Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

2 pages view

Seat Leon 2010 probleme Turbina

Se restarteaza incontinuu
 Īmi poate explica cineva de ce VMw...

Sfaturi pozitionare, dimensionare...

Construcție garaj cu groapa ...

Mai exista consignații unde ...
 A existat dupa comunism vreo peri...

Lenovo IdeaPad 3 vs IdeaPad 5

Cand aži avut primul laptop?

Se ia scrisul de pe tastatura
 Telefon copil (~800 ron)

dodge challenger hellcat 2018, M6...

Parere UTCB

cablu kilometraj dacia 1310
 

Macbook Pro 13,3" si Premiere pro, Photoshop, Lightroom

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
LionX

LionX

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 31.07.2015
Salutare! Este cineva care are Macbook pro? Vreau ca cumpar un Macbook pro de 13 inch, model 2010, cu urmatoarea configuratie: procesor dual-cole 2,4ghz, ram 4GB 1067mhz, placa video Nvidia de 256mb si HDD 250GB. Intrebarea mea este: acest mac poate rula programe precum: Premiere pro, Photoshop, Lightroom? La full HD in special pentru Premiere Pro.

#2
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,669
  • Înscris: 01.01.2008
Le poate rula dar se chinuie,acel c2d mobil isi arata varsta.

#3
LionX

LionX

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 31.07.2015

View Postxeleron, on 31 iulie 2015 - 18:43, said:

Le poate rula dar se chinuie,acel c2d mobil isi arata varsta.
Am mai vorbit cineva care are un mac de 15inch, cu aceeasi configuratie, doar cu doua placi video si model 2008 la final. Si zicea ca duce fara probleme Premiere pro si Final Cut, le avea si instalate.M-am mirat totusi ca ruleaza asa fluid cu procesorul pe care il are.

#4
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,669
  • Înscris: 01.01.2008
Depinde ce vrei sa faci in el.Daca este cel mult amator atunci e excelent,daca vrei chestii grele vezi ca macurile astea noi au i7 de cateva ori mai tari pentru a face fata aceluiasi lucru.

#5
LionX

LionX

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 31.07.2015

View Postxeleron, on 31 iulie 2015 - 18:52, said:

Depinde ce vrei sa faci in el.Daca este cel mult amator atunci e excelent,daca vrei chestii grele vezi ca macurile astea noi au i7 de cateva ori mai tari pentru a face fata aceluiasi lucru.
Sunt fotograf de evenimente, deci am nevoie pentru prelucrare poze si montaje video.

#6
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 20,964
  • Înscris: 22.05.2003
2010 a fost acum... 5 ani.
Procesoarele Intel Dore 2 Duo au fost bune la vremea lor, dar zau ca e diferenta uriaza intre ele si un i5/i7.

Uite configuratia originala.

Asadar avem:
- procesor modest
- doar 4 Gb RAM (upgradabil pana la 16 Gb)
- HDD, dar ai nevoie de SSD pt foto/video. Oricum, tu vrei sa prelucrezi pe 13 inch????

E un mit ca acele programe se misca mai bine pe Apple.
Era valabil acum 10 ani, cand Apple inca avea PPC.
Acum Apple e un PC!

Orienteaza-te macar catre un Macbook Retina cu i7 mid 2012.

#7
LionX

LionX

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 31.07.2015
Ma intereseaza ca putere de procesare, monitorul nu e problema pentru ca lucrez in extend cu altul mult mai mare. Deci ar fi mai ok sa ma orientez catre un I5 pe windows? Nu tin neaparat sa fie mac.

#8
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,669
  • Înscris: 01.01.2008
Daca poti sa obtii o configuratie superioara acelui mac pe windows da-i bice.Tine cont de faptul ca orice i3 ai lua(ca are M sau U in coada ) e mai puternic deca acel c2d.

#9
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 20,964
  • Înscris: 22.05.2003
Mergi pe i5/i7 si Windows.
Poti face si hackintosh daca tii mortis, dar nu stiu cat de stabil va fi pt productie.

#10
LionX

LionX

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 31.07.2015

View PostAdm, on 31 iulie 2015 - 21:31, said:

Mergi pe i5/i7 si Windows.
Poti face si hackintosh daca tii mortis, dar nu stiu cat de stabil va fi pt productie.
Bine, multumesc mult de ajutor!

View Postxeleron, on 31 iulie 2015 - 21:09, said:

Daca poti sa obtii o configuratie superioara acelui mac pe windows da-i bice.Tine cont de faptul ca orice i3 ai lua(ca are M sau U in coada ) e mai puternic deca acel c2d.
Multumesc!

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate