Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Toyota - inconveniente minore poa...

Cadere frunze la lamai

Releu protectie tensiune

Sfat achizitie masina noua
 Numere inmatriculare inundatie

Adaptor mandrina la paleta

Achiziție și inlocuire ...

Recomandare service BMW Bucuresti
 Recomandare SSD

Cheie BMW X4 G02 duplicat

Colantare auto, locatii, preturi,...

Boxe fata golf 5
 Resizable BAR

Gratar/tigaie pentru friptura - p...

Se pot utiliza imaginile generate...

Alternativa la Paint pe Ubuntu
 

PROBLEMA HTC ONE M8

- - - - -
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
valy66666

valy66666

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 08.06.2015
Salut baieti . Am o problema mare cu HTC ONE M8 . Din cele 3 camere nu porneste nici una . Cind incerc sa apas pe camera  imi zice in traducere"S-a intimplat o eroare . Camera a fost oprita fortat .  Trimite-ti un raport catre HTC , acesta ar putea imbunatati produsele noastre . Ma puteti ajuta sa rezolv problema?
Versiune android 5.01 .
Nu trebuia sa fie 5.1 ?

P.S. Garantia s-a scurs acum 2 luni .

Edited by valy66666, 17 June 2015 - 19:46.


#2
diliuleutzudeaur

diliuleutzudeaur

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 610
  • Înscris: 03.01.2008
Inchis, redeschis
sau
curata memoria cache din recovery mode
sau
hard reset din recovery mode dupa ce ai salvat tot ce aveai in el.
In ultima faza resoftare.

#3
Lesbianu

Lesbianu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,088
  • Înscris: 07.01.2006
Ai avut garantie doar 1 an?Posted Image

Reset la setarile din fabrica sau resoftare. Cere ajutor pe topicul dedicat: http://forum.softped...986-htc-one-m8/

#4
valy66666

valy66666

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 08.06.2015

 diliuleutzudeaur, on 17 iunie 2015 - 19:47, said:

Inchis, redeschis
sau
curata memoria cache din recovery mode
sau
hard reset din recovery mode dupa ce ai salvat tot ce aveai in el.
In ultima faza resoftare.

Deci inafara de resoftare am facut tot ce ai mentionat . Nu sunt schimbari. Cum se face resoftareA ?

 Lesbianu, on 17 iunie 2015 - 19:48, said:

Ai avut garantie doar 1 an?Posted Image

Reset la setarile din fabrica sau resoftare. Cere ajutor pe topicul dedicat: http://forum.softped...986-htc-one-m8/
La setarile din fabrica am revenit .
Da nu intelgeg de ce versiunea la android e 5.01 si nu 5.1 ?

#5
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,899
  • Înscris: 06.01.2008

 valy66666, on 17 iunie 2015 - 19:49, said:

Da nu intelgeg de ce versiunea la android e 5.01 si nu 5.1 ?
Pentru ca nu ai facut inca update la 5.1 sau inca nu a fost lansat pentru M8.

#6
Lesbianu

Lesbianu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,088
  • Înscris: 07.01.2006
5.1 doar daca este versiunea GPE. Pentru M8 simplu, mi se pare ca exista sigur ai doar 5.0.1 sau maxim 5.0.2.

5.1 pe M8 simplu este anuntat in August 2015.

Edited by Lesbianu, 17 June 2015 - 19:56.


#7
valy66666

valy66666

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 08.06.2015

 Lesbianu, on 17 iunie 2015 - 19:54, said:

5.1 doar daca este versiunea GPE. Pentru M8 simplu, mi se pare ca exista sigur ai doar 5.0.1 sau maxim 5.0.2.

5.1 pe M8 simplu este anuntat in August 2015.
Am scris in topicul ala acu 2 zile si nu am primit raspuns . Ma puteti ajuta sa fac resoftare ?

#8
Lesbianu

Lesbianu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,088
  • Înscris: 07.01.2006
Cum ai terminat garantia? M8 este lansat in martie 2014...

Tot pe topicul dedicat o sa gasesti raspunsuri in legatura cu resoftarea.

P.S. - NU mai cita mesajul anterior! Raspunde normal.

Edited by Lesbianu, 17 June 2015 - 20:04.


#9
valy66666

valy66666

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 08.06.2015

 Lesbianu, on 17 iunie 2015 - 20:03, said:

Cum ai terminat garantia? M8 este lansat in martie 2014...

Tot pe topicul dedicat o sa gasesti raspunsuri in legatura cu resoftarea.
Eu l-am cumparat pe 21 mai  , de la ORANGE . Republica Moldova.

#10
Lesbianu

Lesbianu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,088
  • Înscris: 07.01.2006

 From 17 iunie 2015 - 20:03:

P.S. - NU mai cita mesajul anterior! Raspunde normal.
Prea tarziu...Posted Image

Bate-i la cap pe colegii de pe topicul dedicat. HTC-ul este imputit la resoftare si nu poti fi ajutat de oricine. Ai nevoie de cineva experimentat.

Sau mergi la un service si achiti resoftarea.;)

#11
xe3nder

xe3nder

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 724
  • Înscris: 31.08.2014
Incearca cu o alta aplicatie pentru camera, incearc-o pe cea de la google inc din magazin play si sa revi cu un post! Daca merge cu alta aplicatie inseamna ca e de la soft, daca nu, sunt sanse mari sa fie o problema hardware!

In Moldova garantiile nu se dau pe 2 ani?

#12
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,929
  • Înscris: 01.01.2010
Mie nu-mi suna deloc a bine.
Daca i-ai facut hard reset (revenire, nu resetare, la setarile din fabrica) si camera tot nu functioneaza, nu e de bine.
Reinstalarea softului reprezinta ultimul pas spre determinarea unei erori de hardware.
Mai multe info, aici.

#13
valy66666

valy66666

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 08.06.2015

 YOUR_GOD, on 17 iunie 2015 - 20:38, said:

Mie nu-mi suna deloc a bine.
Daca i-ai facut hard reset (revenire, nu resetare, la setarile din fabrica) si camera tot nu functioneaza, nu e de bine.
Reinstalarea softului reprezinta ultimul pas spre determinarea unei erori de hardware.
Mai multe info, aici.
Am noi detalii. Cind incerc sa vorbes cu difuzor . Interlocutorul nu ma aude.

#14
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,929
  • Înscris: 01.01.2010
Ei, poate ai noroc si este problema de soft. Reinstalare...

#15
valy66666

valy66666

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 08.06.2015

 YOUR_GOD, on 17 iunie 2015 - 21:32, said:

Ei, poate ai noroc si este problema de soft. Reinstalare...
Nu cred ca din cauza softului sa nu pot folosi camera nici intr-o aplicatie . Google camera , Viber , skype.

#16
MikeD

MikeD

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 605
  • Înscris: 04.09.2013
Au aparut din senin aceste lucruri sau in urma unui soc etc.?
Daca au aparut din senin, inseamna ca ar trebui sa fie o problema software. Daca ar fi o problema hardware, nu ti-ar functiona deloc microfonul, nu doar cand e pe difuzor(bine, cu mici exceptii care nu merita mentionate), iar, in acelasi timp, sa iti fie stricata si camera e o coincidenta destul de mare.

#17
valy66666

valy66666

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 08.06.2015

 MikeD, on 17 iunie 2015 - 22:16, said:

Au aparut din senin aceste lucruri sau in urma unui soc etc.?
Daca au aparut din senin, inseamna ca ar trebui sa fie o problema software. Daca ar fi o problema hardware, nu ti-ar functiona deloc microfonul, nu doar cand e pe difuzor(bine, cu mici exceptii care nu merita mentionate), iar, in acelasi timp, sa iti fie stricata si camera e o coincidenta destul de mare.
Aveti poate un link unde sa invat cum sa-l resoftez ?

#18
lone-wolf

lone-wolf

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 815
  • Înscris: 27.06.2007

 valy66666, on 17 iunie 2015 - 22:42, said:

Aveti poate un link unde sa invat cum sa-l resoftez ?

XDA developers.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate