Soricar sau brelog?
Last Updated: Apr 15 2020 21:45, Started by
tfmercedez
, Jun 23 2015 09:12
·
0

Posted 23 June 2015 - 18:27

Daca la 2 luni si jumatate are 1,6kg va putea vana sobolani cand va deveni adult Estimez ca va ajunge la 8-9kg.
|
Posted 23 June 2015 - 19:10

Nu cred, ciuoaia mea avea 800g la 2 luni jumate, acum are 3.9kg..
baietel? si a mea tremura cand e rece in casa. rece e orice temperatura sub 23°C si prea cald, orice depaseste 26°C ![]() |
Posted 23 June 2015 - 19:46

Posted 24 June 2015 - 17:58

e ciuoaie:
[ http://i241.photobucket.com/albums/ff108/tsunnami/IMGP8469.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://i241.photobucket.com/albums/ff108/tsunnami/IMGP8458.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://i241.photobucket.com/albums/ff108/tsunnami/IMGP84711.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] . si asta e luata cand a evoluat si ea... [ http://i241.photobucket.com/albums/ff108/tsunnami/IMGP9862.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 24 June 2015 - 20:18

Ca in bancurile cu somalezi: cu o conserva de darling si doua plicuri de mancare de matze am ingrasat animalu'. Era cam nehalit cand l-am luat. Baga in el ca nemancatu... e si frig saracutu.. blana kanci.
Se misca mai repede ca blitzu de la telefon. Se distreaza cu fiu' meu copios |
Posted 24 June 2015 - 22:11

nu baga-n el cat vrea el sa manance
eu ii dau dimineata la 5:30 100g de orez cu carne tocata de curcan la 12 are 1/2 os dentastix pentru dantura seara pe la 5-6 1 lingura de cottage cheese (branza de vaci cu iaurt) apoi, ce mai pica de la noi, dar frimituri nu-l indopa ca o sa ai probleme cu coloana e simpatic foc mandra oscila intre teckel si chihuahua |
Posted 24 June 2015 - 22:29

Totusi e un pui de 2 luni jumate. II trebuie minim 4 mese pe zi. Invata-l cu hrana uscata ca va fi mai bine pentru voi daca plecati in concedii. Daca se invata cu conserve, nu va mai manca in veci hrana uscata.
@tsunnami, catelusa ta parca e sora cu a mea, doar ca a mea e mai batranica. Edited by Freddy12, 24 June 2015 - 22:32. |
Posted 24 June 2015 - 22:49

Totusi e un pui de 2 luni jumate. II trebuie minim 4 mese pe zi. Invata-l cu hrana uscata ca va fi mai bine pentru voi daca plecati in concedii. Daca se invata cu conserve, nu va mai manca in veci hrana uscata. @tsunnami, catelusa ta parca e sora cu a mea, doar ca a mea e mai batranica. nici a mea nu-i tanara, face 6 ani anul asta n-am treaba cu ea cu haleala, mananca si conserva si uscatele mai tarziu va scriu prin cate tari a fost nascuta in Ungaria, luata de la Satu Nou din Bihor O iau in ordinea tarilor pe care le-a vizitat: Bulgaria Grecia Turcia Ungaria Slovacia Polonia Lituania Latvia Estonia Finlanda Norvegia Norvegia capul Nord, unde a mers pe jos 18km (de fapt doar vreo 12 ca a trebuit s-o bagam in rucsac ca o lua la fuga spre masina Suedia Danemarca Germania Cehia Franta Spania Andorra Monaco Italia Slovenia Croatia Serbia Macedonia State Canada Un globe trotter adevarat! |
Posted 25 June 2015 - 01:47

Am crezut ca ai carat-o cu motocicleta..
Tantaloaia asta seara s-a lafait in pat. Apoi am dus-o jos in "anticamera" un fel de hol de la intrare, si s-a dus in cotarita de plus taman sa faca pipi. Am apucat-o de guler si am dus-o pe iarba.. nu stia ce se intampla. Se usureaza pe unde o apuca. |
Posted 26 June 2015 - 12:52

E mica inca....acum incepe educatia. Daca mai tii minte cum a fost sa scapi plodu' de pampers, reload
![]() |
|
Posted 26 June 2015 - 13:03

Copilul nici acuma nu a renuntat la scutece. Sa se faca de ras la scoala din partea mea.
|
Posted 26 June 2015 - 14:55

Am crezut ca ai carat-o cu motocicleta.. Tantaloaia asta seara s-a lafait in pat. Apoi am dus-o jos in "anticamera" un fel de hol de la intrare, si s-a dus in cotarita de plus taman sa faca pipi. Am apucat-o de guler si am dus-o pe iarba.. nu stia ce se intampla. Se usureaza pe unde o apuca. Zicea mandra sa cumpar o motocicleta cu atas, asa ca ma uit intens la un Ural pentru asta... E copil Vrea sa doarma cu voi, face pe unde-apuca E normal, priveste-o ca pe un copil si asteapta-te la lucruri mai rele Am inteles ca soricarii sunt destul de rabunatori. Imi plac la nebunie. Fa-i multe poze acum o sa regreti daca nu i-ai facut |
Posted 26 June 2015 - 16:23

singur si-a carat niste slapi in culcus sa se joace ..
Ii plac franjurile de la covor.. |
Posted 29 June 2015 - 12:58

i-ai o casuta d-aia cu acoperis, ca le place sa fie in siguranta in locul lor si niciodata n-o "atinge" cand e la ea in culculs.
acolo este locul ei sigur de retragere mandra a castrat-o la 9 luni parca, ganditi-va ce vreti sa faceti. daca vreti s-o castrati, cu cat mai tanara cu atat mai bine. intra in calduri de 2 ori pe an, cautati papmers cat e la ciclu acum ar trebui sa-i cumparati un "pad" pe care sa faca pana o scoateti p-afara. ar fi bine s-o invatati sa faca si-n casa, iarna e destul de dificil pentru ei ca au parul foarte scurt si e foarte frig daca vreti s-o dati la pui, dupa un an jumate, insa sincer, eu as castra-o, caci e foarte mica pentru rasa ei, si ar putea avea complicatii la nastere bine ai venit in lumea idiotilor, proprietari de caini, ![]() |
|
Posted 29 June 2015 - 18:56

Ieri mi-a intins nervii la maxim. S-a rahatit nutella pe hol si in dormitor. Dar i-am bagat botu urgent in isprava pan' la ochi, si degajare "eseu" afara in spatiul mioritic.
Eu o scot, nevasta baga in casa " ca se bucura copilu" - si se joaca. Dupa 5 min: "te-ai spart?" - nu!... fuck.. de unde vine mireasma de sa faci icter... Atenti sa nu calcati... sursa identificata. Doua palme distanta au lipsit sa faca pe parchet si nu pe covor.. Senzatia de covor cald, imbibat... priceless.. Aveam filme in cap, cu care picior ii trag un sut in cur? cu stangu sau cu dreptu? Azi s-a strecurat pe langa poarta afara spre noi care ne debarcam din masina.. iese prin gauri in care o pisica nu incape.. Pacat ca nu-i creste blana.. la iarna o sa fie mai naspa. O sa aduc ciobanescu' sa-i tina de cald. Asta-i adevaratul caine al familiei.. Si mai am pe tantalaul asta, care are unica menire sa faca caca cat un cal si o vaca la un loc. |
Posted 29 June 2015 - 19:07

https://animalulferi...ppy-50-buc.html
e inca mic sa invete nu se intampla nimic daca il bagi cu nasu in rahat daca-l prinzi atunci cand face ii zici "nu!" si te ratoiesti la el codul lui genetic este format sa o asculte pe maica-sa asa ca i-ati un constum de soricar mare, ![]() cand greseste, n-o bate, nu intelege, dar o poti lua usor de ceafa (asa cum ia cateaua puii) si o certi, are mai mare efect. mai scrie, sunt trecut prin multe am avut si ciobanesc german, acum am ciuoaie |
Posted 29 June 2015 - 19:34

Cacaiosu mare... bongo, labradorul , azi s-a curentat cu un cablu de la un triplu stecher.. brusc a devenit foarte cuminte.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users