![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Suport pentru WordPress
Last Updated: Jan 18 2006 14:16, Started by
dandr69
, Jan 18 2006 14:16
·
0

Posted 18 January 2006 - 14:16

Salut,
Am nevoie de o mina de ajutor pentru un site realizat in WordPress. Am gasit template acceptabil si sunt relativ multumit de cum arata si se incarcat - www.okey.ro dar nevoie de ajutorul cuiva (chiar si pe bani, negociem) pentru a putea aranja posturile in alta ordine decat cea cronologica in care apar ele. Vreau sa am posibilitatea de a pastra subiectul principal mai mult timp, schimband doar stiri de dedesupt, sau etc. De asemenea am nevoie de un modul in care sa se actualizeze stiri din alte parti, se poate integra asa ceva (eventual prin RSS) ? Mersi anticipat, Dan |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users