Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata
 Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...
 teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.
 

Am ganduri de sinucidere.

- - - - -
  • Please log in to reply
53 replies to this topic

#19
Quantum

Quantum

    verklarung

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,543
  • Înscris: 24.05.2005
La multi ani!

Multi au ganduri din astea, dar nu le duc la indeplinire pentru ca descopera frumusetea, bucuria si facinatia de a trai :) Ai rabdare si descopera si tu asta, nu e greu.
Nu mai fi insingurat, cauta-ti persoane cu care sa vorbesti, sa ai ganduri sau pasiuni comune si tot asa. :)
Zambeste, maine incepe o noua zi interesanta!

#20
regex

regex

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 19.02.2015
La Multi Ani !

Quote

Nimeni in afara de bunici si parinti nu mi-au zis la multi ani.Defapt oricum nu contez pentru nimeni.Sunt in melancolie totala..

Ti-au zis la multi ani cele mai importante persoane din viata ta, cum sa nu contezi pentru nimeni ? Sunt multi pe lumea asta care nu mai au parinti/bunici ...
Timiditatea excesiva o poti invinde numai prin exercitiu. Intra in vorba cu oameni, colegi, cunoscuti. Iti e teama ca o sa te considere penibil ? Sunt muulti oameni penibili cu replici si idei penibile pe lumea asta care nu au nici-un stres sa se bage in seama.
Iar daca asta nu merge, psihologul te poate ajuta foarte mult.

Edited by regex, 19 August 2015 - 17:43.


#21
SineNomine

SineNomine

    Artisan Distiller

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,444
  • Înscris: 12.02.2012

View Postsun_kid, on 19 august 2015 - 16:49, said:

@AlenTao, medicatia anti depresie nu ajuta in toate cazurile. din moment ce esti la liceu indrazneste sa socializezi mai mult, mai ales cu fetele. misca-te mult prin diverse locuri uita de gandurile triste si asculta muzica dubstep, alte genuri energice. evita locurile care iti provoaca melancolia si apuca-te de un hobby. o bicicleta buna pt ciclism te-ar ajuta, vezi ca deschisese cineva un topic despre o asa iesire de ciclism. si socializeaza cu fetele.

Ce sfat e asta? Nici nu stiam ca exista asa ceva. Am ascultat si m-a luat depresia... :)

#22
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 35,445
  • Înscris: 19.04.2009
Bun, am facut aici curat ( cat de cat ).
Poate userul nu posteaza toata ziua ( observ ca are putina vechime si putine posturi ). Victor a fost, oricum, cel mai corect Posted Image

ps. si terminati cu offtopicul!

Edited by lex404, 19 August 2015 - 18:39.


#23
Robiacs

Robiacs

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,923
  • Înscris: 18.10.2010
Stai linistit, ti-au zis la multi ani exact persoanele care conteaza. Eu am patit la fel anul acesta, mi-au zis la multi ani doar 2 prieteni f buni si familia, restul...si asta pentru ca anul asta am scos ziua de nastere de pe facebook, doar de curiozitate. ( aia fiind singura informatie reala cu mine de pe facebook )

Edited by Robiacs, 19 August 2015 - 19:11.


#24
Curios3

Curios3

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 183
  • Înscris: 10.06.2015
Spuneti-i omului cateva glume, bancuri sa vada ca sunt oameri carora le pasa de el !

La multi ani, man !

#25
ATMXTN

ATMXTN

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 404
  • Înscris: 28.05.2011
Multe sfaturi idioate.

Ideația suicidară reprezintă urgență medicală și se tratează cu antidepresive. E adevărat că melancolia trece în timp, dar depășirea ei nu echivalează cu depășirea bolii, ci adesea depresia se cronicizează și se instalează distimia în care din timp în timp va reveni ideația suicidară fără să mai existe sentimente de tristețe, ci doar de nihilism.

Îndemnurile motivaționale nu au niciun efect acum pentru că numai lecturând suferința lui AlenTao se observă că și el știe care e problema lui, știe și ce trebuie făcut, atâta doar că nu poate de unul singur și de la sine. Îi ridică moralul pe moment, dar când va reveni la școală singurătatea îl va copleși iar. Percepția unui om asupra realității, când trece printr-o astfel de suferință, este defectuoasă și nu poate fi explicată unui om în termenii cunoscuți pentru că modul în care „tristețea”, „teama”, „singurătatea” sunt resimțite de un depresiv e necunoscut unui om sănătos care nu s-a confruntat niciodată cu așa ceva. E ca și cum ai pune un calculator să opereze cu 3 și 4 când nu cunoaște decât sistemul binar.

Doar pentru că unii au trecut prin stări depresive în adolescență pe care le-au depășit fără niciun ajutor nu trebuie să-i determine să plece de la premisa că și inițiatorul subiectului se confruntă cu aceeași profunzime (și nu mai adâncă) a bolii și că inițiatorul posedă aceleași mecanisme și are același tipar de gândire care să-l ajute ca pe alții să treacă peste durere. În definitiv sunt atâția alții care s-au confruntat cu aceeași problemă, în aceeași perioadă a vieții și nu mai sunt. De aceea orice alt sfat diferit de cel de a se prezenta mâine la unitatea de urgențe spunând că are ideație suicidară și de a căuta ajutor medical specializat este nepotrivit și periculos.

Ceea ce trebuie să știi AlenTao e faptul că pentru problema ta există rezolvare și că dacă urmezi pașii care trebuie îți vei recăpăta fericirea. În stadiul actual al suferinței rezultatele cele mai bune le oferă farmacoterapia împreună cu psihoterapia. Tratamentul medicamentos îți vor ridica tonusul și-ți vor suprima stările de anxietate în timp, pe când psihoterapia te va ajuta să dobândești aptitudini de comunicare și de relaționare cu ajutorul cărora vei lega relațiile pe care ți le dorești. Trebuie răbdare multă pentru că depresia nu apare peste noapte. Nu e vorba numai despre un dezechilibru chimic pe care o pastilă îl poate corecta, ci e vorba mai mult de modificările sinaptice ce s-au petrecut în urma unui dezechilibru biochimic cronic. Anumite zone ale creierului s-au atrofiat prin alterarea sinapselor, iar altele s-au hipertrofiat (s-au stabilit mai multe legături, mai puternice, între neuroni). Tratamentul va corecta aceste schimbări, dar în același ritm în care ele au apărut. De aceea dacă după două săptămâni de la inițierea schemei terapeutice nu te vei simți schimbat să nu renunți. Medicamentul lucrează, dar terminațiile neuronilor nu cresc peste noapte cât într-un an, chiar și sub tratament. Cert e că de la lună la lună te vei simți din ce în ce mai bine și peste 6 luni de acum încolo poți fi un om nou. Dacă ți se pare mult 6 luni și decizi să mai aștepți, peste 6 luni de acum încolo te vei gândi că tot timpul acesta a trecut repede și l-ai pierdut degeaba. Să nu intri într-un cerc vicios în care mereu tot amâni pentru că ți se pare mult. Oricât de mult timp ar trece, mai e timp și întotdeauna să ceri ajutor când simți nevoia.

La mulți ani!

Cu drag,
Un student la facultatea de farmacie în an terminal

Edited by ATMXTN, 19 August 2015 - 22:10.


#26
ATMXTN

ATMXTN

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 404
  • Înscris: 28.05.2011
P.S. Nu lua antidepresive de capul tău. Sunt  mai multe clase de antidepresive, la fel cum sunt mai multe tipuri de depresie. Medicamentul nepotrivit tipului de depresie o poate înrăutăți. Aceste medicamente nu se eliberează nicăieri fără rețetă. Ce faci când rămâi fără pastile în condițiile în care terapia durează mai mult de o lună și nu se întrerupe niciodată brusc?

La spital din câte știu nevroticii sunt separați de psihotici (nu se internează în același salon un depresiv cu un schizofrenic), iar pacienții agitați (în psihoză, agresivi față de ei înșiși sau față de cei din jur) sunt izolați. Nu-ți închipui că dacă te duci la spital te bagă în cămașă de forță.

Edited by ATMXTN, 19 August 2015 - 23:14.


#27
NelsonMandravela

NelsonMandravela

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,546
  • Înscris: 10.01.2012
@ATMXTN
Sunt și alte soluții până la medicamente, și nu văd de ce o terapie ar începe cu băgatul gunoiului sub covor.
Am testat personal megadoze de niacină (un supliment banal), experimentând un puternic efect antidepresiv.
Sau ce impresie îți face conceptul numit "allostatic load" ? Cum ar putea cineva să ia antidepresive, când poate în ultimii ani a ignorat orice regulă de bază a nutriției (de ex. mănâncă zahăr cu ghiotura, are dezechilbru/deficit de acizi grași esențiali). Sau poate el este biochimic relativ ok, dar ceilalți din jurul lui nu, si sunt extrem de frustrați aducându-l în pragul disperării.  Există mai multe abordări care pot fi încercate, dar după părerea mea toate converg spre îmbunătățirea rezilienței !

Edited by NelsonMandela, 20 August 2015 - 00:55.


#28
AlenTao

AlenTao

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 211
  • Înscris: 15.08.2015
Salut.Multumesc pentru urari si pentru sfaturi.Sincer.Nu ma asteptam la atatea raspunsuri si sfaturi.

Nu sunt din Bucuresti,sunt din Galati.

Am trait in puf adica am fost ''cocolosit'' de mic copil de catre parintii hiperprotectori ,mi s-a facut totul pe plac,am primit totul de-a gata ,adica nu ma refer ca am bani multi ,nici pe departe,doar ca am fost protejat si ''baiatul mamei'' ferit de treburi,de responsabilitati,pedepse etc.Mi-a fost facuta mancarea mereu care o doream eu,tata duce gunoiul,munceste pentru mine si familie etc.Si uite asa am ajuns adolescent si m-am trezit ca habar nu am sa fac nimic,a inceput depresia ,retrasul in casa ,melancolia ,gandurile suicidare..Trebuie sa imi schimb viata neaparat ,sa lucrez la schimbarea mea,la o viata mai responsabila ca pana acum am stiut doar sa joc jocuri pe net ,sa ma refugiez in PC..stiu ca e de ras,dar habar nu am sa fac mancare,sa dau cu matura ,sa imi fac curat in camera,sa ajut la treaba,ce sa mai zic de treburi mai sofisticate.Asta doar pentru ca nu am facut niciodata aceste lucruri.Mi le-au facut altii.Parintii de exemplu.In schimb invat bine si mereu am fost apreciat pentru asta.Nu cel mai bine,dar sunt acolo in top 5.:) Nu stiu sa sarut o fata sau sa mentin o relatie de prietenie ,amicitie cu un baiat.Daca baiatul cel putin e mai ''smecher'' ma pierd instantaneu..Am avut mereu bun simt fata de ceilalti oameni ,nu injur decat cand ma enerveaza cineva foarte tare si respect pe toata lumea mai ales pe cine ma respecta si se poarta ok cu mine.Am fost in generala unul dintre ''tocilari'' si mi-am luat bataie in a 7 si a 8 de la smecherii clasei.Nu le-am zis parintilor de rusine si de imbecil ce am fost..iar acum suport consecintele.Cand ma duceam la scoala generala cu teama,frica si fiecare zi era o corvoada,ba multi pumni in umar,ba palme peste fata si aruncat cu obiecte in mine,ba mistouri de 2 bani si jumatate.Din cauza asta mi-am pierdut toata increderea in mine si s-a rupt firul,am inceput sa devin retras desi eram destul de sociabil in copilarie dar putin timid,aveam prieteni in copilarie,acum nu mai am.Timpul a trecut,eu am crescut si m-am instrainat de toti.Am inceput sa pierd noptile la calculator dar si zilele si sa plang pe ascuns pana m-a vazut mama si i-am povestit tot ce aveam pe suflet ,plangand evident.Am intrat la liceu si desi nu am fost deloc batjocorit,eram retras ,nu eram sociabil deloc.Doar cu colega de banca vorbeam,radeam si o placeam in secret fiindca ea avea iubit dar era prima fata pe care am placut-o.. Nu i-am spus ce simt si am ramas fara vreo relatie avuta pana in ziua de azi..Imi era prea rusine sa-i spun,stiu eu te plac defapt.Tin sa mentionez ca sunt virgin si acum dar ma masturbez des,cred ca am facut-o de vreo 5sun00  de ori fiindca urla hormonii in mine ca in orice adolescent..si cum spuneam in ultima vreme am ganduri de sinucidere dese,ma simt (defapt si sunt) un inutil,o epava,o lichea fiindca nu fac nimic util societatii si nici vreo treaba in casa,afara etc.
Cand am zis daca sa iau acele antidepresive voiam defapt sa renunt..sa ies pe usa din dos..Sunt foarte frustrat si melancolic.Ma gandesc ca daca ma duc la spitalul de psihiatrie sigur ma pune cu cineva agresiv,cara fumeaza(eu nu beau si nici nu fumez),care e dereglat rau si nu am nevoie de asta.Caut liniste iar acolo in spital cred ca mi-as da drumul de la etaj daca v,ad ca sunt cu oameni agresivi,verbal,fizic,fara discernamant plus de asta cred ca atunci cand o sa ma trezesc dimineata nu o sa mai am nimic din lucrurile mele..am auzit ca se fura rau acolo..iar mie nu imi trebuie asta.
Am un motan dar evident,mama are grija de el...eu doar il mangai si il alint fiindca sunt un iresponsabil nepriceput neindemanatic inutil si prea invatat sa stau degeaba sa imi fac echipa de fotbal sau sa conduc in Euro Truck Simulator...sau sa joc fifa..aoe etc
As vrea sa ma apuc de un sport si nu ca as vrea o sa ma apuc fiindca trebuie si am vazut ca multi prind incredere cand fac un sport..de exemplu sala dar n-as lua niciodata proteine si nici steroizi...preferam sa imi iau o bicicleta dar aici in Galati nu prea am unde sa ma plimb cu ea..decat pe faleza Dunarii sau in Gradina Publica.Dar pana acolo,masini multe ,trafic inters,drum lung si parintii nu vor sa imi ia fiindca le e frica sa nu fac vreun accident mai exact sa dea vreo masina peste mine.Au fost multe cazuri.Mda,si asta e hiperprotectie..imi place la nebunie sa merg cu bicicleta ,nu am mai facut-o de pe la 12-13 ani si asta doar in imprejurimile blocului in care locuiesc.
Trebuie sa imi pun ordine in viata,dar nici nu stiu de unde sa incep,sunt un cretin ca am ajuns in situatia asta si sunt asa un dezorganizat ,inutil si cu o viata asa de dezechilibrata..
Si vine scoala ,un nou an scolar iar eu ma gandeam sa ma sinucid in scoala.,,om tampit dar melancolia si-a spus cuvantul in viata mea..:(
Atat am avut de spus.Mi-ar facea placere sa vorbesc cu cineva,sa discut ..sa am macar un amic in realitate dar asta e.
Am speranta ca la facultate o sa imi fac prieteni mai multi si de ce nu prietene.Si o sa imi pierd si virginitatea.:) Asta daca,evident,nu ma sinucid pana atunci..Oricum,cu mine sau fara mine tot aia e.
Va salut.

#29
Friskey

Friskey

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 11,500
  • Înscris: 11.01.2013
Baga cutitu in babaci si apoi toata viata o sa te gandesti ce bogat ai fost. Foarte multi n-au nici macar niste parinti care macar sa ii injure, nu stiu in ce zi s-au nascut.
Toate problemele tale vin de la prea mult timp liber, angajeaza-te.

Edited by Friskey, 20 August 2015 - 06:40.


#30
_-AppleS-_

_-AppleS-_

    ✮✮✮✮✮✮✮✮

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,512
  • Înscris: 09.07.2014
Am mai spus , dar evident postul s-a sters , cand ai un episod foarte depresiv incearca MLP:FiM , recomandat cu niste casti mai bune , fara subtritari .
Probabil moderatorul crede ca sunt vreun troll , nici nu stie cati a salvat de la sinucidere acel serial , desigur nu functioneaza in cazul tuturor , dar incercarea moarte n-are.

#31
she_wolf

she_wolf

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,601
  • Înscris: 10.12.2014

View PostAlenTao, on 20 august 2015 - 01:37, said:

si cum spuneam in ultima vreme am ganduri de sinucidere dese,ma simt (defapt si sunt) un inutil,o epava,o lichea fiindca nu fac nimic util societatii si nici vreo treaba in casa,afara etc.

Nu esti o epava, nu esti inutil, nici vorba de asa ceva.
Chiar faci ceva util societatii si ceva util pentru tine, pentru ca ai zis ca inveti bine si ca esti in primii 5 din clasa. Asta este ceva foarte, foarte util si foarte, foarte important! :) Mai mult, este ceva ce prea putini adolescenti mai fac :yes:






Quote

As vrea sa ma apuc de un sport si nu ca as vrea o sa ma apuc fiindca trebuie si am vazut ca multi prind incredere cand fac un sport..de exemplu sala dar n-as lua niciodata proteine si nici steroizi...preferam sa imi iau o bicicleta dar aici in Galati nu prea am unde sa ma plimb cu ea..decat pe faleza Dunarii sau in Gradina Publica.Dar pana acolo,masini multe ,trafic inters,drum lung si parintii nu vor sa imi ia fiindca le e frica sa nu fac vreun accident mai exact sa dea vreo masina peste mine.Au fost multe cazuri.Mda,si asta e hiperprotectie..imi place la nebunie sa merg cu bicicleta ,nu am mai facut-o de pe la 12-13 ani si asta doar in imprejurimile blocului in care locuiesc.

Daca mergi la sala, nu inseamna ca trebuie sa iei proteine si steroizi. Nici nu iti imaginezi cat de bine te poti simti dupa o ora de alergat pe banda + ceva exercitii cu greutati. Trebuie sa ceri sfaturi instructorului de acolo, ca sa fii sigur ca faci corect exercitiile.
Zici ca iti place foarte mult sa mergi pe bicicleta. Exista in aproape orice complex sportiv cursuri de spinning. Fa-ti abonament la spinning, o sa te antrenezi foarte bine acolo pentru mersul pe bicicleta, o sa cunosti oameni carora le place sa mearga pe bicicleta, o sa fie organizate iesiri cu bicicleta, iar tu vei putea sa iti convingi parintii sa iti cumpere o bicicleta, ca sa poti iesi cu noii tai prieteni.


Daca vrei sa incepi de undeva, incepe cu iesitul din casa. Statul in casa te deprima si iti ia orice pofta de viata.
Incepe cu un abonament pt. o luna la spinning si vei vedea schimbari imediate in viata ta! :yes:

View PostFoxie5, on 20 august 2015 - 08:26, said:

De la masturbare ti se trage. Incearca sa te abtii de acolo iti vine sentimentul de inutilitate si timiditatea.

Uite aici o carte care descrie prin studii stiintifice efectele nocive ale pronografiei si masturbarii:
http://www.sanatates...rima-editie.pdf

Apoi iti recomand un forum unde poti sa discuti cu alti tineri de varsta ta.
Aici sunt marturii ale altor tineri care au sau au avut patima masturbarii: http://www.ortodoxia...=all&Itemid=101 .
Ia-le la rand. O sa vezi ca si alti tineri trec prin ceea ce treci tu si o sa-ti fie mai putin greu.

Asta e un exemplu: http://www.ortodoxia...mularii-sexuale




vorbesti aiureli, abtine-te!

#32
thalia

thalia

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,933
  • Înscris: 07.11.2007
AlenTao acum esti depresiv si trebuie sa te tratezi. Si nu esti nebun,scoate-ti asta din cap. Nu te va interna nimeni la agitati sau cu schizofrenicii, daca mergi sa te internezi.Mergi azi la cabinet sau la medical de familie sic ere trimitere sa vorbesti cu un specialist. Vorbeste cu un medic. Nu maine, azi!

Daca nu cunosti, vino in Bucuresti sit e trimit la un medic bun la Medlife.

Dude, stiu ca acum daca iti spun ca viata este si va fi frumoasa, nu vei da doi bani pe aceste cuvinte, insa asa este. Viata este frumoasa si trebuie traita.
Si parintii au gresit pentru ca au fost extreme de hiperprotectori, insa probabil au vrut sa sa iti aloci mai mult timp pentru a invata.
Insa, poti tu sa incepi sa faci lucruri , sa inveti sa le faci de azi. Poti duce gunoiul daca asta te face sa te simti util, poti spala o farfurie sau ceasca de cafea. Poti incepe sa faci lucrurile astea, orice se invata si de la orice varsta.
Fa-te util, fa aceste lucruri tu, din proprie initiative , fara sa ceri acordul mamei sau al tatalui.

Faptul ca ai fost caftit de smecherii clasei sa stii ca suntem multi care am trecut prin asta, eu am fost caftita intr-a V-a zi de zi de o colega de clasa, pana intr-o zi cand m-am saturat probabil si am batut-o cu salbaticie.

Fosta colega a ramas si acum in acel sat uitat de vreme, o mai zaresc cand merg la mormantul tatalui meu…

Bulling-ul se pare ca exista de multa vreme, ideea e ca la un  moment dat te saturi si vrei sa schimbi ceva.
Si la tine a sosit acel moment, in care te-ai saturat sa ti-o traga viata si e momentul sa i-o tragi tu, atunci fa-o la modul intelligent si nu iesi pe usa din dos!
Scriu aiurea, is pe fuga…la munca, sper ca ai inteles in mare ideile ce vreau sa ti le spun:)

Edited by lex404, 20 August 2015 - 10:10.
scos aberatia lui abc + raspuns.


#33
Foxie5

Foxie5

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 19.08.2015
Sunt noua pe forum. Si nu inteleg de ce mi s-a sters postul referitor la ajutorul pt masturbare.
As vrea sa stiu ce regula am incalcat!? Posted Image

Am argumentat am sugerat o carte, nu inteleg care e problema? Nu e voie sa dam si alta alternativa decat masturbarea? Ce-i asta Inchizitia?

Eu credeam ca forumul asta inseamna sursa de informare libera. Posted Image

DezgustatorPosted Image

Edited by lex404, 20 August 2015 - 10:23.
scos video, incarca pagina inutil.


#34
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 35,445
  • Înscris: 19.04.2009

View PostFoxie5, on 20 august 2015 - 10:15, said:

Sunt noua pe forum. Si nu inteleg de ce mi s-a sters postul referitor la ajutorul pt masturbare.
As vrea sa stiu ce regula am incalcat!? Posted Image

Am argumentat am sugerat o carte, nu inteleg care e problema? Nu e voie sa dam si alta alternativa decat masturbarea? Ce-i asta Inchizitia?

1. Citeste regulamentul, inclusiv cu postul asta ai incalcat un punct.
2. Cand vii cu articole stiintifice ( daca stii ce-s alea ) discutam altfel. N-are treaba masturbarea cu subiectul de fata.
3. Citeste si regulamentul ariei si ai sa vezi ca n-ai voie sa implici religia aici, deloc. Nu religie, organizatii religioase, etc.
4. Opreste-te. Am vazut ca postezi in mare chestii cu tenta religioasa si prin alte parti, nu-i aria potrivita. Daca mai vad un (1) post referitor la religie sau "articole" scrise de jurnalisti dimineata pe closet, nu numai ca voi sterge posturile dar voi aplica si sanctiuni.

ps. ai arie pentru religie.
ps². am vazut ca m-ai vorbit de rau prin alte parti. Am sesizat ca ai o problema cu masturbarea si-o vezi cauza No1 in toate.


ps³. si ca sa va aduc aminte, asta e subiectl lui AlenTao. Problema lui, focusati-va pe asta. Daca aveti ceva paranormal de dezbatut, exista arie mai sus.

Edited by lex404, 20 August 2015 - 10:47.


#35
AlenTao

AlenTao

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 211
  • Înscris: 15.08.2015
In septembrie o sa ma apuc de sport.Ori la sala ,ori la spinning cum imi recomandati..Totusi ,am  emotii,daca gresesc si ma fac de ras?Asta e primul meu gand cu privire la asta.Am incredere 0 in mine..tocmai de asta trebuie sa fac ceva obligatoriu in sensul asta.
Si cu masturbarea,aveam o perioada cand credeam ca e pacat si imi parea rau tare dupa ce faceam dar am aflat ca toti baietii o fac  si e ceva normal.Asa e?Eu ma masturbez rar ,in fiecare sapt. doar o singura data.Bine,ca sunt momente in care iti vine sa faci de 3 ori asta e altceva:))dar rar se intampla asta.Recunosc,e un viciu,cred ca de la 14 ani am facut-o de peste 600 de ori..dar sunt si eu om si mai ales sunt virgin si nu fac sex .
As vrea sa fiu mai bad boy dar uneori e tare greu..Adica cu mai mult tupeu..nu nesimtit..
Iar cu sinuciderea...cred ca am amanat-o..Sa vad cum mai sunt in viitor..

Edited by AlenTao, 20 August 2015 - 14:59.


#36
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 60,911
  • Înscris: 16.03.2004

View Postsun_kid, on 19 august 2015 - 16:49, said:

si socializeaza cu fetele.

Asta e ca si cum unui astenic ii spui: baiete, de maine te apuci de haltere.

View PostAlenTao, on 20 august 2015 - 14:58, said:

As vrea sa fiu mai bad boy dar uneori e tare greu

Exista si fete mai putin rebele, care apreciaza baietii ca tine.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate