![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Behaviours in Dreamweaver
Last Updated: Aug 09 2003 15:32, Started by
The|SpAwN
, Feb 02 2003 20:58
·
0

Posted 02 February 2003 - 20:58

Vreau sa pun un behaviour la un buton text, astfel ca atunci cand mouse-ul este pe el, sa isi schimbe culoarea. Am facut un CSS style, si urma - cred eu - sa mai inserez un behaviour la acel text linkuit la o alta pagina.
Problema e urmatoarea: Am selectat textul (e un link...), dar nu imi apare nimic la behaviours. Stie cineva de ce ?? P.S: Am Dreamweaver MX 6.1 |
Posted 18 February 2003 - 04:18

Nu trebuie sa atasezi nici un behaviour ...
Problema ta e legata de CSS (daca nu ma insel vrei sa faci un text (link) sa isi schimbe culoarea "on mouse over", nu? In Dreamweaver te duci in dreapta sus la meniul Design >>>New CSS Style >>> Use CSS Selector si la Selector o sa gasesti cele 4 ipostaze ale link-ului (visited, hover,active si normal). Definesti cele 4 in asa fel incat Hover (mouse over) sa fie diferit de cel Normal !! Nu mai ramane decat sa atasezi style-sheetu' la html, sa pui un link pe pagina, si sa testezi capodopera. Bafta !! |
Posted 01 August 2003 - 15:19

am si eu o inrebare...in drmw cum fac cand dau click pe un txt sa-mi deskida o fereastra separata cu o imag si sa fie de marimea imaginii?
|
Posted 01 August 2003 - 15:43

@Oxido
Am cautat de am innebunit un script care sa faca asta (autodetect la dimensiuni), dar nu am reusit, sau am reusit partial, adica functiona doar in IE 6.0 Din pacate nu mai am acel script |
Posted 01 August 2003 - 15:58

Quote Originally posted by Oxido am si eu o inrebare...in drmw cum fac cand dau click pe un txt sa-mi deskida o fereastra separata cu o imag si sa fie de marimea imaginii? vezi aici http://www.cross-bro...img_popup1.html |
Posted 09 August 2003 - 14:13

Dar as vrea si eu sa stiu de unde se pot downloda mai multe behaviors interactive :D .. de pe pagina de la macromedia nu ma descurc.
|
Posted 09 August 2003 - 15:32

Quote Originally posted by necromanc Dar as vrea si eu sa stiu de unde se pot downloda mai multe behaviors interactive :D .. de pe pagina de la macromedia nu ma descurc. un simplu search pe google dupa dreamweaver behaviours cred ca te va ajuta |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users