Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ipad (anul 2023) - UI & UX/ C...

Demersuri in prezent pentru achiz...

Unde este localizat calxonul (San...

Limitarea platilor numerar la 100...
 Organizare PC - parole, idei/note...

RATB

programare statie icom f15

Patroni exasperati de angajati ca...
 Laptop oferta

Crestere a taxelor de la 1 ianuar...

Recomandare receiver AV

Cand va deveni tehnologia 5G majo...
 Fals pozitiv ?

Masina sprijinita pe 2 roti

Rant MediaGalaxy și alții

Capriori direct pe centura

Cata valabilitate mai are domeniul?

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

MarianSoare

MarianSoare

Junior Member

• Grup: Junior Members
Hello!

Mi-am cumparat un domeniu acum ceva timp. Domeniul este pe ro.

Era valabil toata viata.

Acum nu mai e.

Nimic nou.

Intrebarea este: Pe rotld nu-mi arata cand expira. Sau n-am gasit eu. Asa ca am intrat pe whois, loc unde imi arata "Created on 2012-02-14".

Ce inseamna asta ? Cand trebuie sa-l platesc ca sa nu expire ?

_Smiley_

_Smiley_

Guru Member

• Grup: Senior Members

View PostMarianSoare, on 12 iunie 2015 - 00:50, said:

...........
Acum nu mai e.
...........

spune cine?

eerik

eerik

Junior Member

• Grup: Members

View PostMarianSoare, on 12 iunie 2015 - 00:50, said:

Hello!

Mi-am cumparat un domeniu acum ceva timp. Domeniul este pe ro.

Era valabil toata viata.

Acum nu mai e.

Nimic nou.

Intrebarea este: Pe rotld nu-mi arata cand expira. Sau n-am gasit eu. Asa ca am intrat pe whois, loc unde imi arata "Created on 2012-02-14".

Ce inseamna asta ? Cand trebuie sa-l platesc ca sa nu expire ?
Nu expira. Intra pe rold, setezi ns-urile, adaugi la host si va functiuna. Presupun ca a expirat hostingul si nu mai raspunde siteul. Domeniul e al tau.

Edited by eerik, 12 June 2015 - 07:44.

f300

f300

30k si ma duc

L-or fi speriat unii dintre disperatii astia: http://forum.softped...6#entry15350884 (si nu e singurul mai sint cel putin vreo 4-5 threaduri, incluzind unul de anul asta).

Care cred ca o sa faca mare afacere daca:

- o sa bage taxa anuala
- cel cu domeniul magnific pe care il asteapta ei o sa-l lase sa expire fara sa isi dea seama de valoarea domeniului pe care de altfel l-a cumparat
- o sa reuseasca sa il ia chiar ei, nu altcineva care asteapta ca ei

eerik

eerik

Junior Member

Asa e, insa legea respectiva inca nu a fost adoptata - a fost retrimis la comisii de specialitate de catre amera deputatilor, asta inseamna ca inca dureaza muuulte luni pana cand eventual o sa fie votat. Detalii AICI

Edited by eerik, 12 June 2015 - 08:05.

sammydo

sammydo

PATRIOT ROMAN

Mi se pare o magarie teribila sa cumperi domeniul apoi sa vina un gainar sa iti spuna ca de maine trebuie sa platesti taxe, este ca si cum ar veni cineva si ne-ar pune taxe pe case si apartamente, nu impozit! taxa de folosire, ca stau in casa mea dar trebuie sa platesc taxa de folosire la stat, ca e mare si are muschi!

f300

f300

30k si ma duc

Adevarul e undeva la mijloc. E o intrare intr-o baza de date administrata de ei, deci pot sa faca ce vor. Pe de alta parte taxa mare (mai ales in comparatie cu situatia economica a Romaniei) care a fost platita de multi ca s-a inteles ca e o plata one-time, plus faptul ca astia primesc la greu bani de la stat face cam dubioasa moral treaba.

bobo666

bobo666

Active Member

View Postsammydo, on 12 iunie 2015 - 09:47, said:

Mi se pare o magarie teribila sa cumperi domeniul apoi sa vina un gainar sa iti spuna ca de maine trebuie sa platesti taxe

Mi se pare o magarie sa-ti fie lene sa citesti pe ce dai banii. Am si eu doua domenii .ro luate in ultimii zece ani si sunt 100% sigur ca era specificat faptul ca domeniile sunt pe durata nedeterminata, dar ca RoTLD isi rezerva dreptul de a introiduce taxa anuala.

f300

f300

30k si ma duc

Mie mi se pare o magarie sa EXISTE clauze de-astea si sa mai fie si legale. Asta e standard in orice contract, in teorie nu-ti convine nu semnezi, cine te-a pus sa semnezi ca putem sa modificam preturile cind vrem noi - in practica stai fara curent, apa, internet, telefon, cont de banca pentru ca toate contractele sint asa?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate