![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Problema cu un Irda
Last Updated: Jan 20 2006 10:31, Started by
smith
, Jan 18 2006 14:09
·
0

Posted 18 January 2006 - 14:09

Am si eu un Infrarosu si nu reusesc sa`l instalez. Irda`ul e facut de Mobile Action technology Inc. , Model: MA-660 si cica ar trebui sa se instaleze singur cand este conectat.
Am cautat drivere pe net da n`am gasit nimic free ![]() Aveti idee de unde ash putea lua un driver free? Mc. |
Posted 19 January 2006 - 15:38

Am incercat cu driver`ul ala ...nu`mi merge. Cica n`ar fi compatibil driveru`. Alte idei ?
![]() Mentionez ca am Win Xp SP2 Later edit: Acum am vazut ca folderu care contine driveru propriu-zis pt. XP se cheama MA620XP. Sigur nu`i driver pt. modelu 620 ? Edited by smith, 19 January 2006 - 15:44. |
Posted 19 January 2006 - 18:46

fiind un device usb, ar trebui macar sa macaie ceva cand il conectezi. iti zice ceva de genul "found new hardware"? Fiind un adaptor comun de IrDA, n-ar trebui totusi sa puna atatea probleme la instalare.
uita-te cu click dreapta pe my computer-->properties-->hardware-->device manager cum iti apare, adaptorul fiind bineinteles cuplat la calculator. |
Posted 20 January 2006 - 10:31

Da imi apare "Found new hardware" , ajunge sa caute driveru si zice ca nu`i bun.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users