Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Palladium Residence (in spatele cladirii Policolor)

- - - - -
  • Please log in to reply
237 replies to this topic

#127
Catalinmavram93

Catalinmavram93

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 03.04.2018
Da, am auzit ca și confort City are probleme de genul!
Nu vreau sa fac reclama nici unu ansamblu, dar gândiți va mai întâi ca trebuie sa țineți cont de 2 chestii in opinia mea;
1. Câți m utili are apartamentul ! Ei au o strategie de marketing și ți pun pretul fără TVA și suprafața construită nu utila!! Și pe bune, un apartament (2 camere)mediu are 48-50 metrii ! Iar ei înghesuie in 50 3 camere ...
2. Compartimentarea!!! Degeaba ai 85-90 de metrii utili daca ai 2 dormitoare și ambele sub 13-14 mp. Sunt ft multe apartamente prost compartimentate cu 3 camere! Iar prelungirea Ghencea e zona in care, in opinia mea ies apartamente “de unica folosință “ pe banda rulantă !

Edited by Catalinmavram93, 14 July 2018 - 15:04.


#128
leusteanul

leusteanul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,547
  • Înscris: 09.09.2017

View PostCatalinmavram93, on 14 iulie 2018 - 14:45, said:


Ce am Mai observat și m-a dezamăgit e ca, la blocul 6 și 7 ce se construiesc  in paralel, in zona de geam a bucătăriei sau livingurilor nu e cărămida, ci un fel de plastic/plexiglas care acoperă o buna parte a peretelui exterior.

Pereti exteriori de plexiglas la blocuri cu inaltime de 11 etaje?!?!
Cum e posibil asa ceva?

View PostGroh, on 14 iulie 2018 - 14:55, said:

Sincer... Atunci cand stii ca e ceva construit de negoita, acelasi negoita care a construit si alte ansambluri cu probleme, unele mai grave decat altele.. dar cineva cumpara tot de la acelasi negoita, atunci, imi pare rau, deja negoita nu are nici o vina ci doar cei care insista in continuare sa cumpere de la el.
Sunt blocurile lui Negoita? Nu stiam. E clar!

#129
Catalinmavram93

Catalinmavram93

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 03.04.2018
N am zis ca in totalitate, nu vreau sa fiu cârcotaș! Apartamentul având minim 2 geamuri(cel de la Bucătărie/living și cel de la dormitor), unul din ele nu e delimitat cu cărămizi ci cu un material ciudat. Imita, de la distant plexiglasul....du te sa vezi cu ochii tai ! E cel mai bine.
Nu știu daca Oficial apare și Negoita in scheme, dar Jacob Garden se spune ca ar fi o firma afiliata fraților Negoita !

Edited by Catalinmavram93, 14 July 2018 - 18:53.


#130
SisterRay

SisterRay

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 595
  • Înscris: 10.09.2005
Dacă un dezvoltator alege să ignore chestii care se pot vedea ușor, cum ar fi cerințele legate de suprafața minimă utilă, care, la două camere e de 52 mp, sau chestii ca fereastra separată la bucătărie și living (Normele de igienă și sănătate publică impun ca bucătăria să aibă fereastra ei proprie, nu mai  e voie să împartă fereastra cu livingul, nici măcar la open space), atunci de ce vă miră faptul că găsiți probleme la chestii care se văd mai greu?

Scuzele cu privire la prețuri pentru suprafețe meschine sunt penibile, niciunui dezvoltator nu i-a pus nimeni pistolul la tâmplă și nu l-a amenințat că dacă nu construiește cotinețe îi omoară familia și pe el. Dacă nu poți, nu faci, dar, din păcate, lumea se aruncă cu capul înainte într-un soi de „Shut up and take my money!”.

#131
Catalinmavram93

Catalinmavram93

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 03.04.2018
Daca intrați pe site ul lor găsiți apartament 2 camere la “ doar “44000 euro care e pretul  FARA TVA,  ca e la parter sau la ultimul etaj nu spun, ca suprafața pe care o arată e cea construită și tocmai după ce dați click pe acel apartament apare mai jos și suprafața utila !


#132
SisterRay

SisterRay

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 595
  • Înscris: 10.09.2005
Păi când vezi suprafață construită 52 mp, îți dai seama că Legea locuinței a fost considerată facultativă de dezvoltator, nici nu mai trebuie să intri să vezi ce și cum. Iar când intri pe schița marii oferte, constați că și Normele de igienă și sănătate publică au fost considerate la fel de facultative ca și Legea, pentru că livingul se aerisește prin bucătărie, nicidecum să aibă fiecare dintre cele două încăperi fereastra ei.

Citez de pe site:

”Camera de zi şi bucătaria tip american alcătuiesc un spaţiu generos...”

Care spațiu generos, că-i lipsesc vreo șase metri din ce ar trebui să fie, bucătăria de tip american nu înseamnă permis la fentat legea și alte norme.

O altă glumă foarte proastă este apartamentul de 3 camere, tip 4, e de pus în ramă la categoria „Așa nu”.

Edited by SisterRay, 14 July 2018 - 19:24.


#133
Afroditu

Afroditu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,767
  • Înscris: 06.09.2006
Sa nu uitam și se apartamentul de 3 camere transformat în 4 camere

#134
SisterRay

SisterRay

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 595
  • Înscris: 10.09.2005
Emisiunea "Să râdem cu (de) dezvoltatorii imobiliari", dar mi-e că, de fapt, râd ei de oamenii care n-au altă vină decât că-şi doresc un acoperiş deasupra capului care să fie al lor.

#135
val18

val18

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 366
  • Înscris: 09.04.2007
Romanul calculeaza dupa numarul de camere in mod eronat asta e psiho smecheria lor
Garsonierele din vitanul nou si aviatiei au 45 m2 utili si au 40 de ani
Intradevar relevanta e Suprafata Utila iar 2 cam>50m2 utili
Concluzia e ca sunt   scumpe. No value for the money you pay off

Edited by val18, 15 July 2018 - 09:17.


#136
Dora12

Dora12

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 25.07.2018

View PostCatalinmavram93, on 14 iulie 2018 - 14:45, said:

Fratele meu și a cumpărat un apartament aici! E vba de cel de 2 camere tip 2 parca de 44 mp utili!
Ca și compartimentare, sa zicem ca e ok! Păcat ca nu are balcon! Finisajele sunt chiar ok, parchetul, gresia faianța, grupul sanitar. Acum sa vorbim și despre lucruri mai puțin plăcute cum ar fi faptul ca umbla vorba ca Ar fi construit mai mult ilegal și ca legea permite in acea zona maxim parter+ 2 etaje și mansarda, iar 11 etaje sunt totuși “unspe”. Inundația la parcările subterane e la ordinea zilei după o ploaie mai zdravănă. Ba mai mult, in blocul 5, daca am înțeles bine, vecinii au suferit numeroase infiltrații.
De când s a mutat fratele meu, a avut probleme cu; scurgerea la mașina de spălat, l-a inundat pe cel de sub el când a făcut prima oară duș, și niște probleme mai grave(ce le consideram noi)au fost la centrala. Cu gazele nu te joci !
Am la munca un designer care lucrează la un proiect de amenajare la un apartament in acest ansamblu  și mi-a zis numai de rău. Ce am Mai observat și m-a dezamăgit e ca, la blocul 6 și 7 ce se construiesc  in paralel, in zona de geam a bucătăriei sau livingurilor nu e cărămida, ci un fel de plastic/plexiglas care acoperă o buna parte a peretelui exterior. Despre izolatoare fonică a pereților interior nici nu poate fi vba. Eu dormind intr o seara cu prietena mea la el, și deși vbind destul de încet, el ne auzea și noi pe el! In dreapta e casa liftului iar in stânga Vecinul e longitudinal! Deci pereți comuni cu vecinul nu prea are!
Apropo de pereți, și cei folosiți la compartimentare sunt din rigips! A postat un proprietar pe grupul de pe Facebook cum i au căzut peretele, cu tot tavan atunci când a suspendat corpurile bucătăriei!
Poate in trecut pretul făcea diferența! Dar acum pe bune ? 50 m utili au ajuns sa foste 55000 euro plus TVA 2750=58 000 euro asta in măsura in care te mulțumești sa stai la ultimul etaj sau la parter și renunți automat la balcon și se uita toată lumea in casa la tine! Pretul deja e exorbitant! Și daca ai pretenția sa vrei Pa etajul 1-2-3-4-5 plătești cu 2000 euro mai mult ! Deja vbim la pretul 1160-1200 metru util (ma refer la cel de 3 camere)! Mi se Pare aberant !

Blocul 5 nu este dat inca in folosinta, in dec se intampla acest lucru
Din pacate, nu reusesc,inca, sa inserez poza, as fi vrut sa-mi spui si mie unde este plexiglas-ul, poate nu-mi dau eu seama prea bine.

#137
Catalinmavram93

Catalinmavram93

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 03.04.2018
Dora, in primul rând intra pe facebook și caută atât pagina lor de facebook cat și grupul locatarilor. In al 2 le-a rând am zis ca e ceva care in jurul unui geam, al apartamentului are un perete din ceva ce seamănă cu plexiglas. Nu am de unde știi, pt ca 3 la mana nu te lasă sa intrii sa te uiți. 4 daca o sa faci parte din grupul locatarilor din palladium ai sa vezi acolo și niște poze frumoase cu unuia care i a căzut bucătăria, cu tot cu perete !
Țin sa precizez ca nu vreau sa fac reclama negativă intenționat ! Nu reprezint vre o firma anume! Dar daca ție ți se Pare normal sa plătești pe 50 de m2 citez de la 58500 euro( sa știi ca alea sunt prețurile pt etajul 11 și parter, și apropo FĂRĂ TVA-cea ce însemna ca daca faci împrumut bancar pt achiziție ei nu ți vor face reducere și vei plăți pe 50 de m2 plus balcon 62000-62500 cu tot cu acte. Banii cu are eu mi am luat 3 camere la 67 m2 intr un bloc mai bine amplasat cu P+2+M . Iar daca am greșit eu numărul blocului, îmi pare rău. Intra pe grup, intra pe recenziile lui. CAUTĂ PE GOAGAL SA VEZI CALITATEA

Edit; daca te duci pe acolo, poate cobori și pe la parcarea subterana care costa “doar 6900”(nu știu daca e cu TVA inclus și nu știu daca aici se aplica regula cu 5% TVA-dar nu cred). Pot sa ți spun și lucruri concrete, fratele meu având apartament aici; rigipsul a început sa crape, vecinului fratelui meu i s a deschis usa deși o închisese cu ambele chei, fratelui meu avea scurgerea blocată a mașinii de spălat, la primul lui dus a inundat o pe vecina!


EDIT 2: văd ca ți ai făcut cont acum o ora, și singurul ta postare e asta. Asta spune multe!

Edited by Catalinmavram93, 25 July 2018 - 14:38.


#138
Groh

Groh

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,595
  • Înscris: 03.09.2008
Ultimile etajel, nu stiu la care bloc sau daca la toate sunt din OBS.
Nu stiu daca materialul aata lemnos imbraca peretele ca o protectie sau inlocuieste peretele.
E acelasi OBS care a ars in Confort City la ultimile etaje.
Si sa nu apara careva sa spuna ca nu e adevarat ca am vazut cu ochii mei cand era in constructie.

#139
cezarjipa

cezarjipa

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 08.02.2015

View PostGroh, on 25 iulie 2018 - 16:07, said:

Ultimile etajel, nu stiu la care bloc sau daca la toate sunt din OBS.
Nu stiu daca materialul aata lemnos imbraca peretele ca o protectie sau inlocuieste peretele.
E acelasi OBS care a ars in Confort City la ultimile etaje.
Si sa nu apara careva sa spuna ca nu e adevarat ca am vazut cu ochii mei cand era in constructie.

La etajul 11 ... mai contează, dnu Groh ? Cerul e limita... fumului

#140
cezarjipa

cezarjipa

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 08.02.2015
Am făcut și eu o vizită prin zonă, cu treabă.
Fără mașină, deși e metrou la 8-10 minute, ești mâncat.
Practic, nu poți face piața pe jos decât dacă ești obez și marșul este scopul vieții tale.

#141
BaraitaruIuliana

BaraitaruIuliana

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 30.08.2018
Bună ziua, am antecontractat în februarie anul acestea un apartament de 3 camere tip 4. Este cineva aici care a achiziționat un astfel de apartament în blocurile construite anterior? As avea nevoie de un rlv al apartamentului. Ma poate ajuta cineva?

#142
Afroditu

Afroditu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,767
  • Înscris: 06.09.2006
Am auzit ca e posibil sa ramana fara apa

#143
BoAnN

BoAnN

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 18.10.2018
Vad multe postari legate de apartamente. Din punctul de vedere al unei persoane care locuieste in acest complex de aproape un an pot spune ca inca nu am avut probleme cu apartamentul. Insa din cate am observat, unele persoane se plang de calitatea parchetului, iar la altii intra apa in casa cand ploua afara. Presupun ca sunt cazuri izolate si se rezolva cu departamentul tehnic.

Insa inainte de a lua aici este bine sa te informezi si legat de alte aspecte, cum ar fi parcarile. Daca nu iti cumperi loc, nu ai unde parca. Daca iti cumperi, si nu pui blocator, e ocupat de altii. Daca iti pui blocator, ti-l rupe. Politia din cate observ nu poate face nimic deoarece nu sunt locuri de la ADP. Deci, e cam legea junglei.
Legat de boxe, nu au aerisire, aerul fiind umed tot timpul.
La inceputul anului cand a plouat mai tare, au fost inundate atat boxele cat si parcarea subterana. Vedem la urmatoarele ploi...

Nu este cel mai grozav loc. Problema insa nu e doar de la dezvoltator, ci si de la oameni. La inceput se discuta de bariere, dar s-a uitat si lasat deoparte aceasta idee.

E un loc in care te poti simti ca acasa daca nu iti pasa ca nu ai unde parca sau de urletele de la locul de joaca. Presupun insa ca asa e si in alte complexe rezidentiale...

#144
Roxiroxi1919

Roxiroxi1919

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 16.03.2019
Poti sa imi spui si mie prin ce dezvoltator ti-ai luat tu apartament de ai fost multumit?
Ma intereseaza si pe mine...si nu mi-as dori sa regret.. am auzit numai de rele de zona asta si de blocuri

Edited by Roxiroxi1919, 16 March 2019 - 23:59.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate