Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare incarcator auto Iphone

Pentru cei care locuiesc in bloc ...

Taiere ramuri "neroditoare...

Business/afacere cu utilaje
 Genetica vs educatia vs cultura

Asus ROG - Probleme mari wi-fi

Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate
 Lipire XPS de hidroizolație ...

Detectare dispozitiv de ascultare...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal
 De ce ard asa de violent masinile...

Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient
 

Mai multe proiecte in CodeBlocks

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
VladBtz

VladBtz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,702
  • Înscris: 24.09.2014
Am zis sa ma apuc sa lucrez cu mai mult proiecte deodata , cat de greu poate fi . Am facut ceva simplu , un program care afiseaza inversul unui numar si l-am lasat cu main.cpp . Apoi am facut un al doilea proiect in Workspace ( File - New -Project -Console aplication ) ,care are numele Suma.cpp si calculeaza suma cifrelor numarului.I-am dat run si a mers.Apoi am dat dublu-click pe ala cu inversul si build&run si a mers si el .Dupa am dat dubluclick pe ala cu suma si apoi build&run si imi afiseaza inversul in loc sa-mi afiseze suma. De ce?


Folosesc 13:12

#2
MooF2010

MooF2010

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,359
  • Înscris: 24.05.2010
cand dai build and run suprascrie fisierul .... ai suprascris fisierul gresit

#3
VladBtz

VladBtz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,702
  • Înscris: 24.09.2014

View PostMooF2010, on 19 mai 2015 - 15:54, said:

cand dai build and run suprascrie fisierul .... ai suprascris fisierul gresit


mai multe detalii te rog?

#4
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,272
  • Înscris: 24.02.2007
Ai probabil un proiect setat ca default si ti-l porneste tot pe acela.

#5
VladBtz

VladBtz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,702
  • Înscris: 24.09.2014
si dau click dreapta pe el si Proprieties sau cum?

#6
VladBtz

VladBtz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,702
  • Înscris: 24.09.2014
cineva?

#7
nightmare392

nightmare392

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,511
  • Înscris: 20.09.2007
Daca lucrezi in Visual Studio, dai click dreapta pe proiect -> set as startup project

#8
VladBtz

VladBtz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,702
  • Înscris: 24.09.2014

View Postnightmare392, on 27 mai 2015 - 20:38, said:

Daca lucrezi in Visual Studio, dai click dreapta pe proiect -> set as startup project

ai citit macar titlul? ...

#9
nightmare392

nightmare392

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,511
  • Înscris: 20.09.2007
Scuze, nu vazusem ca e vorba de CodeBlocks. Acolo chiar nu stiu ca lucrez cu Visual Studio

#10
autoplayer

autoplayer

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,486
  • Înscris: 08.01.2010
In codeblocks 13 poti alege cu ce proiect sa lucrezi. Vezi in poza cum, sau incearca alt+F5. Proiectul activ are numele cu bold.

Attached Files


Edited by autoplayer, 04 June 2015 - 23:16.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate