![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Top 10 Deadliest Animals
Last Updated: May 21 2015 16:47, Started by
mircea21
, May 20 2015 22:07
·
0

Posted 21 May 2015 - 16:47

[ http://image.stirileprotv.ro/media/images/620xX/Oct2013/61393925.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Cumva viespii dinastea? [ http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a8/Picture_Vespa.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Tin minte ca la un moment dat ne-a intrat unul in casa ( de obicei vara usile stau inchise, sunt multe insecte ciudate/ periculoase...just in case ). In rest le mai vedeam pe afara dar nu era asa mare panica. Si mai sunt si altele, e plina vara de rahati cu ochi. ps. se numesc Oosuzumebachi Mie imi este frica de cateva chestii: Albine, viespi de orice fel dupa cosmarurile cu ala de mai sus. Efectiv si daca vad una mica in fauna mioritica, sunt in stare sa sar 2 etaje daca n-am alta optiune Mukade - is niste...nici nu stiu cum sa le zic. Centipezi. Destul de comuni la inceputul toamnei. Serpi - nu ma intereseaza specia. Irukandji + inca cativa pesti - motiv pentru care n-am prea calcat plaja in JP. Foarte rar si doar in zone special amenajate si populate. Nu-ti permiti sa mergi la plaja intr-un loc pustiu. Meduzele si inca niste pesti killari sunt un lucru comun. Rechinii sunt un fel de maidanezi, periculosi dar ii mai mare sperietura decat posibilitatea sa mori. Vazut si rechini, macar ii vezi. Am avut, oarecu, ghinionul sa stau pe o strada cu 4 case in mijlocul padurii ( ceva padure de palmieri super inghesuiti in fata si una de bambus in spate. Nu erau calcabile, nu aveai loc ). Vara incepea distractia cu insectele. Ajungeam in momentul in care imi era teama de orice insecta necunoscuta. Intr-o noapte alergam prin casa dupa un gandac mare si plat, foarte rapid. M-am trezit cu el pe masa, parea simpatic si am zis ca iau o foaie de hartie si-l scot afara. Nici n-am apucat sa ma apropii prea bine c-o sarit in celalat colt de camera. No, distractie. Fugi cu-n papuc si spray-ul antigandaci dupa el ![]() In RO, pe langa viespi/ albine mi-e frica de cainii maidanezi si destul de rar am mai vazut niste insecte mari, nu stiu ce erau dar nu-mi pareau cunoscute. Edited by lex404, 21 May 2015 - 17:08. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users