![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Oxid nitric și Creatină
Last Updated: Jun 18 2015 20:42, Started by
DragosX9
, Jun 18 2015 08:53
·
0

Posted 18 June 2015 - 08:53

Salut. Mă confrunt și eu cu o dilemă. Vreau să achiziționez o cutie de oxizi nitrici și una de creatină. Problema este că pe amândouă scrie "cu 30 de minute înainte de sală". Ar trebui să le combin/să le iau pe rând la diferență de 10 minute, sau cum..?
Mulțumesc. |
Posted 18 June 2015 - 09:29

Peste 10 ani te vei numara si tu printre cei care beneficiaza de avantajul in caz de urgenta, intrati fara chemare!!!
|
Posted 18 June 2015 - 09:55

Dacă ai un răspuns de dat, te rog, fă-o, dar scutește-mă de povestioare, că dacă ar fi precum spui, ar trebui să ne împuținăm cu sutele de milioane, dar totuși nu se întâmplă asta.
|
Posted 18 June 2015 - 10:10

Le poti combina in acelasi shake (daca sunt prafuri) fara nici o problema.
|
Posted 18 June 2015 - 13:15

Dacă ai un răspuns de dat, te rog, fă-o, dar scutește-mă de povestioare, că dacă ar fi precum spui, ar trebui să ne împuținăm cu sutele de milioane, dar totuși nu se întâmplă asta. Lasa ca vezi tu mai incolo cum o sa iti fie sanatatea per ansamblu si o sa ti dai singur palme spunand " am fost tanar dar si prost..." |
Posted 18 June 2015 - 20:12

Posted 18 June 2015 - 20:23

Vrei sa spui stimular al oxidului nitric, s-ar putea sa aiba deja creatina in el.
|
Posted 18 June 2015 - 20:42

Yaxbeax:
Creatina este un compus natural și este folosită de către corp în producerea energiei. Badsică: Da, stimulator voiam să spun, iar problema e cu dus și întors, căci nu toate prezintă și adaos de creatină, sau acest detaliu este omis când comanzi online, și doream să știu cum ar trebui să procedez într-un asemenea caz. Legat de persoanele care au comentat spunând că-mi pun în pericol sănătatea..Le-aș spune, cu tot respectul, că ori: - Faceți o gravă confuzie între steroizi și suplimente nutritive Ori: - Sunteți puțin closed mind. Suplimentele nutritive folosite de culturiști nu sunt altceva decât compuși naturali, administrați prin alte căi. Nu se poate afirma că sunt nocivi, fiindcă corpul însăși îi folosește și sunt indispensabili. Singura problemă pusă este supradozarea. Că aceiași problemă o ai și dacă mănânci 10 ouă pe zi, o dai în altele, pentru ca vorbim de EXCES. Nu poți spune că oul în sine face rău. Iar dacă aruncăm un alt ochi pe scara sănătății, nimic nu mai este sănătos în ziua de astăzi. Mulțumesc. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users