![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Pureci greu de ucis
Last Updated: Mar 09 2016 12:38, Started by
Aarron1
, Jun 23 2015 14:56
·
0

Posted 23 June 2015 - 14:56

Salut
Am doi catei(veverite) de talie mica, dar adulti, care locuiesc intr-o curte si care sunt plini de purici.Imi e mila de ei ca se scarpina non stop si s-au ales si cu bube de la atata scarpinat In ordine crescatoare ca si valoare, am ales sa ii dau cu Neostomasan atat pe caini cat si prin toata curtea si locurile unde stau ei. Zgarzi de purici Frontline/Advantix/trixie/Stronghold Pastile ce se inghit si care sunt in jur de 100 de lei bucata Puricii, in continuare alearga fericiti pe catei si pe creierii mei. Daca aveti idei sau solutii, va rog sa le impartasiti Multumesc |
Posted 23 June 2015 - 15:03

Parakill ai incercat?
Neostomosanul este destul de toxic pentru caini, cum naiba de au rezistat puricii? Edited by lucifer76, 23 June 2015 - 15:08. |
Posted 23 June 2015 - 15:04

Citisem gresit, am crezut ca purecii erau cat veveritele, chiar voiam sa te rog sa pui poze...
Pai ai deja un intreg arsenal acolo, ce alte soltuii mai vrei? |
Posted 23 June 2015 - 15:07

Ectocid.
[ http://vetpharm.ro/wp-content/uploads/2013/06/ectocid-herba-pulbere-.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 23 June 2015 - 15:08

Cumperi un sampon ptr caini dupa care le faci baie/dus,ii freci bine cu samponul si astepti 8-10 minute dupa care ii clatesti,or sa mai ramana agatati pe burta,ii intorci cu curu'n sus si aduni puricii ramasi pe burta,asta se numeste operatie de deparazitare,dupa care le pui frontline sau zgarda.Baie la 2/3 saptamani pe timp de vara!Cainele meu e mai curat ca mine
![]() "In paralel cu tratamentul spatiilor este OBLIGATORIE imbaierea animalelor. Daca acest al doilea tip de tratament nu se realizeaza eficienta dezinsectiei nu va fi multumitoare. Puricii vor "sari" de pe gazde pe spatiu si se vor inmulti inapoi indiferent de cate dezinsectii veti face." Edited by lik_lights, 23 June 2015 - 15:20. |
Posted 23 June 2015 - 15:18

Eu am rezolvat asa:
Talie mica(7-8Kg),spalat foarte bine cu sampon antiparazitar(vezi poza),am pus Frontline Combo S(talie mica) una pipeta,in cusca / spalat cu var pasta pentru zugraveli.Repet aceasta operatie cu spalatu' la doua saptamani,si picaturi ( pipeta ) in fiecare luna.Am un succes garantat. Attached Files |
Posted 23 June 2015 - 15:22

Problema majora sunt ouale din curte,alea trebuie eliminate!
|
Posted 23 June 2015 - 15:23

Multumesc de raspunsuri
Am incercat cu samponare, e drept, sampon normal de caini, nu de purici, am dat apoi cu neostomosan, si in final cu frontline. Era sa omor si cainii, ca au vomitat o zi intreaga. Nu au mai avut purici aprox 4 -5 zile, dupa care iar au trecut la scarpinat. Am crezut ca au doar o alergie si ca nu au purici, asa ca i-am dus la doctor unde au constatat ca au, le-a pus zgarzi ia deparazitat intern si nimic, puricii la loc Ultima oara am luat pastile de purici, bravecto parca, intradevar, au mai putini, dar tot au cativa si se scarpina cu foc, cred ca au si eczeme de la atata scarpinat. I-am si tuns, aproape zero, arata ca moartea, ma sperii noaptea de ei si degeaba. Nu stiu cu ce sa mai stropesc prin curte, ca sigur acolo e infestia, neostomosanul e c-am putin, in sensul ca nu am cum sa stropesc 1000 metrii patrati cu cateva fiole, am dat si eu, pe unde am crezut ca ar fi. O sa incerc si sfaturile voastre, multumesc inca o data. |
Posted 23 June 2015 - 15:30

Aarron1, on 23 iunie 2015 - 14:56, said:
Salut Am doi catei(veverite) de talie mica, dar adulti, care locuiesc intr-o curte si care sunt plini de purici.Imi e mila de ei ca se scarpina non stop si s-au ales si cu bube de la atata scarpinat |
Posted 23 June 2015 - 15:53

Ouale din curte trebuie eliminate.
Purecii din curte trebuie eliminati. Eu stau la bloc, pisica nu are contact cu exteriorul. Dar risti sa aduci in casa oua puricoase si din lift, astfel incat saraca pisica la un moment dat era puricoasa si eu nu stiam de unde naiba i-o luat.. Anyway, de la mine. Si eu i-am luat de la vecina de la etajul 2 care avea un labrador. Edited by lex404, 23 June 2015 - 15:53. |
Posted 23 June 2015 - 16:31

Nu ii mai denumiti purici/pureci. Stiintific sunt denumiti Pulex iritans.
![]() Pffff, n-am cu cine.....niste tarani. ![]() |
|
Posted 23 June 2015 - 18:42

Posted 24 June 2015 - 11:34

O sa incerc azi Parakill si o sa dau iar cu neostomosan prin toata curtea.
Revin cu rezultate Edited by Aarron1, 24 June 2015 - 11:38. |
Posted 09 March 2016 - 11:45

androholic, on 23 iunie 2015 - 16:31, said:
Nu ii mai denumiti purici/pureci. Stiintific sunt denumiti Pulex iritans. ![]() Pffff, n-am cu cine.....niste tarani. ![]() Te bagi in seama, ca in proverb, esti ne vorbit? Frontline nu are nici o treabă cu PURICII, mai ales decand pe piata romaneasca nu mai sunt produse in Franța, singurul produs care mai are efect este vectra 3d, dar si asta sa vedem cat o mai fi bun, iar povestile cu spala cainele cu șampon antiPURICI sunt ficțiune, am ajuns la un momentdat sa spal cateaua la trei zile cu ma lor de șampoane, multi vb sa nu taca, deparazitezi in casa, afara, afara pe cati km pătrați, daca nu iti tii câinele in lant si il iei cu tine mai pestetot ce faci chemi o masina de la deratizare sa iti deschida calea? Cateaua mea a fost cobai pentru produsele deparazitante , ar trebuii sa primească o medalie, singura solutie care are efect in anii astia este vectra 3d, tine aproape o luna. |
Posted 09 March 2016 - 12:38

Spala curtea cu solutie clorata fiindca ouale nu sunt distruse de insecticide.Ouale rezista 6 luni si chiar mai mult asa ca in intervalul asta trebuie sa speli curtea cu clor. Cateilor pune-le cate o zgarda Bolfo ca e mai ieftina dar tine doar 3 luni sau zgarda Foresto care e mai scumpa dar are eficienta pentru 10 luni. Mai e si zgarda Kiltix care e buna dar miroase foarte urat.
Edited by Freddy12, 09 March 2016 - 12:40. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users