Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ceva neinregula de la Trulicity p...

Pasare (uliu) care nu poate zbura

BMW/Mini Wallbox gen3 22kW

Telefon ieftin si ... bun?
 Sucul natural de visine fara zaha...

Auchan Gavana - ce pun aștia...

AQUAVIA - apa cu ph 9,4 in noul r...

Recomandare pom pentru umbra
 Nelamurire TVA auto cumparat in UE

Transfer in US

¨leziuni voinicești¨?

Cu mașina electrica spre ...
 Cort in bagajul de mana

Go pro hero 8 black ,a luat apa d...

Aliniament de tuia

Alcool fara tigari
 

Problema receiver romtelecom

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
vbwoozie

vbwoozie

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 03.02.2015
Buna seara , am si eu urmatoarea problema cu un reciver de la romtelecom .
Nu ma pricep deloc la electronica asa ca va rog sa ma scuzati ca nu vorbesc in termeni de electrician .... problema este un reciver de la romtelecom care acum cateva zile a incetat sa mai functioneze :( , reciverul este un model COSHIP N5266S , porneste se aude sonorul insa refuza sa mai apara imaginea pe ecran ... se vede negru , la TV nu am decat mufa Scart ( care este bagat acest reciver ) si o mufa din aceea clasica de antena .

Pe antena normala merge totul perfect , deci ma gandesc ca nu ar fi nimic defect la televizor ...

Am incercat sa inlocuiesc acest reciver cu un alt reciver model HUMAX insa cu acesta apare imaginea distorsionata si afiseaza mesajul " LIPSA SEMNAL " :(( ....

Aveti cumva idee care sa fie problema ?

Multumesc anticipat !!

#2
mercur68

mercur68

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,361
  • Înscris: 07.08.2007
alimentatorul defect, la mine asta a fost, fa ticket de deranjament si il repara baietii de la Tlk (gratis)

#3
vbwoozie

vbwoozie

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 03.02.2015

View Postmercur68, on 16 august 2015 - 21:04, said:

alimentatorul defect, la mine asta a fost, fa ticket de deranjament si il repara baietii de la Tlk (gratis)

alimentatorul ?! ... adica te referi la transformator , cel care il bag in priza ? Greu de crezut sa fie asta cauza , o sa incerc maine cu un alt trans. ...

#4
ragabader

ragabader

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,009
  • Înscris: 25.09.2008
Ce transformator? crezi ca-i  casetofon de pe vremuri cu traf si o punte de diode.. e o sursa in comutatie n-ai ce face tu ,suna la ei

Pana si ei o inlocuiesc,nu stau sa repare.

#5
ady_77

ady_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,126
  • Înscris: 05.02.2009

View Postragabader, on 16 august 2015 - 22:27, said:

Ce transformator? crezi ca-i  casetofon de pe vremuri cu traf si o punte de diode.. e o sursa in comutatie n-ai ce face tu ,suna la ei

Pana si ei o inlocuiesc,nu stau sa repare.


La modelul asta de receptor sursa e externa, 12V 1,5A

#6
vbwoozie

vbwoozie

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 03.02.2015

View Postady_77, on 16 august 2015 - 22:28, said:



La modelul asta de receptor sursa e externa, 12V 1,5A

Da este un simplu amplf. ...

#7
vbwoozie

vbwoozie

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 03.02.2015
Deci ...in concluzie sa schimb alimentatoru ? Posted Image

#8
vbwoozie

vbwoozie

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 03.02.2015
Imi cer scuze daca fac dublu post dar nu am gasit edit ... am zis ca ajuta cu ceva sa postez 2 poze sa vedeti despre ce este vorba ... Se aude sonorul ok insa nu apare imaginea ... Attached File  11909836_1620456028216218_1226358450_n.jpg   67.91K   21 downloads Attached File  11912877_1620456034882884_1775272777_n.jpg   65.31K   20 downloads

Edited by vbwoozie, 17 August 2015 - 09:59.


#9
ragabader

ragabader

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,009
  • Înscris: 25.09.2008
Trebuie un reset la receiver, insa daca nu vezi nimic e greu sa-l faci in orb. Trebuie intrat in meniu la ,, revenire la setarile fabricantului,, .Daca ai manualul de utilizare poate reusesti.

#10
ady_77

ady_77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,126
  • Înscris: 05.02.2009

View Postvbwoozie, on 17 august 2015 - 09:59, said:

Imi cer scuze daca fac dublu post dar nu am gasit edit ... am zis ca ajuta cu ceva sa postez 2 poze sa vedeti despre ce este vorba ... Se aude sonorul ok insa nu apare imaginea ... Attachment 11909836_1620456028216218_1226358450_n.jpg Attachment 11912877_1620456034882884_1775272777_n.jpg

Dar cablul scart l-ai inlocuit? Ai incercat receptorul pe un alt tv?

#11
costi_ionita79

costi_ionita79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 18.08.2009
Rezolvare simpla: suna la 1234 si vine cineva sa rezolve problema. ;)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate