Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Instalatii sanitare

Program de slabire cu succes gara...

Reconditionare cada baie din fonta

Problema imprimanta
 Here goes nothing

BCR sau Raiffeisen

Visual Studio 2022 instaleaza Epi...

Sfat alegere parbriz
 EMAG - recenzii false facute de ei?

Recomandare telefon 900-950

Nivel de trai

Semnal bun da'... prost
 De ce statiile de radio FM nu ren...

Pe unde pot sa gasesc statistici ...

Este reconditionat acest laptop?

Prelungire fire electrice
 

eroare compilare codeblocks

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1
vyctoras1985

vyctoras1985

    Guru Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 11,765
  • Înscris: 01.07.2013
am pus codeblocks. m-am uitat si am vazut ca trebuie pus mingw compiler. am pus cu mingw. am dat compilare si imi spune ceva in genul "gcc compiler not exist". cum il fac sa mearga si daca as putea sa pun alt IDE cu tot cu compiler pe care as putea sa il pun?

#2
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,642
  • Înscris: 30.07.2003
In setari spune-i calea unde se afla compilatorul. Sau descarca pachetul complet (mediu de dezvoltare + compilator).

#3
MooF2010

MooF2010

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,357
  • Înscris: 24.05.2010
cauta pe youtube how to set up codeblocks si urmeaza pas cu pas

#4
MikeD

MikeD

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 605
  • Înscris: 04.09.2013
De ce n-ai instalat versiunea cu compilator inclus?

#5
vyctoras1985

vyctoras1985

    Guru Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 11,765
  • Înscris: 01.07.2013
o sa pun calea...adica asa cum am citit pe un alt topic calea catre exe al compilatorului?
@mike asta am facut versiunea cu mingw ...

eu am intalnit 3 versiuni de codeblocks: una simpla, una cu mingw si inca una. eu am luat-o pe aia cu mingw dar nu merge compilatorul

#6
MikeD

MikeD

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 605
  • Înscris: 04.09.2013
Si eu tot aceasi versiune o am, mie imi functioneaza. Incearca un reinstall.

#7
cspot

cspot

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,855
  • Înscris: 22.07.2004
Excelent ! Ai constatat ca C/C++ nu mai are secrete pentru tine asa ca ai decis sa avansezi la ceva mai serios. Din pacate nu stii sa instalezi un amarat de compilator Posted Image

#8
Petrecristi

Petrecristi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,367
  • Înscris: 19.12.2009

View Postcspot, on 28 iulie 2015 - 18:58, said:

Excelent ! Ai constatat ca C/C++ nu mai are secrete pentru tine asa ca ai decis sa avansezi la ceva mai serios. Din pacate nu stii sa instalezi un amarat de compilator Posted Image
pune si traducerea... la ce a avansat?

@victoras  A mai fost un topic, de curând, deschis cu acelas subiect. Sa citesti ultimile 2 postari de aici
http://forum.softped...-compilatori-c/

Edited by Petrecristi, 28 July 2015 - 20:44.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate