Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Depanare pompa ULKA E type EP5GW ...

Write Only Usb Stick

Problema releu termic pompa subme...

Cont curent in RON - ce facilitat...
 se pot pune 2 BMS-uri in paralel?

Bicicleta ușor de reparat

Euroins a intrat in faliment

Nu mai are airbag-uri mașina?
 Cea mai buna varianta (banca, CSV...

Facultatea de design de produs si...

Recomandare mousepad low friction...

Aer conditionat Samsung
 KVM Switch, e PC's

Ce planta este asta?

Garnitura WC

Problema pornire Audi A4 B7 1.6 ALZ
 

Receiver Satelit HD Telekom

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
ionitagionut7

ionitagionut7

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 275
  • Înscris: 31.05.2014
Salut , stie cineva la ce foloseste mufa Rj45 de la un decodor hd de la Telekom ?!!!!

#2
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,856
  • Înscris: 27.06.2007
la nimic; este dezactivata

#3
Mircel

Mircel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,427
  • Înscris: 01.10.2005
Ia vezi, pdf -ul de aici: https://www.google.r..._qGnvqHuZSPeADQ
te ajută?

#4
Victor5

Victor5

    Verba volant, scripta manent

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,982
  • Înscris: 05.04.2011
Nu-l ajuta caci e vorba despre receptorul de satelit si nu IPTV Posted Image

Edited by Victor5, 16 July 2015 - 16:02.


#5
ionitagionut7

ionitagionut7

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 275
  • Înscris: 31.05.2014
Problema e ca nu e dezactivat .......am conectat receiverul la ruterul de la Telekom iar in meniul lui scrie "serviciu IPTV activat " .....si de aici nu mai stiu !!!!

#6
catamafia

catamafia

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 22.09.2011
Acelasi decodor Digital de la telekom il am si eu, dispune de intrare ethernet si intrare usb, ethernet-ul nu l-am folosit dar portul usb am incercat sa-l folosessc cu un hdd de 1tb si un stick de 16 gb dar nicio reactie din partea stb-ului.

#7
ionitagionut7

ionitagionut7

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 275
  • Înscris: 31.05.2014
Poi nu a avut nici o reacție nici când am conectat cablul utp în portul ethernet

#8
gmowner

gmowner

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 894
  • Înscris: 13.02.2015
Am un decodor cu înregistrare de la Dolce-Telekom.
Știe cineva cum se poate dezactiva enervanta funcție de intrare automata in stand-by la un anumit timp de la oprire?
Îmi era foarte utila afisarea orei, înainte de implementarea de către desteptii de la Telekom a acestei funcții cretine.
Aceasta problema datează deja de ceva timp, cred ca peste un an de zile, dar tot am sperat ca lucrurile vor intra in normal, dar se pare ca pe nimeni nu mai deranjează aceasta problema.
Mulțumesc anticipat celor care ma pot ajuta cu o informație in acest sens.


#9
gmowner

gmowner

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 894
  • Înscris: 13.02.2015
Nu pot lasa receiverul pornit pentru ca folosesc ieșirea de sunet din el pentru sistemul de boxe.

#10
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,609
  • Înscris: 21.08.2008
Socrului mei i s-a inlocuit receiverul argintiu cu unul negru, mai redus ca dimensiuni si m-a rugat sa trec sa incerc asezarea programelor in ordinea dorita.
Nu am mai multe detalii dar, ca sa nu fac un drum de vreo 50 de km aiurea, e posibil acest lucru pentru decodorul asta negru mai mou? Dar pentru cel clasic, argintiu?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate