![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Soricar sau brelog?
Last Updated: Apr 15 2020 21:45, Started by
tfmercedez
, Jun 23 2015 09:12
·
0

Posted 23 June 2015 - 09:12

Am iesit la o plimbare in piata de animale organizata duminica.. si am venit inapoi mai multi decat am plecat... asa neplanificat. Argumentul: sa prinda sobolani. Ok. Dar oare asta e capabil sa prinda sobolani? Sau e cumva soiul ala de il cara pitipoancele la discoteca? Are 1600 de grame! O namila! |
Posted 23 June 2015 - 09:16

Daca nu prinde sobolani, il prind ei pe el.
![]() Sa il stapanesti sanatos! |
Posted 23 June 2015 - 09:33

Trebuia sa iti iei un brac german daca chiar vroiaia ceva pentru sobolani...pentru cateaua mea era o placere sa-i prinda...
|
Posted 23 June 2015 - 09:34

Ce scuump eee!!!
![]() ![]() Eu am o maidaneza de 4 ani si prinde pasari,soareci,sobolani....nu am nevoie de pisica ![]() Edited by Adi blondu, 23 June 2015 - 09:36. |
Posted 23 June 2015 - 09:40

Cainele ii simpatic, da' daca vrei caine pt. sobalani ii de preferat ca acel caine sa fie mai mare ca un sobolan.
|
Posted 23 June 2015 - 09:40

La ce simpatic e, se lasa singuri prinsi (de sobolani zic)
|
Posted 23 June 2015 - 09:43

Ce varsta are? Teckelii sunt de mai multe marimi si exista si unii tare mititei. Teckelul clasic nu trebuie sa treaca de 9 kg la maturitate. Pentru sobolani era de preferat un foxterrier.
Attached FilesEdited by Freddy12, 23 June 2015 - 09:44. |
Posted 23 June 2015 - 10:29

Eu am un pechinez si prinde sobolani, cartite, pasari... Cred ca nu e importanta rasa ci caracterul catelului. Un prieten are un tekel cu parul sarmos si nu are nici o treaba cu sobolani, cartite..
|
Posted 23 June 2015 - 10:45

Eu am un pitbull si 2 maidanezi de talie mica. Toti prind sobolani
![]() ![]() |
Posted 23 June 2015 - 11:05

Am realizat ca soricarii sunt de culoare deschisa cam de culoarea caprioarei.. asa mai blond.. asta in schimb are coloristica de doberman. E un mini doberman.. ii place sa doarma in slapii mei. Si sa faca pisu pe covor. Tremura ca piftia toata ziua. Am fost si l-am vaccinat.
A mancat o conserva de darling in 24 de ore (300g). Asta inseamna o cincime din greutatea proprie. Wow. |
|
Posted 23 June 2015 - 11:22

Ai deschis attachementul in care e descrisa rasa? Vezi ca scrie acolo si despre culori. Dar nu ai zis ce varsta are ca sa pot aproxima ce greutate va avea ca adult. Tremura fiindca ii este frig. Cumpara-i un pulovar de la petshop. Da-i hrana uscata de calitate buna, nu-l hrani cu conserve dubioase. Vezi ca la animax gasesti bobite petkult. Nu sunt foarte scumpe si sunt de calitate buna. Si eu am un metis de teckel cu chihuahua si ii merge foarte bine de cand mananca Petkult.
Edited by Freddy12, 23 June 2015 - 11:28. |
Posted 23 June 2015 - 11:33

Am eu corcitura din ce ai cumparat tu...nici nu visezi cum prinde soareci...cind pleaca de linga tine zici ca e F-16....
|
Posted 23 June 2015 - 12:04

Mi-e teama ca o sa-si ia zborul, la ce urechi are. Batman batman.. E fetits si individu' din talcioc a zis ca are 10 saptamani. |
Posted 23 June 2015 - 12:57

Judecand dupa poze, esti tatic, erai deja, o sa mai ai inca un copil.
Cat despre partea de vanat? Nu cred ca vaneaza ceva, poate mancarea la conserva. |
|
Posted 23 June 2015 - 13:06

Am realizat ca soricarii sunt de culoare deschisa cam de culoarea caprioarei.. asa mai blond.. asta in schimb are coloristica de doberman. E un mini doberman.. ii place sa doarma in slapii mei. Si sa faca pisu pe covor. Tremura ca piftia toata ziua. Am fost si l-am vaccinat. A mancat o conserva de darling in 24 de ore (300g). Asta inseamna o cincime din greutatea proprie. Wow. nu-l indopa verifica la doctor daca au fost intr-adevar facute vaccinurile. parvo decimeaza. daca tremura, mareste temperatura ai grija de el/ea. daca-l ingrasi mult poate avea probleme cu coloana (fiind lungi) si e posibil sa-ti paralizeze mai spre batranete |
Posted 23 June 2015 - 13:09

Ieri a facut vaccinul II si deparazitare. E destul de costeliv.
|
Posted 23 June 2015 - 14:33

Sa-ti traiasca shoricareasa, are ochi tare frumosi
![]() Asta e, uite info despre ei aici : http://dogtime.com/d...reeds/dachshund E buna de facut tunelul la metrou ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users