![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Visual Basic
Last Updated: Jan 19 2006 23:37, Started by
ben_hur
, Jan 19 2006 19:59
·
0

Posted 19 January 2006 - 19:59

Spuneti-mi si mie cum creez un fisier text cu numele introdus de un user?
de ex:userul introduce-> "Log" am incercat astfel Open "c:\" &Log& ".txt" for output as #1 dar nu merge...stie cineva pls? Edited by ben_hur, 19 January 2006 - 20:00. |
Posted 19 January 2006 - 21:41

Adauga un buton de comanda plus un textbox pe un formular si:
Private Sub Command1_Click() Open "c:\fisier.txt" For Append as #1 Print #1, Text1.Text Close #1 MsgBox "Datele au fost salvate" End Sub + in locul instructiunii Print se poate folosi si instructiunea Write + in locul instructiunii Print se poate folosi si instructiunea Write + in locul instructiunii Print se poate folosi si instructiunea Write |
Posted 19 January 2006 - 22:55

Adauga un buton de comanda plus un textbox pe un formular si: Private Sub Command1_Click() Open "c:\fisier.txt" For Append as #1 Print #1, Text1.Text Close #1 MsgBox "Datele au fost salvate" End Sub Mersi man dar ce mi-ai dat tu scrie in fisier ceea ce se afla in caseta text... Eu vrea ca sa se creeze un fisier al carui NUME sa fie ce se afla in caseta text..Ms anticipat Edited by ben_hur, 19 January 2006 - 22:56. |
Posted 19 January 2006 - 23:19

Mersi man dar ce mi-ai dat tu scrie in fisier ceea ce se afla in caseta text... Eu vrea ca sa se creeze un fisier al carui NUME sa fie ce se afla in caseta text..Ms anticipat Sub CreateAfile() Set fs = CreateObject("Scripting.FileSystemObject") Set a = fs.CreateTextFile("c:\" & Text1.Text & " .txt", True) a.WriteLine ("This is a test.") a.Close End Sub asta era chestia....ms oricum ...pa |
Posted 19 January 2006 - 23:37

Private Sub Command1_Click() Open "c:\"+Text1.Text For Append as #1 Print #1, "Vasile este un geniu" Close #1 MsgBox "Datele au fost salvate" End Sub In Text1 poti introduce numele complet # extensia: ex: fisier.txt |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users