Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Legături mai mult sau mai puțin ocultate între Iudaism și Masonerie. Consecințe posibile sau reale

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
19 replies to this topic

#1
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011
O discuție despre legături între iudaism și masonerie (societate secretă, ocultă), și de asemenea asupra posibilielor sau realelor influențe reciproce, și în special o discuție despre dacă, și dacă da, atunci cum influențează sau poate influența iudaismul prin masonerie promovarea unor obiective de religie sau politică specifice iudaismului (și implicit specifice și iudeilor / evreilor sau măcar unora dintre ei).

Se vorbește foarte mult despre relația dintre cele două, iar o temă de dezbatere este cum a ajuns iudaismul să aibă o influență atât de mare în masonerie și care sunt rațiunile pentru care neprihănita religie iudaică alege să acționeze și prin intermediul unei societăți sau a unui ordin secret, ocult, extra- și para-democratic, iar nu exclusiv la lumina zilei.

Conform unor declarații masonice oficiale "cabala, filozofia religioasă a poporului iudaic, formează și esența filozofiei progresiste francmasonice". Evident că se pune problema ce stă în spatele unei astfel de declarații, și mai ales cum a ajuns ca masoneria să facă astfel de declarații, având în vedere că ordinul masonic se pretinde a fi antidogmatic sau a nu se baza în principiu pe dogme de tip religios, singurele precepte acceptate (de masoneria "regulară") fiind pretinse a fi doar existența unui Dumnezeu și nemurirea sufletului. Cum s-a ajuns totuși ca masoneria să facă paradă de cabala iudaică drept esența filozofiei masonice, și ce implicații practice politice și religioase poate avea această relație de a favoriza o structură religioasă într-un ordin care se pretinde areligios, adogmatic, având în vedere că masonii nu își declară apartenența la ordin și având în vedere că ei pot promova și de regulă, așa cum se și laudă, promovează interese, idei, planuri specifice ocultei masonice, ocultă care poate fi influențată de neprihănita religie iudaică, religie despre nu se prea știe cum a ajuns să impună reguli filozofico-religioase într-un ordin care continuă să se pretindă areligios și adogmatic și ca nefuncționând pe baza niciunei dogme religioase.

Un posibil răspuns este acela că de fapt masoneria a ajuns să fie stăpânită și condusă de elite iudaiste / iudaice; în timp ce un alt răspuns posibil este că anumite elite masonice "adogmatice" ar fi ajuns cumva să se "convingă" de "adevărurile" dogmatice ale cabalei religioase iudaice. Un alt răspuns posibil ar fi influența finanței internaționale iudaice. Însă problema rămâne deschisă ....

Deocamdată atât pentru început.

Care estimați că este nivelul de onestitate al religiei iudaice, având în vedere panorama descrisă mai sus, sau orice alte aspecte care pot contribui la această panoramă? (cu obiecția că o religie care aspiră la dominația universală asupra întregii lumi ar putea să nu își facă neapărat calcule sau scrupule de prea multă onestitate când vine vorba de cucerirea puterii la nivel mondial ...)

#2
altul2

altul2

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,738
  • Înscris: 22.09.2013

 Iochanan, on 24 mai 2015 - 07:43, said:

Care estimaţi că este nivelul de onestitate al religiei iudaice, având în vedere panorama descrisă mai sus, sau orice alte aspecte care pot contribui la această panoramă? (cu obiecţia că o religie care aspiră la dominaţia universală asupra întregii lumi ar putea să nu îşi facă neapărat calcule sau scrupule de prea multă onestitate când vine vorba de cucerirea puterii la nivel mondial ...)
Nivelul de onestitate este egal cu zero, dar asta nu ne mai afecteaza cata vreme nu mai avem tangente fizice cu iudeii.
Problema e de ce Iohanis a participat la intrunirea evreilor de sarbatoarea lor cu primirea torei.

Si mai ales cum a fost posibil sa declare ca evreii au avunt un rol important in dezvoltarea Romaniei?

Edited by altul2, 24 May 2015 - 08:28.


#3
DjMx

DjMx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,051
  • Înscris: 04.07.2009
Baieti...

Nu credeti ca sunteti putin paranoici ?

#4
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011
Te rog insistent să nu mai deviezi discuţiile de la tema deja anunţată. Dacă ai ceva de comentat pe temă, dacă nu, atunci rog încă o dat inclusiv moderatorii să oprească revărsarea nesimţită de off-topicuri făcute numai cu scopul de a abate discuţia de la tematica ei.

 DjMx, on 24 mai 2015 - 08:31, said:

Nu credeti ca sunteti putin paranoici ?
De când a ajuns libertatea de exprimare, discuția onestă bazată pe adevăruri și dovezi, precum și pe întrebări legitime să fie suspectată de paranoia? Chiar nu vă este rușine? La tema discuției dacă aveți ceva de spus, dacă nu ... la adio!

#5
altul2

altul2

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,738
  • Înscris: 22.09.2013

 Iochanan, on 24 mai 2015 - 08:32, said:

Te rog insistent să nu mai deviezi discuţiile de la tema deja anunţată. Dacă ai ceva de comentat pe temă, dacă nu, atunci rog încă o dat inclusiv moderatorii să oprească revărsarea nesimţită de off-topicuri făcute numai cu scopul de a abate discuţia de la tematica ei.
Sa discuti despre relatia evrei-masonerie e greu fiind organizatii oculte si secretizate.

In schimb faptele sunt mai usor de sesizat: daca Iohanis nu e evreu si face astfel de declaratii doar de cand a fost impus sef al statului roman evident ca in spatele lui a dirijat o organizatie oculta.

Doar ca in opinia mea nu e vorba de o organizatie anume. E mai degraba un curent ce se sprijina pe multe organizatii oculte sau anticrestine.

Edited by altul2, 24 May 2015 - 08:41.


#6
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011

 altul2, on 24 mai 2015 - 08:41, said:

Sa discuti despre relatia evrei-masonerie e greu fiind organizatii oculte si secretizate.
Nu vorbeam despre relația evrei-masonerie, ci iudaism-masonerie, deși evident că poate avea legătură și cu unii evrei sau cu evreii la modul general. Însă cred că am fost destul de clar în postarea de inițiere a discuției.

#7
cristirg

cristirg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,711
  • Înscris: 16.11.2012
-Sinodul B.O.R. a condamnat Francmasoneria (1937): https://ortodoxiasin...masoneria-1937/

-masoneria e clar o organizatie satanica

-cat despre evrei si participarea patriarhului si a presedintelui:

"CANONUL 65
Dacă vreun cleric, sau mirean va intra în sinagoga iudeilor, sau a ereticilor, spre a se ruga, să se şi caterisească, şi să se afurisească.
[Apostolic, can. 7, 45, 71; Sinod 6, can. 11; Antiohia, can. 1; Laodiceea, can. 6, 32, 33, 37, 38]
TÂLCUIRE
Mare păcat socoteşte canonul acestea a intra vreun creştin în sinagoga iudeilor, saua ereticilor, pentru ca să se roage. Că ce parte este credinciosului cu cel necredincios
(II Corinteni: 6,15) după dumnezeiescul Apostol? Căci, dacă însuşi iudeii intrând în sinagogile lor şi jertfe făcând, fără de lege fac, fiind opriţi afară de Ierusalim a aduce jertfă după lege (precum o mărturiseşte aceasta dumnezeiescul Iustin în dialogul cel către Trifon, Sozomen în Bisericeasca Istorie cartea 5 cap 21 şi Hrisostom în cuvântul al 2-lea împotriva iudeilor), cu cât mai vârtos face fără de lege creştinul acela ce se roagă împreună cu răstignitorii lui Hristos. Dar şi Biserica şi adunarea ereticilor, ca una ce împotrivă de dreptslăvitori cugetă, nu se cuvine a se cinsti, ci mai vârtos a se lepăda. Pentru aceasta şi canonul acesta rânduieşte, că, oricare cleric, sau mirean ar intra în sinagoga iudeilor, sau a ereticilor pentru rugă, clericul, ca unul ce foarte a păcătuit, să se caterisească împreună şi să se afurisească, iar mireanul, numai să se afurisească, fiindcă, ca un mirean mai puţin a păcătuit de cât clericul, făcând-o aceasta, că a se caterisi fiind mirean nu se poate. Sau mai drept, precum alţii tâlcuiesc, clericul cel ce ar intra în sinagoga să se roage, să se caterisească, iar mireanul să se afurisească."

#8
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011

 cristirg, on 24 mai 2015 - 08:53, said:

-cat despre evrei si participarea patriarhului si a presedintelui: (...)
Nu interesează acest aspect aici, chiar nu vreţi să respectaţi nişte reguli minimale ale unei discuţii pe acest forum?
Oricum patriarhul nu a intrat acolo să se roage aşa că acel canon nu se aplică în situaţia recentă.

Edited by Iochanan, 24 May 2015 - 09:00.


#9
cristirg

cristirg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,711
  • Înscris: 16.11.2012
LEGILE NOAHIDE (TALMUDICE), MASONERIA...http://www.cuvantul-...-international/

"Legatura dintre masonerie si Legile noahide [talmudice] este foarte stransa. Dupa cum a aratat, insusi J. Anderson, cel care a redactat scrierea de baza a masoneriei actuale, face pomenire despre aceste legi si despre mason ca noahit. El ii numeste in Constitutiile francmasonilor (ed. 1734)pe Noe si pe fii sai ca fiind primii masoni."

Mackey vorbind despre Noe povesteste si legenda cum ca dupa stabilirea legamantului cu Dumnezeu, „a primit acele porunci pentru calauzirea sa si a urmasilor sai care au fost numite «cele sapte porunci Noahide»”. Iata asadar, dovada incontesabila ca filozofia masonica este uimitor de asemanatoare cu filozofia iudaica referitoare la non-evrei. Caci pentru care alt motiv sunt pomenite de masoni „cele sapte porunci noahide”, care sunt o invatatura pur evreiasca aparuta in scrierile talmudice, fara nici o baza scripturistica?! Chiar daca unii masoni, incercand sa arate deosebirea dintre miscarea noahidica contemporana si francmasonerie, sustin ca sunt lucruri diferite, pentru ca masoneria nu promoveaza cele sapte porunci, noi spunem ca, intr-adevar, cele sapte porun­ci nu le promoveaza, dar nici nu este nevoie, deoarece, dupa cum spun carturarii evrei, toate cele sapte legi (si in general, esenta noahitului) sunt cuprinse in prima: interdictia idolatriei, adica negarea dumnezeirii Domnului Iisus Hristos, contestarea Lui ca Mesia cel asteptat si ca Fiu al lui Dumnezeu si inlocuire Lui, in duhul primei porunci, cu Marele Arhitect al Universului. (…)

Concluzia pare a fi ca masoneria, desi nu este iudaism, pentru ca acesta este un privilegiu rasial, este totusi „iudaismul” pentru non-evrei, atat cat le poate fi lor permis sa se iudaizeze (…)”

#10
cristirg

cristirg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,711
  • Înscris: 16.11.2012
Hai sa vedem ce zice Sfantul Ioan Gura de Aur despre evrei si sinagoga lor:

"Dar nu va mirati ca i-am numit pe iudei vrednici de dispret. Ei sunt cu adevarat vrednici de dispret si nefericiti.
Acolo unde si-a pornit lucrul o desfrânata, locul acela este bordel. Dar sinagoga nu este numai bordel si teatru; este si culcusul tâlharilor si salas pentru animalele salbatice.

Daca el va fi ferm in hotarârea lui, eu voi prefera sa-mi risc viata decât sa-l las sa intre pe usa sinagogii.
,...eu nu iubesc sinagoga si o detest.
Aceasta sa fie cugetarea voastra si despre sinagoga.
Caci ei au adus cartile lui Moise si ale proorocilor cu ei in sinagoga, nu ca sa le cinsteasca ci ca sa le incalce cu necinste. Când ei spun ca Moise si proorocii nu L-au cunoscut pe Hristos si nu au zis nimic despre venirea Lui, ce incalcare mai mare puteau savârsi ei fata de acei oameni sfinti decât sa-i acuze ca nu L-au cunoscut pe Stapânul lor, decât sa spuna ca acei prooroci sfinti sunt partasii pagânismului lor? Si astfel noi trebuie sa-i urâm pe amândoi si [impreuna cu] sinagoga lor cu atât mai mult pentru purtarea lor cruda fata de acei oameni sfinti.

-De aceea, fugiti de adunarile si de locurile sfinte ale iudeilor. Nici un om sa nu cinsteasca sinagoga pentru cartile sfinte; sa o urasca si sa o ocoleasca pentru ca iudeii batjocoresc si le maltrateaza pe cele sfinte,
..Trebuie sa aplicati acelasi argument si la sinagoga. Chiar daca nu exista acolo nici un idol, dracii salasluiesc in locul acela.
... spuneti-mi, nu este salasul dracilor locul pagânismului, chiar daca acolo nu se afla nici o statuie de zeu? Aici se aduna laolalta ucigatorii lui Hristos, crucea este scoasa de aici, aici Dumnezeu este hulit, aici Tatal este nesocotit, aici Fiul este ucis, aici Duhul nu este primit. Nu vine din acest loc un rau mai mare fiindca iudeii sunt demoni? "

http://cartearomanea...r-omilia-i.html

Edited by cristirg, 24 May 2015 - 12:01.


#11
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013
Inca un topic la care se va discuta daca Isus a fost evreu si daca a inviat sau nu
si dece evreii nu l-au recunoscut ca mesia

Edited by vio69a, 24 May 2015 - 12:29.


#12
cristirg

cristirg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,711
  • Înscris: 16.11.2012
Evreul imi spune ca Hristosul meu e un copil din flori si Preasfinta Fecioara a mea e o desfrinata, iar Sfinta Evanghelie imi spune ca acest lucru e de la diavolul. Mai am acum ochi sa ma uit la evreu? Daca un om ma ocaraste, imi omoara mama, fratii, copiii, dupa care imi scoate ochii, ca si crestin am datoria sa-l iert. Dar sa-L ocarasca ei pe Hristosul meu si pe Preacurata Fecioara a mea! Eu nu vreau sa-i mai vad, dar domniile voastre cum va rabda inima si mai faceti afaceri si tocmeli cu evreii?

De ce v-am spus acestea, crestinii mei? Nu ca sa-i omoriti pe evrei si sa-i prigoniti, nu, ci ca sa-i plingeti ca L-au lasat pe Dumnezeu si s-au dus cu diavolul. V-am spus ca sa ne caim acum pina mai avem vreme, ca sa nu se intimple sa se minie Dumnezeu pe voi si sa ne lase din mina Lui si sa patim si noi ca evreii si chiar mai rau.”

Sfintul Cuvios Mucenic Cosma Etolianul (+1779)

#13
cristirg

cristirg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,711
  • Înscris: 16.11.2012
RÂNDUIALA RUGĂCIUNII cum se cuvine a primi pe evreii ce vin a fi botezaţi: http://cartearomanea...uvine_4439.html

"Întrebare: Mai întâi, te întreb pe tine de te lepezi cu adevărat de toată credinţa evreiască şi de toate născocirile lor, şi de toată lupta lor împotriva lui Dumnezeu, ce o au asupra Domnului nostru Iisus Hristos şi asupra Preacuratei Maicii Sale, şi asupra tuturor Sfinţilor, şi asupra tuturor creştinilor, şi de defăimarea lor, ca a unor potrivnici lui Dumnezeu, şi îi afuriseşti pe ei?
Răspuns: Mă lepăd de toată credinţa evreiască şi de toată defăimarea ce o au asupra Domnului nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, şi asupra Preacuratei Maicii Sale, şi asupra tuturor creştinilor; mă lepăd şi de toate ale evreilor ca de a unor potrivnici ai lui Dumnezeu, şi-i afurisesc pe dânşii.

Întrebare: Te lepezi de învăţătura cea potrivnică lui Dumnezeu, a cărţii numită Talmud, pe care rabinii evrei au făcut-o după insuflarea diavolească împotriva dumnezeieştilor Scripturi, schimbând tâlcuirea lor într-alt chip, scriind şi învăţând basme şi hule asupra Domnului nostru Iisus Hristos şi a tuturor sfinţilor, te lepezi şi le afuriseşti pe acelea?
Răspuns: Mă lepăd de toate învăţăturile evreieşti cele spre defăimarea lui Dumnezeu, şi de blestemata lor carte numită Talmud, şi de toată tâlcuirea ei, şi le afurisesc pe ele.

Întrebare: Te lepezi de sinagoga evreiască, de posturile lor, de rugăciunile lor, de obiceiurile lor, de vicleniile lor, şi le afuriseşti pe ele?
Răspuns: Mă lepăd de toate acestea din toată inima mea, şi le afurisesc pe ele.

Întrebare: Te lepezi de mesia cel mincinos aşteptat de evrei, şi- l blestemi pe el şi pe toţi cei ce aşteptă venirea lui cea pieritoare?
Răspuns: Mă lepăd de mesia cel aşteptat de evrei şi-l blestem pe el, şi pe toţi cei ce aşteptă venirea lui cea pieritoare."

Edited by cristirg, 24 May 2015 - 14:33.


#14
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013

 cristirg, on 24 mai 2015 - 14:31, said:

RÂNDUIALA RUGĂCIUNII cum se cuvine a primi pe evreii ce vin a fi botezaţi:"."

afara de Steinhardth nu am mai auzit vreunul ?
S-a inchis robinetul ??

#15
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011
Scriitorul Cornel-Dan Niculae a vorbit despre acapararea masoneriei de către ordinul iudaist „benai berith”:

Cornel-Dan Niculae: „IUDEO-MASONERIA. Tendința evreilor sioniști de la B’nai B’rith a fost permanent aceea de a subordona sau acapara în folosul neamului Israeliților tot ceea ce are valoare și eficiență în direcția acțiunii discrete sau secrete, a controlului societății umane. Așa s-a întâmplat cu masoneria (sau francmasoneria), a cărei organizare a fost subordonată direct și total ritului B’nai B’rith încă din anul 1874. Era desăvârșirea operei evreilor khazari, a căror prezență în Europa a determinat o puternică influență cu elemente iudaice, kabbalistice asupra ocultismului modern, ca și asupra riturilor și doctrinelor lojilor masonice. Chiar și precursorii primelor loji masonice apărute la 1717 în Anglia, Rosacrucienii (Rose-Croix), ale căror cărți, precum Fama Fraternitatis, au fost publicate la 1614, se revendică de la tradiția ocultă evreiască, Kabballah, mai exact din lucrarea De arte cabalistica a lui J. Reuchlin (1455-1522).
Chiar și denumirea de „mason” (constructor, zidar – engleză) face o trimitere expresă la tradițiile evreiești, deoarece derivă din legenda arhitectului-constructor Hiram, cel care a construit Templul evreiesc al lui Solomon, motiv al Sionului.
Toate simbolurile masonice sunt legate de meseria constructorilor, precum echerul și compasul, iar divinitatea este concepută ca Mare Arhitect. Masonii nu numără anii de la nașterea lui Iisus Hristos, precum creștinii în mijlocul cărora trăiesc, ci se află în același an cu poporul evreu.
Iată declarația din 1905, strict autentică, a unui fancmason, Jean Bidegain, în fața lojei masonice a Marelui Orient al Franței:


„Evreii, atât de remarcabili prin instinctul lor de dominație și prin știința lor de a guverna, au creat Franc-Masoneria ca să înroleze într-însa oameni care, neaparținând neamului lor se angajează totuși să-i ajute în faptele lor, să colaboreze cu ei la stabilirea domniei lui Israel printre oameni”.

Chiar dacă această părere ni se poate pare exagerată, ea totuși surprinde o realitate incontestabilă: evreii au contribuit și la apariția masoneriei, și la fundamentarea doctrinei, și la idealurile programatice ale acesteia.
Dar cum a preluat efectiv B’nai B’rith-ul, în veacul 19, conducerea masoneriei? Răspunsul este simplu: prin ceea ce bancherii evrei experimentaseră și învățaseră de sute de ani asupra modului de control al lumii, banii.
La 20 septembrie 1870 Mazzini (Mare Maestru al ritului scoțian european) și Albert Pike (Maestru Suprem al ritului scoțian) au înființat în total secret Loja Înaltei Francmasonerii Universale, menită a conduce prin influența sa întreaga masonerie universală, Pike devenind Suveranul Pontif al Masoneriei Universale, iar Mazzini Suveran Șef de Acțiune Politică. Sediile noii loji masonice, numite Directorii Centrale au fost stabilite în număr de patru: la Washington (pentru America de Nord), la Montevideo (pentru America de Sud), la Napoli (pentru Europa) și la Calcutta (pentru Asia-Oceania). Sediul central (Suveran Directoriu Administrativ) s-a stabilit mai târziu la Berlin. Foarte repede, Înalta Francmasonerie Universală, respectiv Albert Pike, a reușit să controleze aproape întreaga masonerie mondială prin aceea ca a recrutat (afiliat) în secret membrii celorlalte loji masonice pentru a le putea conduce astfel.
Pasul următor a constat în acea că, Consiliul Suprem al Lojilor B’nai B’rith, cu sediul la Hamburg, încheie cu Suveranul Pontif al Masoneriei Universale, Albert Pike, un „Act de Concordat” (Convenție) prin care evreii aduceau sume imense masoneriei:


«ACT DE CONCORDAT, între subsemnații:
Pe de o parte, Prea Ilustrul, Prea Puternicul și Prea Divin Luminatul Frate Limmud Ensoph (Albert Pike), Mare Maestru Păstrător al Palladului Sfânt, Suveran Pontif al Francmasoneriei Universale, în calitate de șef suprem al ordinului, însă după ce a avut asentimentul unanim al Serenissimului Mare Colegiu al Masonilor Emeriți;
Pe de altă parte, Prea Ilustrul, Curajosul și Perfectul Frate Nathanael-Kelup-Abiackaz (Armand Levy) Locotenent Mare Asistent și Suveran Delegat al Marelui Directoriu Central din Neapole, Membru de onoare ad vitam al Sublimului Consistoriu Federal de B’nai B’rith din Germania, în calitate de mandatar general, atât al acestui Consistoriu, cât și al acelora din America și din Anglia, Federațiunile B’nai B’rith dându-i depline puteri, aceste puteri fiind examinate și recunoscute.
S-a stabilit un acord definitiv, în numele înaltei Masonerii a Perfectei Inițieri, Sfântul nume al Divinului Nostru Stăpân invocat, ținându-se seama de propunerile dintr-o parte și din alta, prin prezentul act de concordat, după cum urmează:
– Supremul Directoriu al Francmasoneriei Universale va recunoaște Lojile Israelite așa cum există acum, în principalele țări;
– Se va constitui o Confederație Generală a lojilor iudaice, în care vor fuziona Atelierele americane, engleze și germane, adepte ale ritului B’nai B’rith;
– Sediul central al Confederației, va fi stabilit la Hamburg, iar Autoritatea Suverană va lua titlul de „Suveran Consiliu Patriarhal”;
– Lojile Israelite își vor păstra autonomia și nu vor depinde decât de „Suveranul Consiliu Patriarhal” din Hamburg;
– Pentru a fi membru al acestor loji, nu este necesar a face parte dintr-un [alt] rit masonic oficial;
– Secretul existenței Confederației va trebui să fie riguros păstrat de membrii înaltei Masonerii Universale, cărora Supremul Directoriu Dogmatic va crede util a li-l face cunoscut;
– „Suveranul Consiliu Patriarhal” din Hamburg, va trimite direct Supremului Directoriu Dogmatic o contribuție de 10% din cotizațiile personale ale membrilor Lojilor Israelite, sau un sfert din sumele centralizate la Hamburg, în folosul propagandei generale a Confederației, fără ca tezaurul din Charleston să poată stabili vreodată un impozit suplimentar asupra drepturilor de inițiere;
– Ritualurile Confederației vor fi redactate de către o comisie numită din sânul Lojilor Israelie nr.1 din Neiu York și supus examinării Suveranului Consiliu Patriarhal, ales prin delegațiile Lojilor Israelite acum existente; Ritualurile nu vor fi definitive decât după aprobarea lor de către Supremul Directoriu dogmatic; […]
– Nici un frate mason din riturile oficiale, ce nu este israelit, nu va putea pretinde intrarea într-o Lojă Israelită, oricare ar fi gradul său. Doar Magii Aleși gr.3 al Ritului Suprem, aparținând unuia din Perfectele Triunghiuri ale aceluiași oraș, vor avea acces de drept ca vizitatori în Loja Israelită. Numărul vizitelor lor nu va putea fi limitat… La „Suveranul Consiliu Patriarhal” oricare Mag Ales și oricare Maestră Templieră Suverană vor putea intra ca vizitatori, nu de drept, ci ca oaspeți, în urma unei cereri adresate Suveranului Patriarh.
Semnat la Supremul Orient din Charleston sub ochiul Prea Puternicului Divin Stăpân, I-a zi a lunii Thischri (a 12-a zi a lunii a 7-a), anul 5874 al Adevăratei Lumini (12 Septembrie 1874).»

Armand Levy, evreu francez care a semnat în numele B’nai B’rith „Concordatul” cu Masoneria Universală, nu a făcut decât să releve masonilor o realitate deja existentă, organizarea unei structuri (loji, ateliere) de tip masonic a israeliților, sub obediența B’nai B’rith, el fiind deja din 1860 membru al Alianței Israelite, cea care a făcut o puternică presiune internațională, la 1878, împotriva recunoașterii independenței României.
Odată Pactul încheiat, Consiliul Lojilor B’nai B’rith a avut cale liberă în a-și aservi masoneria, conform unor acțiuni de o rigurozitate diabolică. Prima acțiune a fost înființarea unui Suveran Directoriu Administrativ, cu sediul la Berlin, mutat ulterior în Elveția, care centraliza imensele fonduri ale masoneriei. Următorul pas a constat în numirea ca trezorier a evreului Bleichroeder, om aparținând lojilor israelite.
La 2 Aprilie 1891, Marele Pontif al înaltei Masonerii Universale, Albert Pike, a încetat din viață. B’nai B’rith a știut să folosească această împrejurare pentru a transfera sediul suprem de la Charleston la Roma, și pentru a-l susține la această funcție pe evreul Adriano Lemni.
Unul dintre marile avantaje conferite de titlul de Mare Pontif (șef suprem) pe care îl deținuse Albert Pike, este acela că deținătorul funcției nu este obligat să justifice față de casieria centrală decât un sfert din fondurile ce i-au fost puse la dispoziție.
În acel timp, Lemni era Comandor al Ritului Scoțian și al Înaltei Masonerii pentru Europa, ca și membru al B’nai B’rith. Cincizeci de mii de masoni, majoritatea recrutați de lojile israelite, au impus de la nivelul lojilor în care activau, convocarea Serenisimului Mare Colegiu (un congres) la Roma, pentru a se discuta alegerea unui nou Mare Pontif, în locul lui Georges Mackey, care îi succedase la funcție lui Albert Pike.
Pentru organizarea Marelui Colegiu (Congres), Lemni a închiriat Palatul Borghese din Roma, construit de papa Paul al V-lea. Fondurile puse la dispoziție de B’nai B’rith și-au spus cuvântul, în urma agitatelor alegeri, Serenisimul Mare Colegiu al Masonilor Eremiți și-a mutat sediul suprem de la Charleston la Roma, iar Adriano Lemni, evreu italian, a fost ales Mare Pontif. De la acea dată, sionismul evreu a pus mâna efectiv pe conducerea forurilor masonice, pe care oricum le influențase și controlase și anterior. Această situație a făcut ca de atunci, mai mulți autori să definească fenomenul conspirativ mondial cu numele generic de „iudeo-masonerie”.”

(Războiul nevăzut al evreilor sioniști cu românii, Editura Bux, București, 2003, pp. 96-100)

#16
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013
ce o fi "ocultate"....??/

e ceva ca 'basicate"
sau "fezandate" ?

 Iochanan, on 23 iunie 2018 - 06:45, said:


Armand Levy,


am avut la servici cineva Levi dar era Itzik Levi

#17
Iochanan

Iochanan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,843
  • Înscris: 28.04.2011
Așa îl cheamă pe „Sorinică”, în față căruia ai statutul de șabas goy?

#18
vio69a

vio69a

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 69,266
  • Înscris: 28.05.2013

 Iochanan, on 23 iunie 2018 - 06:45, said:

Scriitorul Cornel-Dan Niculae a vorbit despre acapararea masoneriei de către ordinul iudaist „benai berith”:

Cornel-Dan Niculae: „IUDEO-MASONERIA. Tendinţa evreilor sionişti de la B’nai B’rith a fost permanent aceea de a subordona sau acapara în folosul neamului Israeliţilor tot ceea ce are valoare şi eficienţă în direcţia acţiunii discrete sau secrete, a controlului societăţii umane.

spune-i lui zero barat scriitorul lui peste ca organizatia se ocupa de unitate evreilor si atat

Misiunea sa este de a uni oamenii de credință evreiască și de a spori identitatea evreiască prin consolidarea vieții familiale evreiești, furnizarea de servicii pe scară largă în beneficiul cetățenilor în vârstă


esti groaznic de neinformat johanane dar in schimb extrem de manipulator.....
Bine faptul ca nimeni nu te baga in seama este deja de notorietate

Edited by vio69a, 23 June 2018 - 20:00.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate