![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Wordpress limita upload
Last Updated: Jun 14 2015 21:54, Started by
emanu23
, Jun 14 2015 21:07
·
0

Posted 14 June 2015 - 21:07

Salut, am o problema legata de wordpress , nu pot uploada o imagine mai mare de 8MB, imi puteti spune cum as putea modifica aceasta limita, am cautat si pe google dar nu am reusit, Folosesc host de la hostinger daca va ajuta cu ceva, multumesc
|
Posted 14 June 2015 - 21:26

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/_K7Z3SzVAIo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
stiu ca cel din videoclip foloseste cpanel clasic, cel de la hostinger nu sunt deloc obisnuit cu el. |
Posted 14 June 2015 - 21:54

Salut, am o problema legata de wordpress , nu pot uploada o imagine mai mare de 8MB, imi puteti spune cum as putea modifica aceasta limita, am cautat si pe google dar nu am reusit, Folosesc host de la hostinger daca va ajuta cu ceva, multumesc -ai gratis sau platesti la hostinger? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users