Cum transfer un domeniu de pe pf pe pj?
Last Updated: Jun 12 2015 07:40, Started by
dhaneey
, Jun 11 2015 19:30
·
0

Posted 11 June 2015 - 19:30

Am decis sa vand un domeniu prin intermediul site-ului bursadedomenii.ro si am primit urmatorul mesaj:
"dorim să vă informăm că ofertantul a achitat de pe persoană juridică, firma plătitoare fiind ................................. În acest sens, vă rugăm să ne precizați dacă dețineți siteul ............... pe persoană fizică sau juridică. Dacă dețineți siteul pe persoană juridică, va trebui să îi emiteți ofertantului factură fiscală pentru suma achitată. Datele de facturare va trebui să vi le transmită ofertantul. Dacă dețineți însă siteul pe persoană fizică, va trebui să stabiliți împreună cu ofertantul forma prin care va reglementa în contabilitatea firmei dânsului suma achitată. Totodată, vă amintim că pentru suma achitată de ofertant va trebui fie predat situl ................., iar domeniul va trebui transferat cu titlu gratuit. Vă rugăm să realizați transferul doar după ce clarificați împreună cu ofertantul toate detaliile aferente ofertei respective, inclusiv cele cu privire la modul prin care va reglementa în contabilitate suma achitată de firma dânsului. Domeniul e inregistrat pe persoana fizica. Cum as putea transfera domeniul astfel incat sa nu am probleme de natura legala? |
Posted 11 June 2015 - 19:53

Stiu asta. Dar ma refer la actele necesare pe care trebuie sa i le dau noului proprietar.
Din cate am citit pe site-ul rotld ar fi vorba de copie dupa CI + cheia de autorizare + documentul asta completat? Si apoi astept sa-mi transfere bursadedomenii banii? Scuze, dar nu am mai transferat niciodata un domeniu pana acum. |
Posted 12 June 2015 - 07:40

Dacă dețineți însă siteul pe persoană fizică, va trebui să stabiliți împreună cu ofertantul forma prin care va reglementa în contabilitatea firmei dânsului suma achitată. ........ Cum as putea transfera domeniul astfel incat sa nu am probleme de natura legala? Vanzi (siteul) ca PF spre o persoana juridica, nu e nici o problema cu asta. Firma respectiva oricum va veni cu propuneri, ca sa poata baga la cheltuieli. Faceti contractul, plata, trimiteti documentele la rotld si larevedere. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users