Listare pentru vanzare domenii web
Last Updated: Aug 08 2015 09:13, Started by
maryo1990
, Aug 06 2015 00:48
·
0

Posted 06 August 2015 - 00:48

Buna seara,
As dori sa stiu daca vreunul dintre dumneavoastra a vandut un domeniu web. Care este procedura de vanzare? Unde se listeaza domeniile? Cum se fixeaza preturile. Va multumesc |
Posted 06 August 2015 - 01:05

Nu stiu sa fiu sincer. Dar cum ar trebui sa procedez in cazul in care primesc o oferta pentru un domeniu achizitionat?
|
Posted 06 August 2015 - 01:11

Sunt o gramada de site-uri cu licitatii pentru domenii. Ex. sedo.
Pretul este stabilit de vanzator, dar exista metode (destul de empirice) de evaluare. Daca te referi la un domeniu .ro (sau echivalent), este altceva, |
Posted 06 August 2015 - 08:08

Posted 06 August 2015 - 08:10

da eu am vandut....
procedura este simplua si implica cateva hartoage, un fax, si prezenta celor doi la sediul ICI de pe Maresal Averescu Bucuresti Edited by Mihai_3, 06 August 2015 - 08:11. |
Posted 06 August 2015 - 08:25

da eu am vandut.... procedura este simplua si implica cateva hartoage, un fax, si prezenta celor doi la sediul ICI de pe Maresal Averescu Bucuresti Din ce vad eu, initiatorul topicului nu spune nicaieri ca ar fi vorba de un domeniu .ro, iar ce spui tu e valabil doar pentru domenii .ro |
Posted 06 August 2015 - 09:21

da asa este sa vedem la ce tip de domeniu se refera...RO sau altceva.
Initiator ? Edited by Mihai_3, 06 August 2015 - 09:22. |
Posted 06 August 2015 - 11:03

da eu am vandut.... procedura este simplua si implica cateva hartoage, un fax, si prezenta celor doi la sediul ICI de pe Maresal Averescu Bucuresti Din: http://rotld.ro/port...pj-pj_pj-pf.doc şi http://rotld.ro/port...pf-pf_pf-pj.doc "Menţionăm ca transferul dreptului de folosinţă al numelui de domeniu ____________________.ro a fost făcut cu titlu gratuit." |
Posted 06 August 2015 - 11:20

Da transferul dreptului de folosinta nu este pe bani oficial ..... pentru cei de la RoTLD.
Intre tine si seller este si va fi pe bani evident. |
|
Posted 06 August 2015 - 13:10

Vezi la: http://www.rotld.ro/
RoTLD > Domenii .ro > Reguli de Înregistrare ....... 34. Registrul ROTLD poate anula sau suspenda un nume de domeniu: - ...... - daca exista o incercare de a revinde numele de domeniu respectiv; S-ar putea factura vânzarea unui site ori altceva. Edited by mapost, 06 August 2015 - 13:10. |
Posted 08 August 2015 - 00:07

Buna seara,
Imi cer scuze pentru absenta din ultimele zile. Am achizitionat majoritatea domeniilor pentru piata din UK, pentru ca majoritatea au extensia .co.uk Va multumesc pentru sfaturi Cu respect, Marian |
Posted 08 August 2015 - 09:13

roTLD stie ca se vand domenii intre oameni......
Tu chair iti imaginezi ca nu stie ? Nu vreau sa dau exemple pentru ca lista este interminabila. Ideea este am dreptul sa il transfer dreptul de folosinta altei persoane in mod legal. Intradevar nu poti revinde direct insa poti transfera dreptul de folosinta. Ceea ce sellerul face dupa s-a transferat cu titlu gratuit acest drept de folosinta este bisnisu lui. Cum demonstreaza ROTLD -ul ca a fost revandut defapt, se pot vinde si in RO daca esti detinatorul lor de drept si depui acea hartie de transfer. Daca cumparatorul denunta tranzactia, atunci automat domeniul se intoarce la seller cu tot munca sa in SEO ![]() Ce interes are ?? Edited by Mihai_3, 08 August 2015 - 09:20. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users