Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Instalatii sanitare

Program de slabire cu succes gara...

Reconditionare cada baie din fonta

Problema imprimanta
 Here goes nothing

BCR sau Raiffeisen

Visual Studio 2022 instaleaza Epi...

Sfat alegere parbriz
 EMAG - recenzii false facute de ei?

Recomandare telefon 900-950

Nivel de trai

Semnal bun da'... prost
 De ce statiile de radio FM nu ren...

Pe unde pot sa gasesc statistici ...

Este reconditionat acest laptop?

Prelungire fire electrice
 

Compilare din foldere diferite - Visual Studio

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
GlontzZz

GlontzZz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,288
  • Înscris: 08.02.2014
Buna ziua!
Am mai multe foldere in care am clasificat fisierele. Sa zicem ca in unul am clasele, iar in celalalt fisierul principal cu functia main. Cum pot compila direct din Visual Studio? Compilarea am reusit sa o fac atat manual, cat si in CodeBlocks. Problema e ca in Visual Studio, oricum le pun, aranjez, le dau import, primesc eroarea "Cannot open source file". Ce e de facut?
Multumesc anticipat!

Edited by GlontzZz, 14 June 2015 - 14:05.


#2
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,269
  • Înscris: 24.02.2007
Attached File  Untitled.png   37.34K   23 downloads

#3
OriginalCopy

OriginalCopy

    I'm harmful, fear me please! :))

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,268
  • Înscris: 10.08.2006
Eu as face altfel din capul locului: nu mi-as face proiectul dependent de o anumita platforma, un anumit IDE, ci as folosi instrumente cross-platform.

CMake de exemplu genereaza Makefiles, proiecte pentru Code::Blocks, Eclipse, Kdevelop, Kate, Visual Studio (nu am testat niciodata, nu stiu cat de bine functioneaza).

Pe sistemul meu, cunoaste vreo 15:

[ https://i.imgur.com/5BEoQsd.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Uite un exemplu aici: https://github.com/f...s/tictactoe-cpp

Important de mentionat e ca nu ai "voie" sa versionezi chestiunile specifice mediului tau de dezvoltare, deci sa nu versionezi Makefiles, fisiere .project sau ce-or avea IDE-urile pe care le folosesti.

Versionezi exclusiv CMakeLists.txt, si fiecare isi genereaza "workspace-ul" cum vrea.

Edited by OriginalCopy, 14 June 2015 - 14:25.


#4
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,269
  • Înscris: 24.02.2007
La cat de greu s-a prins cum sta treaba cu testele, cred ca CMake l-ar zapaci si mai tare, pe moment.
Poate crea in schimb CMakeList.txt oricand, mai incolo, cand se simte mai stapan pe situatie.

.gitignore-ul oferit de github cand creezi un nou proiect e suficient pentru a elimina fisiere specifice mediului de dezvoltare.

#5
GlontzZz

GlontzZz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,288
  • Înscris: 08.02.2014
O sa incerc cu CMake, sa vad ce pot sa fac :) .

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate