![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Roaming Vodafone
Last Updated: Nov 24 2023 02:11, Started by
DmI
, Jul 05 2015 18:21
·
39

Posted 09 July 2015 - 18:47

Întrebare:
Cum dezactivez ”Vodafone Roaming pe Zi” de la *100#? L-am activat in felul urmator : *100# -> 5 (Roaming si International) -> 2 Roaming -> 2 Vodafone Roaming pe Zi -> 0 Continua -> 1 Confirma -> 1 Continua Am văzut (confirmat) în contul Vodafone că l-am activat, dar la *100# primesc exact aceleași instrucțiuni ca mai sus! Adică doar cele de activare! Edited by DmI, 09 July 2015 - 18:54. |
Posted 10 July 2015 - 10:24

Posted 14 July 2015 - 13:33

Deci doar online poți dezactiva "Vodafone Roaming/zi".
Totuși, nu am nici o confirmare că opțiunea a fost dezactivata!? Atât timp cât doar primești apeluri în roaming, nu are sens să dai 2.99EUR/zi să poți primi 30 de minute gratis, apoi să plătești 5 cenți/minut ... când tariful standard este 6 cenți/minut. |
Posted 18 July 2015 - 12:51

taxa de roaming pe zi se percepe si daca doar primesti sms-uri sau doar cand trimiti?
|
Posted 18 July 2015 - 12:59

Deci doar online poți dezactiva "Vodafone Roaming/zi". Totuși, nu am nici o confirmare că opțiunea a fost dezactivata!? Atât timp cât doar primești apeluri în roaming, nu are sens să dai 2.99EUR/zi să poți primi 30 de minute gratis, apoi să plătești 5 cenți/minut ... când tariful standard este 6 cenți/minut. Buna, Trimite-mi mesaj privat cu numarul sa verific situatia. Multumesc!
taxa de roaming pe zi se percepe si daca doar primesti sms-uri sau doar cand trimiti? Buna, Pentru primire de SMS-uri nu se percepe taxa de Roaming pe zi. Multumesc! Edited by Vodafone, 18 July 2015 - 12:59. |
Posted 20 July 2015 - 09:58

Buna, Trimite-mi mesaj privat cu numarul sa verific situatia. Multumesc! Între timp, la ”Serviciile mele”, nu mai apare ”Vodafone Roaming/zi ”. Deci, s-a dezactivat. Concluzia este: - Se poate activa de la *100# (cum am scris mai sus), dar se dezactivează doar online din browser (nu din aplicatia MyVodafone). - Din ce am observat, dezactivarea online se face ulterior cererii, deci nu este instantă. |
Posted 30 August 2015 - 19:56

Salut! Cu ce retea a incheiat Vodafone Roamning-ul pentru Kaiserslautern, Germania. In Germania nu exista Vodafone?
|
Posted 10 September 2015 - 16:00

|
Posted 10 September 2015 - 19:15

Mare atentie cu optiunea "Roaming pe zi" daca aveti activata o optiune de minute nationale nelimitate (ex: Nelimitat 12)! Tocmai mi-au tras-o Vodafone cum au vrut ei! Inainte aveam ceva optiune cu 2500 minute Voda si 1,5GB / luna, si am folosit Roaming pe zi vreo 2 ani (concedii) fara probleme. Cand mi s-a oferit optiunea de Nelimitat 12, am sarit ca pastravu' la musca, si am fost multumit de ea pana acum 3 zile. In aceste 3 zile, Vodafone mi-a papat 50 Euro din cont pe nerasuflate. Cand am sunat le serviciul clienti sa-i intreb care-i schema, mi-au raspuns senini ca Roaming pe zi nu se aplica pentru optiunile cu minute nationale nelimitate, si ca scrie pe site, si ca sa inghit galusca. Bineinteles ca m-am enervat f. tare, cu atat mai mult cu cat am primit zilnic SMS-ul ca Roaming-ul pe zi a fost activat pentru ziua respectiva. Adica baietii ce faceau: imi activau optiunea de Roaming pe zi dar tot consumul mi-l considerau ca si cum nu as avea activata nici o optiune, adica 0,20Euro / MB (sau cat o fi), etc. Cine dracu' s-ar fi gandit ca dupa ce si-a activat extraoptiunea Nelimitat 12 sa mearga la Roaming pe zi si sa reciteasca toate conditiile sa vada daca mai e aplicabila?! Ei, uite asa isi recupereaza ei banii la optiunile extrem de "avantajoase" pe care le ofera. Merci Vodafone, great job!
|
Posted 10 September 2015 - 19:19

Posted 10 September 2015 - 19:21

@electriczbif - reclamatie la ANPC pentru inducere in eroare cu sms-urile. Nu se poate asa ceva, e furt pe fata.
Edited by biogood, 10 September 2015 - 19:21. |
Posted 10 September 2015 - 20:48

@electriczbif - reclamatie la ANPC pentru inducere in eroare cu sms-urile. Nu se poate asa ceva, e furt pe fata. ![]() Mai urmeaza sa ma sune sa-mi spuna ca abonamentul meu nelimitat de internet fix tocmai a fost "nelimitat" la 100GB/luna si uit de ei cu vre-o 4 cartele si un abonament vre-o 10 ani. Nu ca ceilalti ar fi mai buni (pe asta si mizeaza), dar whatever, ii schimb din 10 in 10 sa ma linistesc.... |
Posted 27 October 2015 - 18:30

Asa am zis si eu, de aceea m-am si enervat in discutia cu operatoarea de la call-center, care nici ea nu a stiut sa-mi explice ce s-a intamplat si mi-a spus ca sms-ul a fost o greseala dar ca oricum scrie pe site ca Roaming pe zi nu se aplica ![]() Mai urmeaza sa ma sune sa-mi spuna ca abonamentul meu nelimitat de internet fix tocmai a fost "nelimitat" la 100GB/luna si uit de ei cu vre-o 4 cartele si un abonament vre-o 10 ani. Nu ca ceilalti ar fi mai buni (pe asta si mizeaza), dar whatever, ii schimb din 10 in 10 sa ma linistesc.... Clauza pe care o amintesti ("Detalii taxare: Extraopţiunile care conţin nelimitat minute ...") pare a fi la Roaming pe zi la cartela, nu la abonament ?! Cum pot afla care sunt beneficiile lui Roaming pe zi la abonamentul meu? Si anume: Special 6 (la 5 euro/luna) cu nelimitat Vodafone; nelimitat SMS national; 550 Min nationale (din care 350 international si pe mobil); 1224Mb internet. Oricum e o mizerie ca la 2.99eur/zi:
Edited by DmI, 27 October 2015 - 18:29. |
|
Posted 28 October 2015 - 08:36

Salut, DmI! La abonamentul tau, pentru 3 euro pe zi primesti 30 de minute de apeluri receptionate gratuit si te poti folosi si de cele 550 de minute nationale respectiv de traficul inclus in abonament(cu exceptia traficului care apare la Cost Control cu titlul de Bonus internet - la tine ar trebui sa fie macar 1000 MB disponibili si pe roaming).
Daca stii de dinainte in care zile vei dori sa folosesti Roaming pe zi, va putea fi activat pentru o zi sau cateva zile consecutive si setat sa se dezactiveze in mod automat. Ne poti scrie si aici prin mesaj privat sau sa rogi un coleg de pe chat si te vom ajuta. |
Posted 28 October 2015 - 09:04

La un abonament vodafone red 25 cu portare de numar de pe reteaua digi ce as obtine?Daca activez roaming pe zi la acest abonament,am minute nelimitate sa sun in toate retelele din tara cand sunt in afara tarii?Dar internet in roaming?Multumesc anticipat pentru raspuns.
|
Posted 28 October 2015 - 09:27

Red 25 are incluse beneficii de roaming, 100 de minute respectiv 300 MB trafic, iar la depășire, tarif unic de 5 cenți pe minut, SMS sau MB. Acestea sunt active practic printr-o versiune de Roaming pe zi, cu taxare 0 euro/zi si acces la unitatile de mai sus. Nu poti activa o alta versiune, fie si contracost.
Edited by Vodafone, 28 October 2015 - 09:27. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users