Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Compatibilitate Switch - Telefon ...

Alimentatoarele originale au prot...

Windows 11 22H2 isi da reset sing...
 C.E.R.F. '96

Sfat convertire mini caseta camer...

Overwatch2

Anul asta vinerea neagra chiar va...
 Izolare balcon deasupra camerei

banda alergat acasa

Quartier Azuga - str. Azuga - zon...

Reprezentanța B.B.C. (Brown, Bove...
 Analizele Medicale, intre fericir...

Recomandare carcasa si sursa cu pwm

Cum s-ar putea face plafonarea pr...

Preparing automatic repair diagno...
 

OpenWRT, SuperWRT, Scripturi OpenWRT, etc..legat de OpenWRT

- - - - -
  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#19
zzhunt

zzhunt

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,261
  • Înscris: 28.03.2015
Care ma ajuta si pe mine.
Am un router dlink dir600 B2  si am bagat openwrt ultimul firmware

2 probleme
1- ledul de la wan unde intra cablu de la rds sta galben.
Se poate seta sa functioneze corect?
Adica galben cand este deconectat si verde cand seste conectat.
De aici sincer nu inteleg nimic
https://wiki.openwrt...uci/system#leds


2-cum se face downgrade corect? din emergency room

Cu firmware-ul asta mi-a scazut viteza de la 9mb/s la 3,5bm/s

Edited by zzhunt, 27 September 2016 - 08:00.


#20
paulvanorton

paulvanorton

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,643
  • Înscris: 03.02.2007
de la 9mb/s la 3,5bm/s....
cablu?
wi-fi?
Indiferent de raspuns e jale mare.
Nu e necesar alt firmware ci alt router.

#21
zzhunt

zzhunt

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,261
  • Înscris: 28.03.2015
eu am internet Fiberlink 100 nu am nevoie de mai mult.
Cu firmwareul stock ala vechi 2.05 routerul merge bine adica pot descarca cu 100 Mbps si pot intra si pe net
Dar imi face probleme la wifi cu telefonu honor 7 lite nu sta permanent conectat, cu alte telefoane e ok
Figuri face si cu restul de firmware stock adica scade dowmloadul la juma si nu mai pot intra pe net

Am bagat Chaos Calmer 15.05.1 si tot aja download la juma nu puteam intra pe google dar wifi-ul nu mai imi facea probleme

Am facut downgrade la Attitude Adjustment 12.09 si tot asa face

Ideea este ca sunt multumit de router cu firmware-ul stock 2.05 dar imi face figuri wifi-ul pe telefonu huawei. In rest cu alte telefoane merge.
Are un bug la firmware cred

Nu inteleg de ce pe openwrt merge asa nasol ca ar trebui sa fie ok din ce vad pe net?
Poate trebuiesc ceva setari? eu l-am lasat default decat am setat pppoe si wifi.

#22
zzhunt

zzhunt

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,261
  • Înscris: 28.03.2015
Care este comanda din ssh ca sa se dea disable/disconnect la wan/internet. pppoe rds.ca sa nu ramana userul agatat si sa dau telefon la rds

#23
maul

maul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 614
  • Înscris: 10.11.2005
ifdown pppoe-wan

Edited by maul, 02 October 2016 - 20:30.


#24
adiharan

adiharan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,569
  • Înscris: 24.03.2002
Mi l-am puVPN s si eu pe un Archer C6. Cu firmware-ul original aveam probleme de DNS la client. Dar sint perfect noobie la ssh etc. Am vrut sa pun un VPN server in ruter, si imi spune ca nu am spatiu suficient. Am gresit ceva? Nu am pus nimic in plus in afara de firmware-ul 22.03. Se poate sa fi ramas fisiere necuratate dupa instalare? Daca nu, ce s-ar putea dezinstala ca sa nu afecteze functionalitatea?

#25
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,436
  • Înscris: 23.08.2020
Presupunand ca e vorba de C6 v2 nu prea ai unde sa instalezi chestii extra, memoria flash interna e cam mica, 8MB.

#26
adiharan

adiharan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,569
  • Înscris: 24.03.2002
Da, am observat. Am incercat minimal, doar cu openvpn-openssl si openvpn-easy-rsa, totul a parut ca e ok, dar la conectare primesc "cipher not set", si nu se conecteaza. Instalarea am facut-o pas cu pas dupa tutorialul de pe openwrt.org. Si n-am gasit eroarea asta la gugalit.

#27
Vali29

Vali29

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 989
  • Înscris: 13.02.2004
Salut!

Am un router Archer C7 v5 cu OpenWrt 21.02.3 si nu stiu ce setari (Firewall/iptables) sa fac pentru a functiona programul Vypress Chat in Windows. Nu pot vedea alte calculatoare in lista de utilizatori Vypress. Pe vechiul router Asus RT-AC57U v2 mergea fara nici un fel de setare.

Vypress este setat asa:
[ https://forum.openwrt.org/uploads/default/original/3X/e/3/e3e5b8f171d492524209723efab1487b6877e64d.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Vali29, 15 July 2022 - 22:01.


#28
NikoroB

NikoroB

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,337
  • Înscris: 26.05.2022
Poate blochezi netbios.

#29
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,135
  • Înscris: 24.02.2007
Celelalte calculatoare fiind unde fata de reteaua locala?

#30
Vali29

Vali29

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 989
  • Înscris: 13.02.2004

 dani.user, pe 16 iulie 2022 - 11:29, a scris:

Celelalte calculatoare fiind unde fata de reteaua locala?
Pe acelasi router am doua calculatoare 192.168.50.2, 192.168.50.3. 192.168.50.1 fiind IP-ul routerului dupa ce am schimbat la Openwrt->Network->Interfaces->LAN->192.168.1.1 cu 192.168.50.1

/etc/config/network
Spoiler

Edited by Ravy, 16 July 2022 - 13:38.


#31
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,135
  • Înscris: 24.02.2007
Daca-s sub acelasi router nu-i nevoie de multicast. Use broadcast.

#32
Vali29

Vali29

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 989
  • Înscris: 13.02.2004

View Postdani.user, on 17 iulie 2022 - 10:46, said:

Daca-s sub acelasi router nu-i nevoie de multicast. Use broadcast.

Vreau sa vad de ce nu functioneaza pe Openwrt IP Multicast. Vechiul router mergea fara nici o setare la firewall sau altceva....

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate