![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Feedback site pentru evolutie
Last Updated: Jun 24 2015 22:08, Started by
NeuFunk
, Jun 24 2015 20:13
·
0

Posted 24 June 2015 - 20:13

Salut
De cateva aproximativ o luna am intrat in aceasta lume a site-urilor web. Detin un site, care la inceput a mers relativ bine, avand in vedere ca este primul site, insa am inceput sa stagnez. Nu mai evolueaza nimic. As dori critici constructive in vederea imbunatatirii, deoarece aceasta este singura metoda de a evolua. Sper sa nu considere reclama. Daca acest topic incalca regulamentul cer sa fie sters de un admin. Adresa se afla in spoiler.
Spoiler
|
Posted 24 June 2015 - 20:20

Nu arata rau site-ul.
Daca nu scrii aberatii in el atunci meriti sa ai si un newsletter |
Posted 24 June 2015 - 20:26

E bun design-ul dar scrisul lasă de dorit (conținutul și lipsa diacriticelor). Eu nu suport limba română scrisă fără diacritice!
Citez: Quote Explicatia este ca sughitul este un spawn al muschiului asezat intre piept si stomac. Spawn? Spasm era cu totul altceva. Nu văd să citezi surse. Ai descoperit tu lucrurile alea? Edited by 0x0c, 24 June 2015 - 20:28. |
Posted 24 June 2015 - 20:31

Va multumesc pentru feedback, am sa rezolv problemele mentionate pe viitor.
|
Posted 24 June 2015 - 21:43

Le scriu eu, insa ma inspir cu subiectul de pe alte site-uri. Unele sunt scrise integral de mine.
|
Posted 24 June 2015 - 21:51

Si repostarea informatiei e avantajoasa din vre-un punct de vedere? Eu sa fiu sincer as face-o doar din plictiseala. No offence, bat campii.
|
Posted 24 June 2015 - 22:08

Tin sa mentionez ca nu sunt copiate toate, adaug informatii noi si unele articole sunt scrise complet de mine. Apelez la inspiratie cand nu am idei, insa asta nu se intampla foarte des.
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users