![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Problema Adsense
Last Updated: Jul 25 2015 02:33, Started by
NeuFunk
, Jul 19 2015 19:34
·
0

Posted 19 July 2015 - 19:34

Salut,
Am un blog folosind platforma Blogger de la Google cu peste 6 luni vechime si am zis sa incerc programul Adsense ca doar nu cere de mancare. Am contul de Google Adsense, am fost acceptat si mi-a aparut ca pot pune anunturi. Daca pun anunturi cu widget-ul default din Blogger nu apare nici un anunt insa spatiul este ocupat iar daca creez anuntul in contul de Adsense si il implementez folosind un widget HTML / Javascript tot ocupa spatiu si apare o culoare alb galbuie in zona unde ar trebui sa fie anuntul. Are cineva idee care este problema si unde ar trebui sa cer ajutor in continuare? |
Posted 19 July 2015 - 22:33

Ai cumva vreun a.d.b.l.o.c.k.e.r activat?
Edited by Ann0nyym0us, 19 July 2015 - 22:34. |
Posted 22 July 2015 - 10:53

Nu, restul de anunturi le vad.
Edited by NeuFunk, 22 July 2015 - 10:54. |
Posted 25 July 2015 - 02:33

Nu-ti recomand sa folosesti adsense daca esti la inceput. Toata lumea uraste reclamele , crede-ma ... si daca esti si la incet , e nasol de tot sa te dezvolti.
De asemenea , nu iti recomand sa folosesti adsense pt orice fel de site. Eu am un cont banat cu 3000 euro in el si asta pt ca am incercat eu niste chestii , dar se pare ca nu prea poti sa prostesti Google-ul . Eu am reusit prima data , dar a doua oara pa . Da-mi link-ul blog-ului intr-un PM . Daca vrei , putem face o colaborare . Te ajut sa te dezvolti si sa ajungi sa faci bani din el . Ti-o spune cineva care produce bani din peste 150 site-uri si are si cateva business-uri la activ. ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users