![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Montare /tmp in systemd
Last Updated: Aug 26 2015 12:48, Started by
mcdsev3r
, Aug 24 2015 21:48
·
0

Posted 24 August 2015 - 21:48

Distributie ArchLinux cu systemd.
Vreau sa modific optiunile de montare /tmp Candva, mai demult, montam /tmp prin /etc/fstab cu ce optiuni vroiam, acum systemd a preluat controlul. Acum, ca sa modific optiunile de montare /tmp, editez fisierul /usr/lib64/systemd/system/tmp.mount Asta tine pana la actualizarea systemd. Intrebare: ce .conf trebuie editat pentru a ramane modificarea permanenta? Am citit manualele systemd si nu m-am lamurit(sau n-am citit pe care trebuia). Comment: alambicat rau systemd, eu chiar nu-l inteleg. |
Posted 24 August 2015 - 23:11

systemctl mask tmp.mountApoi te joci cu /etc/fstab cum o faceai si inainte. |
Posted 25 August 2015 - 16:36

LE: Din ce imi aduc aminte:
systemctl mask tmp.mount pacman -Syu systemctl unmask tmp.mountSub systemd daca ai un serviciu mascat nu este updatat la updatarea sistemului. |
Posted 25 August 2015 - 23:53

Ceva nu e-n regula. Multumesc pentru sfat @MembruAnonim.
systemctl mask tmp.mount creaza symlink catre /dev/null !?!? editat /etc/fstab cu optiunile pentru tmp #mount -a monteaza /tmp cu optiunile din /etc/fstab reboot /tmp nu exisa in mount, adica nu se monteaza. Unde gresesc, sau ce se intampa? Chiar nu-nteleg systemd. |
Posted 26 August 2015 - 00:07

systemctl mask tmp.mount creaza symlink catre /dev/null !?!? |
Posted 26 August 2015 - 09:49

Nici eu nu-mi dau seama.
Banuesc ca ar fi de vina paralelismul agresiv al systemd la init, adica in ordinea de init imi monteaza /tmp cu optiunile din fstab dupa care il trimite in /dev/null, asta ar fi o ipoteza. De fapt asta e provocarea, cum scot montarea /tmp de sub controlul systemd. |
Posted 26 August 2015 - 10:26

Aici te-ai uitat?
![]() https://wiki.archlin...index.php/Tmpfs Sau aici http://www.freedeskt...tmpfiles.d.html Edited by xxvirusxx, 26 August 2015 - 10:28. |
Posted 26 August 2015 - 12:48

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users