![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Sistem inchidere programată a ușii de la balcon
Last Updated: Mar 20 2016 12:19, Started by
Mobuntu
, May 19 2015 21:32
·
0

Posted 20 May 2015 - 15:44

Posted 20 May 2015 - 15:48

Citesc si ma minunez ce idei le pot trece prin cap unora... Betze, carlige prinse in pereti, motorase de stergatoare, alimentatoare de telefon, etc. in loc de un banal electromagnet cu temporizator. ![]()
Un link concret catre electromagnetii de care tot vorbiti ? Am incercat sa gasesc ceva pe google dar nu cred ca e acelasi lucru pe care il recomandati. Link-ul de mai sus nu-mi functioneaza deloc. Dar merge si unul mai "basic", 60Kg forta e arhi suficient. http://www.aliexpres...1739092872.html |
Posted 20 May 2015 - 18:54

Un link concret catre electromagnetii de care tot vorbiti ? Am incercat sa gasesc ceva pe google dar nu cred ca e acelasi lucru pe care il recomandati. Link-ul de mai sus nu-mi functioneaza deloc. |
Posted 21 May 2015 - 13:10

Am bagat si o priza cu telecomanda inainte de programator sa pot inchide usa din pat cu telecomanda. Ca uneori mai tuna si fulgera la miezul noptii.
Si tocmai am gasit un releu termostatic programabil pe 12V, vreo 3$ parca a costat. il adaug la ansamblu si il setez sa-mi inchida usa mai devreme de 5.00am daca scade temperatura sub 18 grade in casa. F**k AC, welcome free fresh air! ![]() Edited by Mobuntu, 21 May 2015 - 13:16. |
Posted 20 March 2016 - 12:19

As vrea sa fac un sistem automat de inchidere a usii la ora 4.59am. Exista sisteme dedicate care se pot monta la toate ferestrele si usile. Programabile, cu actionare prin telefon - internet, cu senzori de vant - lumina - umiditate. Problema este ca un sistem de asta costa mai mult decat ferestrele ![]() Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users