in ONG, ca nu era a lui, ci tot armata.
Fara acordul lor nu se putea face nimic.
Profilul nu s-a schimbat, ca nu avea niciun interes.
Deci, nu au nicio scuza.
Singurul lucru pentru care lupta ei sunt banii, niste bani veniti gratis, pentru nimic.
Armata nu are bani de investit in fotbal, nu are dreptul sa aiba echipa departamentala in liga profesionista, echipa avuta au privatizat-o, deci nu au niciun alt interes in a avea echipa de fotbal, acum. Gandul lor e doar la niste bani veniti moca.
Iar asta nu conteaza cum se realizeaza, pentru ei.
Nu conteaza ca au distrus o istorie, nu conteaza ca au distrus o echipa, un brand, nu conteaza ca au indepartat suporterii de pe stadion ...
Conteaza doar banii si ambitiile unor idioti ce se cred sefi.
De ce, ani de zile, cat timp Becali a cotizat la ei, nu au fost aceste discutii ???
Aaa, erau multumiti de malaiul primit ...

Edited by shymano, 15 May 2019 - 11:01.


#2544
matyred

matyred

    Senior Membru...până într-o zi!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,648
  • Înscris: 19.02.2010
Corect, doar că Gigi când a hotărât să-i paseze trebuia să se asigure că ăia nu pot face mișcarea care au făcut-o și anume semnătura și ștampila aceea.
Păunescu, cu acordul armatei și al legii trebuind să respecte legea a făcut OnG-ul armatei, pe care într-un fel era stăpân. Apoi s-a împrumutat la Gigi, vrând să privatizeze clubul după sistemul Inter-Lido( citește despre asta pe net), doar că Gigi la insistențele "viitorului trezorier" PSD a cerut banii și a preluat clubul care nu era de drept al lui. Păunescu putea face lumină, dar nu a fost chemat la proces. Oare de ce?! Probabil are spate puternic.
PS: Cu palmaresul s-a rezolvat: Râmâne la CSA până la momentul preluării lui Gigi, pe modelul Craiova.
La UEFA contează doar coeficientul pe ultimii 5 ani. Din ce știu, nu se mai acordă bonus, pentru câștigarea unei cupe europene.

Edited by matyred, 15 May 2019 - 11:28.


#2545
acstech

acstech

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 08.04.2019
Cu palmaresul nu s-a rezolvat nimic, ala ramane la echipa care a asigurat continuitatea sportiva si anume FCSB. CSA e o echipa NOUA ce palmares sa aiba?
Iar pe modelul Craiova, te  sfatuiesc sa citesti verdictul instantelor in privinta palmaresului, in care s-a zis clar ca CSU NU are palmaresul ISTORIC Posted Image)) Deci NASOL! Tot o clona este, la fel ca si CSA ce nu AU si NU VOR avea vreodata palmaresul vechilor echipe. Asadar singura echipa ce are continuitate este FCSB, continuatoarea FC STeaua bucuresti, UEFA zice asta cat se poate clar! Asa ca nu mai dezinforma, ca nu merge... Steaua Bucuresti, si-a schimbat doar numele ATAT!  TU maine daca iti schimbi numele, ramai tot acelasi individ...Nu are cum un alt individ NOU NASCUT sa pretinda ca esti tu Posted Image)))

Edited by acstech, 15 May 2019 - 11:36.


#2546
matyred

matyred

    Senior Membru...până într-o zi!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,648
  • Înscris: 19.02.2010
Da, așa este, CSU nu are palmaresul în "proprietate", dacă putem spune așa, cum spune și instanța pentru că este înființat prin '95-'96, dar din ce îmi aduc aminte au un acord cu Universitatea din Craiova, care nu a întrăinat niciodată palmaresul și tocmai de aceea din acest an în CSU nu mai apare neapărat cu numele CSU în față, ci cu U Craiova și și-a pus și leul pe stemă. Cum au făcut cei de la Rapid până anul trecut.
Cam același lucru spun și cei de la CSA, că ei nu au întrăinat niciodată palmaresul neexistând hârtii semnate prin care se afirmă contrariul și ei îl dețin din '47-2003. Era și un proces pe rol, care nu știu dacă s-ar terminat sau încă mai este pe rol, dar din ce am citit și am auzit la unii cu studii juridice, cică CSA ar avea avantajul față de CSU ( înființată în '95), că ei pot dovedii că sunt înființați în '47 și că au închis activitatea în 2003 la nivel de fotbal "profesionist" datorită legilor intrate în vigoare.
În sfârșit, nu mai contează, vom vedea ce se va întâmpla în 1-2 ani.
Nu sunt apărătorul celor de la CSA, dar nici nu pot fi de acord cu Gigi, care în multe rânduri și-a bătut joc de suporteri.
Exemplu: "Numele și sigla, nu contează, ce să faci cu ea, le arăt eu că nu valorează nici 3 lei!" Dacă nici astea nu mai contează la o echipă, atunci ... Trebuia să lupte mult mai mult, să se ducă la Tribunalul internațional, bineînțeles să respecte regulile UEFA și FIFA, dar el...canci, îl doare undeva de suporteri, de tine, de mine. Nu zicea el:" Eu sunt Steaua, nu toată masa de suporteri!" Chiar dacă crede acest lucru, nu trebuie să o și spună, nu mai zic câte decizii a luat împotriva suporterilor. El nu vrea să înțeleagă că un club de fotbal este altceva și se conduce altfel față de un magazin de cartier.
Sprijiniți voi atitudinea asta, eu nu pot fi de acord cu un tip care și-a bătut joc și își bate joc de unul din cele mai cunoscute branduri românești.

#2547
shymano

shymano

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,863
  • Înscris: 27.04.2010
Adevarul istoric nu poate fi sters din cauza unor tampenii scoase pe gura de dobitoc ...
Vorbeste si el aiurea, probabil la nervi, probabil si din prostie.
Insa asta nu are cum sa schimbe situatia de fapt.
Sectia de fotbal a fost instrainata, privatizata. Punct. CSA nu a vandut doar ideea de sectie de fotbal. Logic, moral, ei nu mai au niciun drept asupra echipei de fotbal Steaua, asupra palmaresului ...

#2548
matyred

matyred

    Senior Membru...până într-o zi!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,648
  • Înscris: 19.02.2010
Instanța a zis că a fost ilegal, iar el cumpărator de bună credință, care nu a cumpărat direct de la armată, putem spune că a fost înșelat. De ce nu dă în judecată vânzătorii, să îi reclame?! Deci...
În urmă cu ceva ani  Gigi a avut cumpărător pentru club, după studierea actelor a renunțat. Am aflat de la un fost antrenor al Stelei ( când încă se numea) și fost jucător. Tipul era potent financiar. Gigi chiar a zis ceva, dar timid. Tipul deține câteva afaceri în România și vroia numai clubul Steaua. Posibil să fie în viitor acționar la CSA.Îl interesează numele.
PS: Și la Dinamo este aceeași situație și vei vedea cum se schimbă.. în curând

Edited by matyred, 15 May 2019 - 14:05.


#2549
acstech

acstech

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 57
  • Înscris: 08.04.2019
Ca il ai sau nu la suflet pe Becali, e o alta discutie. Dar realitatea e asta. Fcsb a preluat locul, lotul in prima divizie a Fc Steaua SA, Iar Fc Steaua SA a preluat locul in prima divizie, lotul si toata activitatea sectiei sportive ale CSA. Ca le-a luat Gigi legal sau nu, prea putin conteaza dupa atatia ani. Ideea este ca la STeaua, echipa a continuat. La Rapid, a existat un faliment, la Universitatea de asemenea. Daca CSA este adevarata Steaua, ei ar fi trebuit sa fie in locul fcsb! NU ESTE ASA, deci sunt o clona! Cand si daca vor fi in prima liga in locul FCSB, atunci putem discuta. Pana atunci realitatea e cea expusa de mine mai sus si data si de UEFA.

#2550
Marin2514

Marin2514

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,047
  • Înscris: 22.09.2013
Chindia Târgoviște și Academica Clinceni, promovate în ediția Ligii 1 2019/2020.
Link - https://m.digisport....n-liga-2-663984

#2551
crt26

crt26

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 371
  • Înscris: 21.08.2018
Se mai aude ceva de schimbarea sistemului competitional macar la 16 echipe dacă nu se poate la 18? La anul in liga a 2-a va fi nebunie Rapid, Petrolul, U Cluj, Farul, UTA, FC Arges și de ce nu Poli Timisoara și doar 2 locuri disponibile + 1 la baraj.....

#2552
SuporterulX

SuporterulX

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,054
  • Înscris: 08.10.2017
Barajul ala oricum e degeaba, e diferența prea mare între Liga 1 și Liga 2 pentru ca o echipa din eșalonul secund sa aibă pretenții sa îl câștige.

#2553
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View Postcrt26, on 12 iunie 2019 - 19:35, said:

Se mai aude ceva de schimbarea sistemului competitional macar la 16 echipe dacă nu se poate la 18? La anul in liga a 2-a va fi nebunie Rapid, Petrolul, U Cluj, Farul, UTA, FC Arges și de ce nu Poli Timisoara și doar 2 locuri disponibile + 1 la baraj.....
Mai mult de 14 nu cred ca vom mai vedea. SI eu as prefera 18 echipe (si fara Play Out si Play Off) asa cum am avut multi ani, pe cand exista spectaculozitate.
Tocmai FRF ( LPF) nu vor sa creasca calitatea fotbalului romanesc si vin cu motive puerile de genul: lipsei competivitatii atunci cand avem mai multe echipe, lipsa banilor.

Edited by MembruAnonim, 12 June 2019 - 21:18.


#2554
c4n1b4lul

c4n1b4lul

    Expert în procrastinare

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,310
  • Înscris: 30.08.2010

View PostMembruAnonim, on 12 iunie 2019 - 21:17, said:

Mai mult de 14 nu cred ca vom mai vedea. SI eu as prefera 18 echipe (si fara Play Out si Play Off) asa cum am avut multi ani, pe cand exista spectaculozitate.
Tocmai FRF ( LPF) nu vor sa creasca calitatea fotbalului romanesc si vin cu motive puerile de genul: lipsei competivitatii atunci cand avem mai multe echipe, lipsa banilor.
Eu aș fi de acord cu doar 16 echipe, tot sistem tur-retur, în ultimii 3-4 ani ai acelui sistem cu 18 echipe parcă mai aveam parte de blaturi, e prea mult pentru un campionat auster cum e această Liga 1.

#2555
Marin2514

Marin2514

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,047
  • Înscris: 22.09.2013
U Cluj rămâne în Liga 2. Hermannstadt se salvează după ce câștigă barajul cu 2-1 la  general (2-0 la Cluj și 0-1 la Sibiu).
https://m.digisport....-din-tur-674178

#2556
matyred

matyred

    Senior Membru...până într-o zi!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,648
  • Înscris: 19.02.2010
Cu 16 echipe este cel mai bine pentru noi. Dar condiții mai dure. Fără insolvență ( ai intrat în insolvență-out în secunda 2). Gazon încălzit,nocturnă. Nu pornești căldură după cum spune regulamentul ( cu câteva zile înainte sau pe toată perioada iernii, pierzi 2 puncte/partidă, nu 3, din cauza acestui lucru, până la remediere). Să se depună banii pentru salarii în avans într-un cont cu cel puțin 2 luni înainte și când vine data scadență jucători să fie plătiți. Să le facă salarii mai mici dacă nu au bani de buget. La fel, 2 puncte/ partidă, până la remediere.
Poate să rămână și acest sistem cu play-out și play-off, dar fără înjumătățire. Să se facă un clasament pe punctele obținute între echipele calificate în Play-off sau Out. Ca la Handbal.
Aș mai introduce o prevedere pentru a evita Auto-mulțumirea și blaturile sau favorizarea. Echipa de pe locul 6 din Play-off să joace meci de baraj într-o singură tranșă, pe teren neutru cu echipa de pe locul 14. Cine pierde, se va prezenta la cele de 2 meciuri de baraj cu echipa de pe locul 3 din liga 2.
Dacă vor face așa, în mod cert și-n Play-off nu se vor m-ai face cadouri. Chiar voi scrie la Ligă sau la Federație. Probabil, degeaba, dar merită încercat.:)


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate