Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
WEBASTO pt duster pe motorina

One World Radio/TOMORROWLAND in R...

Upgrade memorie ram DDR4 la laptop?

Timberland sau Columbia
 AMD, evolutie procesoare laptop

Shazam pentru Parfumuri?

Transportul in comun in Bucuresti...

Recomandare - disjunctoare difere...
 Puteti sa imi recomandati si mie ...

Camerele de supraveghere dau uneo...

Haine de iarna

Junsun V1 pro Qashqai j11 probleme
 Tinichigerie/vopsitorie in Consta...

recomandare GPS android

La multi ani @MindArchitect!

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...

Digi vs. Telekom

- - - - -
  • Please log in to reply
157 replies to this topic

SERGIUTANDARICA

SERGIUTANDARICA

Active Member

• Grup: Members
Televizor ai sau tot cu telefonul te uiți?

kayman

kayman

Active Member

voi realizati ca vitezele alea de "marketing" de sute si mii de mbps sunt valabile doar in reteaua de servere digi? si ca, da, alde telekom care au "decat" 200mbps sau chiar Vodafone/Orange 4G e posibil sa-ti ofere viteze mai bune in utilizarile din viata reala.

cristiboss70

cristiboss70

Active Member

View Postmisshu, on 26 mai 2015 - 10:38, said:

Nu mai am pc in casa de multi ani. Am un ultrabook pe care il deschid o data pe luna si tot pe wireless se conecteaza la net. Probabil ca testand pe cablu altul ar fi rezultatul, dar in cazul meu, cu echipamente puse la dispozitie de fiecare provider, asa sta situatia! Repet, eu vb. doar de mine si de ce am eu

Imi cer scuze ca nu sunt in asentimentul dvs. de preamarire a companiei rds. Mi-am expus o parere umila de abonat a 3 companii de comunicatii si tv, am adus si dovezi in acest sens, dupa ce am fost blamat ca distorsionez realitatea!

Am tot scris ca sunt echipamente date de provider, nu sunt ale mele si nu folosesc cablul utp!
Asa de prost sau bine merg ele, e greu de inteles asta? V-am aratat ca netul de la rds merge mai slab decat cel de la telekom, in cazul meu, si tot o dati la intors
Daca spuneai de internetul mobil de la RDS este mai slab ca la Telekom  atunci poate aveai  dreptate...dar cand vii si spui ca internetul FIX de 100 de la Telekom este mai rapid decat cel de 500 de la RDS  si tu faci teste de viteza cu un telefon "mobil"...ori nu stii sa faci diferenta intre internet fix si mobil ori....

View Postkayman, on 26 mai 2015 - 11:05, said:

voi realizati ca vitezele alea de "marketing" de sute si mii de mbps sunt valabile doar in reteaua de servere digi? si ca, da, alde telekom care au "decat" 200mbps sau chiar Vodafone/Orange 4G e posibil sa-ti ofere viteze mai bune in utilizarile din viata reala.
Asta ti se pare "marketing"?
[ http://i61.tinypic.com/2m85d21.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

kayman

kayman

Active Member

View Postcristiboss70, on 26 mai 2015 - 11:17, said:

Asta ti se pare "marketing"?

99% din abonati fac altceva pe net decat download de torente

Edited by kayman, 26 May 2015 - 11:32.

cristi0304

cristi0304

Senior Member

• Grup: Senior Members
De pilda ce ?
Si legat de acest "ce" poti oferi niste exemple (situatii) din care sa reiasa ca intr-adevar un net e mai prost si altul mai bun ? Ca altfel nu vorbim decat sa ne aflam in treaba...

P.S. Si nici nu este locul potrivit ! Am facut (inclusiv eu) suficient off...
Exista arie dedicata pentru serviciile internet. Aici se discuta "doar" de TV DVB-C HD RCS.Posted Image

Edited by cristi0304, 26 May 2015 - 11:46.

kayman

kayman

Active Member

View Postcristi0304, on 26 mai 2015 - 11:43, said:

poti oferi niste exemple (situatii) din care sa reiasa ca intr-adevar un net e mai prost si altul mai bun ? Ca altfel nu vorbim decat sa ne aflam in treaba...

daca as fi abonat la 7 provideri, as putea face niste teste, de ex cat de repede se incarca o pagina web complexa, in cat timp se downloadeaza ultimul update de soft pt telefon, cum merge streamingul pe youtube sau netflix, cat dureaza sa incarc/descarc 10 giga de poze de pe dropbox, etc

dar ati sarit pe sarcu' om ca nu e posibil ca telekom cu 200mbps sa fie mai rapid decat digi cu 1000mbps.

cristi0304

cristi0304

Senior Member

OK...

Edited by cristi0304, 26 May 2015 - 12:02.

eminemscu

eminemscu

Senior Member

Pai Mishule, ai inceput discutia cu " RDS suferă o mare lovitură..." si apoi cand ti se arata argumentat ca nu e asa tu insisti cu "asta e in cazul meu". Atunci trebuia sa zici de la început ca RDS suferă o mare lovitură la tine in apartament si se evitau 3 pagini de discutii aiurea.

innesat

innesat

Senior Member

• Grup: Moderators
Misshu e baiat bun, doar ca nu s-a exprimat el corect. Dupe ce o sa-l citesti pe chris.t parca, o sa razi vreo 5 minute  :))

Edited by flobuc, 26 May 2015 - 12:54.

cristinel07

cristinel07

#MM93

M-a luat sa ma duc la culcare s.a.m.d. pentru ce? Ca ii spuneam faptul ca e mai scump decat la RDS. :) El o dadea ca netul de 100 mb e mai bun decat 500 mb de la RDS. :)

misshu

misshu

Active Member

View Postcristinel07, on 26 mai 2015 - 12:55, said:

M-a luat sa ma duc la culcare s.a.m.d. pentru ce? Ca ii spuneam faptul ca e mai scump decat la RDS. :) El o dadea ca netul de 100 mb e mai bun decat 500 mb de la RDS. :)
Ai capturile din testele de viteza, daca nici asa nu crezi... inseamna ca ai o problema

cristinel07

cristinel07

#MM93

Capturile sunt facute cumva de pe PC? Nu am nevoie de test prin telefon mobil. Testul meu este facut cu ajutorul PC-ului, detin router-ul Huawei de la RDS de gigabit. Am mai facut inca unul, avand un PC slabut.

[ http://www.speedtest.net/result/4386690415.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

P.S.: Termin aici, imi pare rau pentru cei care au "asistat" la parerile noastre diferite.

Edited by cristinel07, 26 May 2015 - 13:06.

misshu

misshu

Active Member

View Posteminemscu, on 26 mai 2015 - 12:29, said:

Pai Mishule, ai inceput discutia cu " RDS suferă o mare lovitură..." si apoi cand ti se arata argumentat ca nu e asa tu insisti cu "asta e in cazul meu". Atunci trebuia sa zici de la început ca RDS suferă o mare lovitură la tine in apartament si se evitau 3 pagini de discutii aiurea.

Fiecare isi exprima un punct de vedere. Eu nu pot spune despre cum sunt treburile la tine acasa si am spus cum merg la mine. Totusi nu inteleg de ce pe uni dintre voi ii deranjeaza adevarul, va arat negru pe alb ca rds este mai scump si mai slab si voi tot nu vreti a crede! Sa fiti sanatosi atunci!

Teste si pe laptop, server de upc la ambele:
[ http://www.speedtest.net/result/4386697578.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.speedtest.net/result/4386700874.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by misshu, 26 May 2015 - 13:15.

proto180296

proto180296

Junior Member

Pentru mine si cred ca si pentru multi altii, cei de la telekom sunt pur si simplu inaccesibili. Eu sunt abonat digi, mare iubitor de sport si avand in vedere ce drepturi au achizitionat cei la dolce, ma batea gandul sa ma abonez si la ei. Doar pe partea de TV. Locuind intr-o resedinta de judet, in centrul orasului, in anul 2015, nu imi trecea prin cap ca o firma de talia Telekom-ului are probleme de acoperire. Voiam la fel ca la rds cablu digital. Nu este posibil. Okay, vazand ca pe partea de IPTV stau excelent am zis sa incerc aceasta varianta si daca netul se comporta la fel de bine ca F2 de la rds, raman cu netul de la Telekom. Nu se poate nici asta din cauza ca in zona respectiva "pe parte de internet putem oferi o viteza de pana la 16 Mbps, televiziunea prin IPTV consuma aproximativ 8-10 Mbps din viteza internetului. Daca doresti televiziune prin IPTV vei putea folosi un singur televizor".

Singura solutie ramane partea de DTH, de care nu sunt sigur ca pot beneficia avand in vedere ca stau la parter, iar in zona unde trebuie sa fie plasata antena se afla un bloc cu 8 etaje. Plus ca pe dth inca nu sunt in stare sa ofere DS 2 Hd si probabil ca in viitor nu se vor face prea multe modificari avand in vedere costurile mari care sunt pe aceasta platforma.

Deci pana la urma, cum vor ei sa isi mareasca numarul de clienti? Neavand acoperiere? Cum se asteapta sa ma convinga  pe mine, si pe multi altii care suntem clienti rds si avem dvb-c, grila digitala la liber, smartcam, cel mai bun internt samd sa migram catre Telekom, cand ei nu sunt in stare sa ii ofere solutii de abonare unuia care deja doreste sa se aboneze la ei?

Edited by proto180296, 26 May 2015 - 15:32.

wolfynwo

wolfynwo

Senior Member

View Postmisshu, on 26 mai 2015 - 13:03, said:

Fiecare isi exprima un punct de vedere. Eu nu pot spune despre cum sunt treburile la tine acasa si am spus cum merg la mine. Totusi nu inteleg de ce pe uni dintre voi ii deranjeaza adevarul, va arat negru pe alb ca rds este mai scump si mai slab si voi tot nu vreti a crede! Sa fiti sanatosi atunci!

Teste si pe laptop, server de upc la ambele:
[ http://www.speedtest.net/result/4386697578.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.speedtest.net/result/4386700874.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Eu atat am de zis: dute si te culca! PS: Esti tare funny , m-am distrat copios azi la cafea :).

crislacor

crislacor

Cui îi pasă...?!

@misshu, noi si așa ne cunoaștem și ne simpatizăm de pe topicul „portocaliu”... da' cu tot respectul, aici ai cam dat-o-n baltă...!Posted Image  Hai să-ți și spun de ce:
- faci comparație între două tehnologii diferite, cablu DVB-C și IPTV. Capacitățile sunt diferite, costurile sunt diferite, rezultatele sunt diferite...
- oricum ai lua-o, acoperirea celor două servicii diferă ca de la cer la pământ! Nu neg că sunt unele locații în care Telekom (mă rog, fostul RTC) stă bine, atât din punct de vedere al rețelei, cât și al diversității ofertei. Dar (și aici e un DAR mare), la nivel național situația e departe de a fi roză... la mine, oraș totuși, în afară de telefonie fixă și net jalnic (6 Mbps) nu pot avea nimic. Fie vorba între noi, nici măcar Reșița, capitală de județ, nu e acoperită în totalitate cu servicii complete...
- sincer, nu m-aș mira ca cei de la Telekom să fi argumentat că serviciul lor IPTV este „experimental”, pentru a beneficia de canale TV la prețuri atât de mici încât să poată fi înglobate în pachete ieftine. Nu ar fi prima oară când se apelează la acest tertip, a făcut-o și RCS-ul în trecut. Iar rezultatul, acum, este că ai mult la preț de nimic... să vedem însă ce se va întâmpla în timp: dacă vor mai intra canale bune și fără modificări tarifare, nu va însemna decât că am dreptate. Dar așteaptă-te într-un an sau doi la „surprize” financiare, chiar dacă vor veni cu „în caz de neacceptare puteți rezilia fără probleme”...
- și nu în ultimul rând: tu ai primit o ofertă personalizată! Din start asta nu se poate compara cu o ofertă standard! În plus, este binecunoscut faptul că RCS nu agreează politica ofertelor personalizate, aici totul este standard și pe principiul „atâta costă și atâta face, deci take it or leave it”... Evident, apar anumite promoții, dar alea sunt localizate (de obicei când se intră pe o nouă piață) sau cu ocazia lansării unor noi servicii...
Posted Image

Edited by crislacor, 26 May 2015 - 19:41.

misshu

misshu

Active Member

View Postwolfynwo, on 26 mai 2015 - 16:59, said:

Eu atat am de zis: dute si te culca! PS: Esti tare funny , m-am distrat copios azi la cafea :).
Cam tarziu iti bei cafeaua!
In afara de a face misto, ceva concret ai de zis?

Edited by misshu, 26 May 2015 - 22:55.

misshu

misshu

Active Member

@crislacor
Am tot spus de-a lungul discutiei, ca ma refer la situatia in care ma aflu eu si ca fac comparatie intre ceea ce am la dispozitie la mine in casa!!!
Nu stiu cum sta situatia la nivel national sau international intre cele doua companii si ce acoperire are fiecare, dar eu platesc mai putin la unii decat la ceilalti!
Am aratat carcotasilor comparatie intre internetul celor doi provideri, si inca fac misto, in loc sa recunoasca evidenta!
Am mai spus ca telekom au fost capabili ca sa ma atraga de client sa imi faca o oferta personalizata, ceea ce rds nu a putut.
Nu e vina mea ca cititi printre randuri si nu vreti sa vedeti situatia reala, asa cum am prezentat-o!
De exemplu orice locuitor al bucurestiului sau al altor orase mari este in situatia mea si are de unde alege si daca nu ar fi atat de incapatanat sa creada ca doar rds-poate oferi servicii bune si ieftine!
Iti mai spun ca sunt abonat rds din 2004 si ca de atunci si pana in prezent am avut oroare de romtelecom, tocmai din ceea ce am auzit despre ei de la diversi, si am zis ca nu voi fi niciodata abonatul lor. Odata cu rebrandul in telekom ceva s-a schimbat la ei, au devenit mai flexibili si au preturi bune pentru servicii integrate, am ramas placut impresionat de serviciile lor, iar daca isi maresc si aria de acoperire, rds o sa aibe mult de suferit, mai ales ca ei nu ofera servicii integrate.
Daca vorbim de grila tv, cred ca este destul de clar ca au cea mai variata si bogata oferta, iar la nr de canale hd doar orange ii intrece, dar sunt slabuti la restul continutului.
Sa nu mai vorbim ca pe parte sportiva au ajuns nr.1 la ce competitii transmite dolcesport fata de digisport. Daca nu vor mai ceda sa faca sharing cu rds la competitii, multi amatori de sport vor cere oferta de la ei.
Oricum va fi, vom fi aici si peste un an/doi si vom vedea daca timpul imi va da dreptate!

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate