![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cautare dupa imagine - nu mai e ca inainte
Last Updated: Jul 02 2015 11:46, Started by
andrei_210
, Jun 19 2015 21:37
·
0

Posted 19 June 2015 - 21:37

Va salut, revin cu un aer nou, "sober"
![]() Deci am gasit uimitor si extrem de util faptul ca poti sa incarci o imagine si Google iti returneaza imagini similare din punct de vedere vizual celei incarcate, usurand extrem de mult o cautare dupa caracteristicile speficice ale unei imagini. Asta a fost pana acum cateva luni inainte ca Google sa ruineze totul. Acum, in loc sa COMPARE imaginea, Google GHICESTE un TITLU pentru imagine, si imi da SINGURELE IMAGINI CARE SUNT REPREZENTATE DE ACEL TITLU, nu mai pot gasi nimic acum, e doar O SINGURA imagine care e ghicita de titlul naibii. Acum e exact ca si cum ar zice "Oh, deci nu sti cum ii zice la asta? Iti zic io!" Nu, nu vreau asta! Vreau imagini care arata ca si cea pe care am incarcat-o! Descrierea pe care mi-o dau ei nu este ceea ce imaginea mea reprezinta. Probabil si voi stiti ca inainte puteai sa incarci orice imagine si ti se dadeau inapoi imagini similare din punct de vedere vizual, nu dpdv descriptiv. Da, si acum este un link mai jos, "Imagini similare din punct de vedere vizual", insa e pur si simplu altceava". Tot ce-i bun tre' sa dispara, si vorba asta se regaseste grozav in aceasta situatie... De exemplu, de data asta (atasament) am cautat dupa un wallpaper de la mine din PC, iar rezultatele sunt dupa cuvintele "red angel" pai.. daaaaaaa ![]() Sunt sigur ca stiti despre ce vreau sa zic cei care ati folosit chestia asta inainte, poate nu ma exprim eu destul de bine. Stie cineva daca exista vreo sansa sa schimb la loc cu ce a fost inainte, sau daca stiti vreun alt serviciu care face asta...? As fi extrem de recunoscator, multumesc! Attached FilesEdited by andrei_210, 19 June 2015 - 21:42. |
Posted 19 June 2015 - 21:43

Ii dai bani lui Google pentru acest serviciu, de te smiorcai atat?
|
Posted 19 June 2015 - 21:45

@dani.user Nu, se numeste Angel Girl.jpg
@OriginalCopy Trebuie sa ruineze un serviciu initial bun daca nu-i dau bani? Edited by andrei_210, 19 June 2015 - 21:46. |
Posted 19 June 2015 - 21:47

In cazul asta, cea mai importanta chestie ce-a facut-o google e ca a identificat "red angel" pe baza continutului pozei, stiind si ca asta iti va aduce rezultatele dorite (poze similare)
Ce vrei mai mult? |
Posted 19 June 2015 - 21:50

@dani.user Pai nu am vrut sa identifice titlul sau descrierea, am vrut sa imi dea imagini care "arata la fel", cum a fost inainte dealtfel.
De exemplu am schitat in Paint logo-ul unei aplicatii care am uitat cum se numeste, in speranta sa gasesc aplicatia, Google "a identificat" in desenul meu stema unei tari, si a cautat numele tarii! Cat de inteligent! Evident ca imi dadea imagini care aratau ca desenul meu daca era serviciul dinainte... Edited by andrei_210, 19 June 2015 - 21:52. |
Posted 19 June 2015 - 22:00

Am incercat, si intr-adevar e mai slab cu mult... la imagini mai putin comune nu returneaza nimic.
|
Posted 19 June 2015 - 22:02

Problema e că, ca la noul Maps, ai funcționalitate redusă fără alternative. Și da, alternativa plătită ar fi fost ok în unele cazuri.
|
Posted 19 June 2015 - 22:07

Exista varianta platita la functia de cautare dupa imagine?
Apropo, aaaaaah ![]() ia: Deci pe bune? Attached FilesEdited by andrei_210, 19 June 2015 - 22:08. |
|
Posted 19 June 2015 - 22:09

Posted 19 June 2015 - 22:10

E mai bine, dar imi da aceeasi imagine doar ca la toate dimensiunile.
|
Posted 19 June 2015 - 22:11

Tinyeye se apropie de ce vreau sa zic, dar are o baza foarte limitata de imagini.
|
Posted 19 June 2015 - 22:11

|
Posted 19 June 2015 - 22:13

Posted 19 June 2015 - 22:14

Asa apare la toti.
Eu tot nu inteleg, ce ai fi vrut sa-ti afiseze? |
Posted 19 June 2015 - 22:18

Inteleg ca din pacate problema e ca nu stiu eu sa ma exprim cum trebuie.
Incerc sa explic mai simplu, cum pot. Inainte incarcam o imagine si imi dadea imagini care aratau asemanator din punct de vedere grafic, adica daca era negru in coltul de sus-stanga si roz cu picatele in centru, imi dadea o alta imagine care arata asa, dupa intenistatea/culoarea ei in diferite zone, dupa probabil un algoritm de comparare a imaginilor, nici decum dupa titlu sau descriere. Edited by andrei_210, 19 June 2015 - 22:20. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users