![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Multifunctionala de la Canon
Last Updated: Feb 23 2006 10:49, Started by
linux_linux19
, Jan 16 2006 22:37
·
0

Posted 16 January 2006 - 22:37

Ma gandesc sa cumpar multifunctionala Canon Pixma MP150 care este la vreo 3.5-4 milioane.
Specificatiile ei tehnice sunt: http://www.3e.ro/esh...7/categorie/74/ Quote FORMAT A4 negru si color TEHNOLOGIE 4 ink /w 2 pl Micro-Nozzles, FINE; scanner CIS REZOLUTIE IMPRIMARE 4800 x 1200 dpi REZOLUTIE SCANARE 1200 x 2400 dpi VITEZA IMPRIMARE 22 ppm negru, 17 ppm color VITEZA COPIERE 22 ppm negru, 17 ppm color MEMORIE N/A LIMBAJ N/A INTERFATA USB2.0, PictBridge ALTELE ChromaLife100, borderless printing, tray 100 coli Ce parere aveti despre aceasta multifunctionala? Isi merita banii? 1. cartusele sunt reincarcabile? 2. Scanerul scaneaza clar? |
Posted 28 January 2006 - 09:10

dap merita
scanerul este foarte bun iar calitatea imprimarii este excelenta am tras si poze la ea si mi-au iesit beton cartusele se pot reincarca dar la capitolul asta am si eu o nedumerire - cum sa le resetez dupa ce leam reincarcat? ![]() |
Posted 28 January 2006 - 18:41

Dupa ce le incarci o sa iti apara un pop-up care iti va spune asa: "Mie, imprimanta, mi se pare ca cartusele cu cerneala au fost umplute si nu doar schimbate. Daca nu este adevarat, apasa Cancel. daca le-ai incarcat, apasa OK, dar sa stii ca din momentul asta ti-ai pierdut garantia."
In momentul in care vei apasa OK imprimanta va merge la fel de bine ca si pana atunci, numai ca vei fi pierdut garantia pe partea de printare. |
Posted 29 January 2006 - 15:14

![]() apropo eu tocmai am reincarcat cartusul negru PG-40 dar faza e ca nu stiu cum sal resetez deoarece imprimanta il vede gol are careva vro idee? am vazut in unele tutoriale de reincarcare a cartuselor ca trebuie tinuta apasat cca 5 sec. butonul PAPER FEED dar la MP150 nu exista ![]() |
Posted 23 February 2006 - 10:49

![]() ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users