![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cea mai buna zona din Cluj
Last Updated: Apr 28 2022 10:36, Started by
fictivul
, Aug 16 2015 12:16
·
0

Posted 16 August 2015 - 12:16

Salut. Cei care locuiți în Cluj spuneți-mi care este cea mai bună zonă? Prin cea mai bună zonă mă refer: magazine, școală , parc. Inițial zona preferată de mine sunt blocurile de pe lângă Kauflandul de pe strada Fabricii. Aștept recomandări.
|
Posted 16 August 2015 - 12:29

fictivul, on 16 august 2015 - 12:16, said:
Salut. Cei care locuiți în Cluj spuneți-mi care este cea mai bună zonă? Prin cea mai bună zonă mă refer: magazine, școală , parc. Inițial zona preferată de mine sunt blocurile de pe lângă Kauflandul de pe strada Fabricii. Aștept recomandări. Cluj-ul este un oras civilizat ! ... cam toate cartierele sunt acoperite d.p.d.v. al utilitatilor sociale ! ... bafta Edited by BARUluMARIA, 16 August 2015 - 12:31. |
Posted 16 August 2015 - 12:50

Grigorescu : cartier linistit, tote utilitatile , rece din cauza curentului de pe Somes , scump la casa .
Gheorgheni: linistit, cartier"batrinesc" (multi pensionari) , de toate , bun la pret, mult spatiu verde (inca) Marasti : zona specificata de tine, de toate , chiar forte multe, zona zbuciumata, galagie, fara spatii verzi si zone de joaca . Manastur : "tara tuturor posibilitatilor" , oras in oras , atit viata terana cit si subterana . Are si zona buna sub padurea Faget , dar e de elita , cei mai mici care nu au bani de A Muresanu Faget : zona de fite A. Muresanu: elita, scump. Someseni+ Iris : zona zoster Dimbul Rotund: lost in the space Edited by xilo, 16 August 2015 - 12:53. |
Posted 16 August 2015 - 12:52

Eu unul zic sa luati in Marasti undeva.
Daca aveti bani(800000 euro) cum zicea cel/cea dinainte, luati-va in alta tara! |
Posted 16 August 2015 - 12:52

fictivul, on 16 august 2015 - 12:16, said:
Salut. Cei care locuiți în Cluj spuneți-mi care este cea mai bună zonă? Prin cea mai bună zonă mă refer: magazine, școală , parc. Inițial zona preferată de mine sunt blocurile de pe lângă Kauflandul de pe strada Fabricii. Aștept recomandări. |
Posted 16 August 2015 - 13:00

eu am copilarit in cartierul Abator ! ... ptr mine este cartierul perfect ! ...
super aproape de centru, utilitati, parcuri, lume f amestecata, poti sa intalnesti pe aceasi scara prof universitar si muncitor necalificat ! ... locuintele au preturi apropiate de Gheorgheni sau Pata ! ...scumput ! Edited by BARUluMARIA, 16 August 2015 - 13:04. |
Posted 16 August 2015 - 13:04

BARUluMARIA, on 16 august 2015 - 13:00, said:
eu am copilarit in cartierul Abator ! ... ptr mine este cartierul perfect ! ... super aproape de centru, utilitati, parcuri, lume f amestecata, poti sa intalnesti pe aceasi scara prof universitar si muncitor necalificat ! ... |
Posted 16 August 2015 - 13:09

Cei care includeti Marastiul pe harta zonelor bune din Cluj, traiti pe alta planeta
![]() @xilo- Foarte buna descrierea cartierelor ![]() @utopium, ca de obicei, jos palaria! Nimeni nu observa acele detalii cand merg in Marasti. Nu e ok sa ai calea ferata atat de aproape de blocuri, nu e ok sa nu ai spatii verzi deloc deloc, zona expo Transilvania arata exact cum arata si in anii `90, camine muncitoresti, etc, zona industriala, ce sa mai zicem. @BARUluMARIA - acea diversitate de care zici tu se intalneste mai degraba in Manastur, cartierul furnicilor ![]() |
|
Posted 16 August 2015 - 13:18

Posted 16 August 2015 - 13:21

Zorilor este cartier tinar sa-i spunem, zona universitara, fara spatii verzi dar cu toate facilitatile.Partea de sud, cea de case, este chiar cautata , acces rapid la autostrada dar mai scumpa.
Buna Ziua este un cartier aruncat, fara infrastructura , in continua transformare , case tip ciuperca ce se intind peste curtea ta, drumuri de servitute pentru biciclete , nu stiu care sunt mai tari in zona , sunt deabia la epoca bronzului , fara facilitati prea mari , daca nu ai masini pentru toti membrii familiei jumatate din zi ti-o aloci deplasarilor . Apahida si Floresti : inclin spre Apahida , Florestiul e sub nivelul marii deocamdata la tot . Edited by xilo, 16 August 2015 - 13:23. |
Posted 16 August 2015 - 13:27

Iti recomand sa cumperi/inchiriezi un imobil pe strada Emil Racovita
|
Posted 16 August 2015 - 13:35

ragabader, on 16 august 2015 - 13:08, said:
Ati uitat de zorilor ma ![]() |
Posted 16 August 2015 - 16:31

Posted 17 August 2015 - 11:13

zona cuprinsa intre Dragalina si Belvedere ? ... se numeste Gruia ! ...
este o zona buna centrala ptr clasa medie ! ... ![]() |
Posted 17 August 2015 - 11:43

"se numeste Gruia"
Cartierul este deasupra , pe Dealul Cetatuia , la partea cu vedere catre oras pretul este ca in A. Muresanu sau mai scump, din 3 vile faci un stadion, numai giboni stau pe acolo , nici bani sa cumperi un capac de canal nu ai pentru zona aia . Dragalina este o strada infecta , in continua miscare , Dealul permanent aluneca cu aproximativ 2-4 mm/an si tot rade in calea lui, acum 10 ani au fost probleme mari cu surpari de garduri si pereti de case , nu recomand , eventual pentru firme . |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users