Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Xiaomi reclame

Air Serbia ptr ruta Bucuresti-Bud...

Multifunctionala cu toner ieftin

Succesiune, sentina tribunal.
 Primariile locale se pregatesc de...

Realizare acoperis foisor DIY

Monitorizat, statistici, blocare ...

Pete maro pe haine spalate
 Ce inseamna sacru?

Decodor digi kaon na 1000hd

Dacia papuc diesel curge ulei din...

recomandare curatare DPF
 Amenajare teren in prezent cu pla...

AMONG WOLVES (2023)

Extindere sistem fotovoltaic

Aparat test rapid sange

Cum transfer un domeniu de pe pf pe pj?

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

dhaneey

dhaneey

Senior Member

• Grup: Senior Members
Am decis sa vand un domeniu prin intermediul site-ului bursadedomenii.ro si am primit urmatorul mesaj:

"dorim să vă informăm că ofertantul a achitat de pe persoană juridică, firma plătitoare fiind .................................
În acest sens, vă rugăm să ne precizați dacă dețineți siteul ............... pe persoană fizică sau juridică. Dacă dețineți siteul pe persoană juridică, va trebui să îi emiteți ofertantului factură fiscală pentru suma achitată. Datele de facturare va trebui să vi le transmită ofertantul.
Dacă dețineți însă siteul pe persoană fizică, va trebui să stabiliți împreună cu ofertantul forma prin care va reglementa în contabilitatea firmei dânsului suma achitată. Totodată, vă amintim că pentru suma achitată de ofertant va trebui fie predat situl ................., iar domeniul va trebui transferat cu titlu gratuit.
Vă rugăm să realizați transferul doar după ce clarificați împreună cu ofertantul toate detaliile aferente ofertei respective, inclusiv cele cu privire la modul prin care va reglementa în contabilitate suma achitată de firma dânsului.

Domeniul e inregistrat pe persoana fizica.
Cum as putea transfera domeniul astfel incat sa nu am probleme de natura legala?

dexterash

dexterash

--something---

Prin ROTLD daca este domeniu .RO (vreo 50USD + TVA).

dhaneey

dhaneey

Senior Member

Stiu asta. Dar ma refer la actele necesare pe care trebuie sa i le dau noului proprietar.
Din cate am citit pe site-ul rotld ar fi vorba de copie dupa CI + cheia de autorizare + documentul asta completat? Si apoi astept sa-mi transfere bursadedomenii banii?
Scuze, dar nu am mai transferat niciodata un domeniu pana acum.

dexterash

dexterash

--something---

BursaDeDomenii ar trebui sa iti spuna exact cum.

dhaneey

dhaneey

Senior Member

Asta stiu si eu... dar vezi tu... nu prea o fac...

eerik

eerik

Junior Member

• Grup: Members

View Postdhaneey, on 11 iunie 2015 - 19:30, said:

Dacă dețineți însă siteul pe persoană fizică, va trebui să stabiliți împreună cu ofertantul forma prin care va reglementa în contabilitatea firmei dânsului suma achitată.
........
Cum as putea transfera domeniul astfel incat sa nu am probleme de natura legala?

Vanzi (siteul) ca PF spre o persoana juridica, nu e nici o problema cu asta. Firma respectiva oricum va veni cu propuneri, ca sa poata baga la cheltuieli. Faceti contractul, plata, trimiteti documentele la rotld si larevedere.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate