![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Digi vs. Telekom
Last Updated: Aug 10 2016 14:31, Started by
misshu
, May 26 2015 01:30
·
0

Posted 27 May 2015 - 21:56

M-am oprit din citit la pagina 5 si imi ajunge. Am ramas masca sa vad ca unii se asteapta la reduceri din parte RDS, pai ce mama dracu' sa mai reduca la pret? Vreti sa fiti platiti ca aveti cablu si net de la ei? OMFG!
Misshule, ia ghici din ce cauza a ieftinit T pachetul maxpack ![]() |
Posted 27 May 2015 - 22:02

Din cauza celor de la RCS avem atatea posturi si pachetele se ieftinesc
Din cauza celor de la Cosmote (Cosmote am zis ! nu teleshit) avem atatea minute gratuite. |
Posted 27 May 2015 - 23:10

Doamne ce munca sustinuta aici. Colegul @flobuc a "cedat" si e si normal. Din toate cele spuse aici, nu pot spune ca cineva nu are dreptate, mai ales ca fiecare a venit cu argumentul sau. Un singur lucru nu ati luat in seama: nu exista cel mai bun operator, unicul, the best. Daca ar fi asa ceva, pe piata ar exista numai el, ca d-aia e cel mai bun. Va rog, luati in calcul ca cel mai bun operator este acela care iti satisface nevoile in conditiile de pret comun acceptate.
Stiti cum este? Niciodata ceea ce este bun pentru mine, obligatoriu, este bun si pentru altul. PS: Argument la cele spuse: sunt abonat la ambii operatori, in locatii diferite (nici unul, din cei doi nu mi-a putut satisface cerintele in ambele locatii) |
Posted 27 May 2015 - 23:17

Scuze ca ma bag: dar ce iti lipseste de la RDS ?
![]() Quote
sau ca un laptop are gigabit !!! Daca placa ta de retea prinde 1000 Mbps pe fir, nu inseamnca ca si pe wireless. Asa ca argumentul ta e invalid. SI sa nu mai zic ca habar nu avem unde ai pus tu routerul. Poate e la 2-3 pereti de beton distanta. Edited by danzi23, 27 May 2015 - 23:18. |
Posted 27 May 2015 - 23:23

danzi23, on 27 mai 2015 - 23:17, said: Scuze ca ma bag: dar ce iti lipseste de la RDS ? ![]() |
Posted 28 May 2015 - 08:39

Intrebarea era pentru stefan94.
echipamentele rds+conexiunea la net este mai slaba decat echipamentele telekom+conexiunea lor la net Testele fiind facute in aceleasi conditii? Adica numarul de pereti de beton si distanta dintre routerul de la RDS si telefonul tau este egal cu numarul de pereti si distanta dintre routerul de la telekom si telefonul tau? |
Posted 28 May 2015 - 10:05

danzi23, on 28 mai 2015 - 08:39, said: Intrebarea era pentru stefan94. Testele fiind facute in aceleasi conditii? Adica numarul de pereti de beton si distanta dintre routerul de la RDS si telefonul tau este egal cu numarul de pereti si distanta dintre routerul de la telekom si telefonul tau? Am facut si test de pe laptop fara sa il misc de pe loc, contact vizual direct cu echipamentele, fara pereti! |
Posted 28 May 2015 - 17:15

Posted 28 May 2015 - 17:26

danzi23, on 27 mai 2015 - 23:17, said:
Scuze ca ma bag: dar ce iti lipseste de la RDS ? ![]() In Targoviste, RDS a intrat destul de tarziu, a mai cumparat o retea de cartier si atunci am optat pentru Nextgen si Telekom. Am avut si am servicii si preturi foarte bune. In a doua locatie (Brasov) am apelat la cei doi furnizori de care eu sunt multumit si pentru faptul ca nu mi-au putut onora dorintele, m-am abonat la RDS. De aceea am spus ca operatorul bun e cel care satisface nevoile la pretul comun acceptat. Si ca sa fiu si mai exact la intrebare: in Targoviste RDS avea alte prioritati cand eu doream servicii; in Brasov, Nextgen si Telekom nu au putut satisface nevoile. eminemscu, on 28 mai 2015 - 16:23, said:
Umiditatea in camera? ![]() |
|
Posted 28 May 2015 - 17:34

Eu mai am cred ca vreo 2 luni pana imi expira contractul cu RTC, platesc in urma unor negocieri personalizate vreo 75 lei, pentru un net de 16 mega, telefon cu 0 min si DTH , fara xxx , in rest merg toate. Cam tot atat platesc pentru RDS, pachet tv full, un decodor DVB-C HD + 3 CAM, si evident net. In mare , repet in mare, pentru mine sunt la fel, fiindca cum a scris cineva p-aici lumea se mai plimba catelul/copii/nevasta , mai baga o bere doua cu pretenii samd. Probabil am sa tin doar netul pentru back-up de la RTC, cu telefon 0 daca se poate. Insa as fi curios daca pe ADSL 2+, cu viteza reala de vreo 12-13 mega pot oferi IPTV? Sau mumu?
|
Posted 29 May 2015 - 06:06

Eu zic ca topicul asta sa ramana. Tocmai ce se inchid subiectele de discutie pe topicul lui necolae. Ce ne facem? Ramanem fara umor pe aria asta?
|
Posted 24 June 2016 - 18:03

Bad post, sorry
Edited by Anonymous1986, 24 June 2016 - 18:07. |
Posted 10 August 2016 - 14:31

rad cu pofta cand citesc pagini intregi de chestii interesante:)
1) viteza se testeaza pe wireless . asta e tare! si mai ales replica cu 100 de la T merge mai bine ca 500 de la Digi. ( asta am notat-o, e prea buna ) 2) X are 4983743984 canale HD, Y are doar 14. din toate canalele daca ma uit la vreo 4 maxim, e mult. ( si cand zic toate, zic ca am si pe satelit canale HD peste 100. in rest totul e marketing iar la noi in tara conteaza cantitatea si pretul cel mai mic:) si eu zic sa multumim rcs pentru ca exista si tine preturile jos. e bine cand ai timp sa te plictisesti ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users