![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
ABUZURILE Politiei Rutiere / Rurale din Braila
Last Updated: Oct 08 2017 10:22, Started by
rudolf_2010
, May 19 2015 11:04
·
0

Posted 19 May 2015 - 11:04

Salutare .
Deschid acest topic pentru a face cunoscute abuzurile facute de catre POLITIA Rutiera sau Rurala din diferite Judete ale tarii (Amenzi / Suspendari Permise / etc) . Sa va expun cazul meu . De cateva zile un Politist de la Sectia 3 Politie Rurala Faurei ma lasat pieton pentru 30 de zile cu incepere din data de 31.05.2015 pentru ca dupa banuiala lui eu am depasit o caruta si o Autoutilitara marca Ford Transit (incarcata cu pietris / balastru care mergea incet) pe linie continua situata in apropierea intrarii in Satul Surdila Greci venind dinspre Buzau imediat dupa ce trecem de calea frata de pe DN 2B pana la intersectarea cu DJ 203N . El considerand depasire neregulamentara . Mentionez ca Agentul Rural NU SE AFLA IN POZITIE CORECTA DE CONSTATARE A ABATERII RUTIERE (adica la inersectarea celor doua drumuri DN cu DJ ca sa vada concret unde am inceput depasirea si cand am terminat aceasta manevra) deorece el se afla IN MASINA ce era parcata pe partea dreapta in aceasi directie de mers cu mine (Bz - Br) chiar la intrarea in sat-ul Surdila Greci imediat dupa PODUL / PODETUL situat dupa intersectarea DN 2B cu DJ 203N si care obtureaza vizibilitatea marcajului rutier trasat de catre cei de la D.R.D.P., el aflanduse la o distanta de cel putin 3/400 m de la locul unde am efectuat eu depasirea . Va atasez cateva poze cu sectorul de drum unde sa intamplat ABUZUL extrase cu ajutorul Google Street View . ![]() ![]() ![]() ![]() Este sau nu este ABUZ ceea ce a facut A.R Sterian Sorin ? O intrebare as avea : Pot face contestatie daca in P.V. la rubrica "Alte mentiuni" agentul a trecut "Nu am de facut" si a luat datele soferului utilitarei Ford Transit ? Probabil pentru al avea ca martor in cazul unei eventuale contestatii facute de mine, deoarece A.R. era singur in masina (nu avea nici un coleg cu el) . Multumesc. O zi buna .
Edited by althea, 13 April 2017 - 05:40.
|
Posted 19 May 2015 - 11:16

1. Nu stiu daca "agentul rural" are voie sa iti suspende carnetul.
http://asistentapent...iri/toate/9/192 2. Fara proba video nu tine in instanta. 3. Nu conteaza ce scrii la mentiuni sau ca nu semnezi. La noi liniile continue sunt extrem de cretin puse, pe ideea "sanatoasa" ca e drept si sa nu mergi cu viteza. Am mers prin multe locuri in lume si sunt tari unde linia continua e o raritate chiar si in curbe fara vizibilitate. Eu mor de nervi cand prind un tir/prost, care abia se taraste, de parca i-a dat tacso' drum zestre. |
Posted 19 May 2015 - 11:17

Am ramas si eu fara permis luna asta , cu totul alta situatie, uita-te pe pv si vezi ce scrie la martor asistent parca, la mine agentul a trecut un alt agent ca martor desi era singur pe motocicleta in intersectie, si culmea a si semnat acel martor desi eram langa el cand a completat pv. cand am avut de obiectat, mi-a zis doar ca pot sa contest, a trecut pe pv ca nu am mentiuni de facut, s-a urcat pe moto si a plecat. Daca nu ai cum sa dovedesti prin martori, camera sau prin orice alt mod ca nu ai savarsit infractiunea cred ca cel mai sigur o sa iti fie respinsa contestatia. Eu am consultat un avocat (o cunostinta), si mi-a zis ca daca nu am martori sau dovezi la momentul prezentarii in instanta nu am nici o sansa sa imi fie anulat pv. asa ca m-am lasat pagubas fiind sg in masina, si el avand acel "martor" din burta
![]() Edited by MaxXu1, 19 May 2015 - 11:19. |
Posted 19 May 2015 - 11:18

Mai, din ce se intelege ai deposit pe linie continua si cale ferata. Unde e abuzul? Ca e posibil sa scapi asta e altceva, dar abuz nu a fost.
Da ma multe detalii, poate nu am inteles bine. Edited by gigiipse, 19 May 2015 - 11:20. |
Posted 19 May 2015 - 11:22

Nu stiu ce se intampla de cateva saptamani ca toti agentii au luat-o razna... si mie mi-au suspendat permisul aiurea.. si tot mai multi se vaita de situatii de genul... cred ca au plafon de amenzi ceva venit de sus ca nu imi explic atatea abuzuri
![]() |
Posted 19 May 2015 - 11:25

Pai abuzul este urmatorul:
Conform logicii romanesti, "nu conteaza daca eu gresesc, tu nu ai voie sa comentezi". Adica genul ala de om caruia ii arati cu argumente ca greseste ceva, si in loc sa te contrazica, merge pe argumentul "tu vorbesti ma? pai tu cand faceai si dregeai [...]". Probabil acelasi lucru si in cazul asta. Omul a depasit pe linie continua / cale ferata, dar agentul de politie nu are voie sa comenteze pentru ca era prea departe si nu avea cum sa vada. Deci nu conteaza fapta, conteaza ca agentul avea buletinul expirat si nu privea la unghi de maxim 8 grade fata de carosabil si expirase ITP-ul la masina de politie, deci practic agentul nu avea cum sa ajunga legal in acel loc. |
Posted 19 May 2015 - 11:31

În România, în 1996 erau 2.686 de comune cu un total de 13.285 sate, cu o medie de 5 sate pe comună.
Deci tu vrei 2-3 politisti de circulatie in fiecare comuna. Pai daca faci un calcul, numai politia rutiera rurala depasese Politia Romana. Cu tot cu criminalisti, etc . |
Posted 19 May 2015 - 11:33

Eu nu vreau nimic, dar cu siguranta nu vreau un tablagiu dupa fiecare tufis, gata sa aplice planul de amenzi, fie ca ai basca, fie ca n-ai basca!
|
Posted 19 May 2015 - 11:36

Edited by established, 19 May 2015 - 11:39. |
Posted 19 May 2015 - 11:45

Eu nu vreau nimic, dar cu siguranta nu vreau un tablagiu dupa fiecare tufis, gata sa aplice planul de amenzi, fie ca ai basca, fie ca n-ai basca! |
|
Posted 19 May 2015 - 11:47

Posted 19 May 2015 - 11:51

Onorata instanță, pledez vinovat de acuzațiile aduse dar resping cu tărie procedura de sancționare. Cazul tău pe scurt.
|
Posted 19 May 2015 - 11:52

Posted 19 May 2015 - 11:54

Poate ca ai dreptate ca nu avea el cum sa vada si te simti nedreptatit din cauza asta plus ca nu cred ca trebuia sa vada marcajul daca este din localitate si probabil cunoaste foarte bine drumul,era de ajuns sa vada ca s-a efectuat depasirea in zona caii ferate, tu spui ca nu avea de unde sa stie exact zona dar contraventia pentru suspendarea permisului tu ai comis-o. Parerea mea este ca nu ai cum sa contesti p.v-ul pentru ca nu ai cum sa dovedesti ca nu ai savarsit contraventia.
Edited by MaxXu1, 19 May 2015 - 11:58. |
Posted 19 May 2015 - 11:59

Poate ca ai dreptate ca nu avea el cum sa vada si te simti nedreptatit din cauza asta, dar contraventia pentru suspendarea permisului tu ai comis-o. Parerea mea este ca nu ai cum sa contesti p.v-ul pentru ca nu ai cum sa dovedesti ca nu ai savarsit contraventia. Ideea e ca la process politia trebuie sa dovedeasca ca s-a savarsit contraventia, nu invers. Asta e tehnicalitatea pe care poate scapa. Totusi avem un topic cu un titlu destul de grav si in care este terfelit un om care in cazul asta si-a facut treaba, nu stiu in rest. Parerea mea e ca un moderator ar trebui sa ia ceva atitudine. Si nu cea de mai sus ![]() |
Posted 19 May 2015 - 12:00

Inca o data va spun, toti politistii din mediul rural au calitate de politisti rutieri.
![]() Ca sa constate si sa sanctioneze contraventii la regimul rutier, e de ajuns doar sa le constate prin propriile simturi. Nu e nevoie de martori/probe video. Exceptie fac contraventiile la regimul vitezei, ca trebuie masurata cu mijloace omologate iar contraventia inregistrata video, contraventiile privind consumul de alcool, ca prezenta alcoolului in aerul expirat se constata prin mijloace omologate si contraventiile privind defectiunile tehnice ale autovehiculelor, ca se constata doar impreuna cu reprezentati RAR. Deci, aveti grija cum circulati, mai ales in mediul rural ![]() |
|
Posted 19 May 2015 - 12:01

Singura discutie este daca un politist de la Politia Rurala poate sa suspende un permis. Daca pot constata contraventiile, este clar ca pot da si sanctiuni.
Cunosc zona, acolo este vizibilitate pe sute de metri in orice directie. Iar in Surdila Greci este si intersectia cu drumul care vine de la Urziceni si acolo stau extrem de des cei de la rutiera, nu erau si in ziua respectiva? LE: acolo linia continua chiar isi are rostul: marcheaza cei 50 m dinainte si dupa calea ferata unde este interzisa depasirea conform codului rutier. Sper sa citeasca si Adm ca sa se lamureasca.
1. Nu stiu daca "agentul rural" are voie sa iti suspende carnetul. La noi liniile continue sunt extrem de cretin puse, pe ideea "sanatoasa" ca e drept si sa nu mergi cu viteza. Edited by Bogdansv1, 19 May 2015 - 12:06. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users