![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Emoticons pack
Last Updated: Oct 29 2019 15:24, Started by
MarianSoare
, Jun 12 2015 00:53
·
0

Posted 12 June 2015 - 00:53

Salut!
Vreau sa folosesc pe site-ul meu emoticonuri. Mai exact, pe cele simple, pe galben, asa cum sunt si aici pe softpedia. Aveti idee de unde le pot downloada ? Am cautat pe net, dar imi da numai emoticonuri mari, aiurea. Si as vrea sa nu se supere nimeni ca le folosesc pe site-ul meu... |
Posted 12 June 2015 - 02:41

Da, dar nu vreau codurile. Vreau emoticoanele, imaginile.
N-as vrea sa le iau de pe softpedia. Nu cred ca-i corect.... As vrea sa le downloadez de undeva, dar nu le gasesc nicaieri ![]() |
Posted 12 June 2015 - 03:59

Da, dar nu vreau codurile. Vreau emoticoanele, imaginile. N-as vrea sa le iau de pe softpedia. Nu cred ca-i corect.... As vrea sa le downloadez de undeva, dar nu le gasesc nicaieri ![]() http://www.freesmileys.org/ |
Posted 12 June 2015 - 08:56

Apropos,ce insemna mai exact acest emoticon?Stiu ca e un pupic,dar ce vrea mai exact sa transmita persoana care il trimite?avand in vedere si inimioara..
Attached Files |
Posted 12 June 2015 - 10:02

Ha ha, bn că nu e din dușmănie, altfel da-o în povesti cu mafie și alte alea.
Bineînțeles, pupic cu dragoste. |
Posted 12 June 2015 - 10:50

Posted 29 October 2019 - 15:24

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users