![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Pareri USV
Last Updated: Jul 23 2015 13:24, Started by
Anta69
, Jul 23 2015 11:48
·
0

Posted 23 July 2015 - 11:48

Salut!
Tocmai am fost declarat admis la buget la Facultatea de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor, sectia inginerie electrica: sisteme electrice, din cadrul USV. Sunt pe lista de asteptare la Calculatoare si Automatica; si informatica Aplicata din cadrul aceleiasi facultati. Totodata, am posibilitatea de a merge cu taxa la Universitatea din Bucuresti, FMI sectia Informatica. De USV am auzit de la o ruda si chiar ieri, in ultima zi de inscrieri m-am dus sa depun dosarul. Eu vrea sa lucrez in domeniul programarii sau aproape orice care are legatura cu programarea. Din cele de mai sus, voi ce ati alege, stiind ca e mai de viitor? Sigur ca la Bucuresti ar fi cel mai bine cu programarea, dar daca e sa intru la buget la USV pe care sa o aleg dintre cele 2 la care eventual, as intra(adica, unde se face mai multa programare)? Ce parere aveti de USV? Sper ca voi aveti mai multe informatii decat mine si o sa ma lamuresc si eu pana la urma. Mersi! Edited by Anta69, 23 July 2015 - 11:49. |
Posted 23 July 2015 - 13:24

sectia inginerie electrica: sisteme electrice Eu vrea sa lucrez in domeniul programarii sau aproape orice care are legatura cu programarea. Asa ca ori vezi daca intri la celelalte de acolo ori la FMI. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users