![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cata valabilitate mai are domeniul?
Last Updated: Jun 12 2015 11:31, Started by
MarianSoare
, Jun 12 2015 00:50
·
0

Posted 12 June 2015 - 00:50

Hello!
Mi-am cumparat un domeniu acum ceva timp. Domeniul este pe ro. Era valabil toata viata. Acum nu mai e. Nimic nou. Intrebarea este: Pe rotld nu-mi arata cand expira. Sau n-am gasit eu. Asa ca am intrat pe whois, loc unde imi arata "Created on 2012-02-14". Ce inseamna asta ? Cand trebuie sa-l platesc ca sa nu expire ? |
Posted 12 June 2015 - 04:39

Posted 12 June 2015 - 07:43

Hello! Mi-am cumparat un domeniu acum ceva timp. Domeniul este pe ro. Era valabil toata viata. Acum nu mai e. Nimic nou. Intrebarea este: Pe rotld nu-mi arata cand expira. Sau n-am gasit eu. Asa ca am intrat pe whois, loc unde imi arata "Created on 2012-02-14". Ce inseamna asta ? Cand trebuie sa-l platesc ca sa nu expire ? Edited by eerik, 12 June 2015 - 07:44. |
Posted 12 June 2015 - 07:46

L-or fi speriat unii dintre disperatii astia: http://forum.softped...6#entry15350884 (si nu e singurul mai sint cel putin vreo 4-5 threaduri, incluzind unul de anul asta).
Care cred ca o sa faca mare afacere daca: - o sa bage taxa anuala - cel cu domeniul magnific pe care il asteapta ei o sa-l lase sa expire fara sa isi dea seama de valoarea domeniului pe care de altfel l-a cumparat - o sa reuseasca sa il ia chiar ei, nu altcineva care asteapta ca ei |
Posted 12 June 2015 - 09:47

Mi se pare o magarie teribila sa cumperi domeniul apoi sa vina un gainar sa iti spuna ca de maine trebuie sa platesti taxe, este ca si cum ar veni cineva si ne-ar pune taxe pe case si apartamente, nu impozit! taxa de folosire, ca stau in casa mea dar trebuie sa platesc taxa de folosire la stat, ca e mare si are muschi!
|
Posted 12 June 2015 - 10:00

Adevarul e undeva la mijloc. E o intrare intr-o baza de date administrata de ei, deci pot sa faca ce vor. Pe de alta parte taxa mare (mai ales in comparatie cu situatia economica a Romaniei) care a fost platita de multi ca s-a inteles ca e o plata one-time, plus faptul ca astia primesc la greu bani de la stat face cam dubioasa moral treaba.
|
Posted 12 June 2015 - 11:05

Mi se pare o magarie teribila sa cumperi domeniul apoi sa vina un gainar sa iti spuna ca de maine trebuie sa platesti taxe Mi se pare o magarie sa-ti fie lene sa citesti pe ce dai banii. Am si eu doua domenii .ro luate in ultimii zece ani si sunt 100% sigur ca era specificat faptul ca domeniile sunt pe durata nedeterminata, dar ca RoTLD isi rezerva dreptul de a introiduce taxa anuala. |
Posted 12 June 2015 - 11:31

Mie mi se pare o magarie sa EXISTE clauze de-astea si sa mai fie si legale. Asta e standard in orice contract, in teorie nu-ti convine nu semnezi, cine te-a pus sa semnezi ca putem sa modificam preturile cind vrem noi - in practica stai fara curent, apa, internet, telefon, cont de banca pentru ca toate contractele sint asa?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users