![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Completare automata cu numere care lipsesc, in excel
Last Updated: May 10 2015 12:29, Started by
Mihai Popa
, May 09 2015 23:38
·
0

Posted 09 May 2015 - 23:38

Buna,
Am nevoie de un mic ajutor: am nevoie de o metoda de a completa automat, pe o coloana, o serie de numere astfel: pe coloana A sunt datele de intrare si pe coloana B as vrea sa se completeze automat cu numerele lipsa, ca in exemplul atasat. Valoarea minima este 1 iar maxima este 31 pe coloana A. VA multumesc pentru orice idee. |
Posted 09 May 2015 - 23:58

Poti cu ceva improvizatie.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/99sVXG3xpB0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Daca te uiti prea devreme filmul inca se proceseaza... curand va fi online |
Posted 10 May 2015 - 00:43

faci exact la fel doar ca pui pe pozitia 10 ca fiind 9+1 si apoi tragi in jos cat iti trebuie
|
Posted 10 May 2015 - 10:24

Bravo ca ai rezolvat, totusi m-ai faut curios si nu am .rar aici. Nu poti posta excelul direct? Ca eu nu am inteles ce urmareai.
|
Posted 10 May 2015 - 12:29

Initial am incercat sa atasez fisierul .xlsx, dar nu a mers. Ma interesa sa completez o serie de numere automat, in comparatie cu un altul. Cam asa: pe coloana A am referinta: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10. Pe coloana B, am datele de intrare: 1,2,4,7,9. Vreau ca in coloana B sau in alta, de exemplu C, sa se completeze automat numere lipsa comparativ cu referinta. Am rezolvat cu VLOOKUP.
Multumesc. Edited by Mihai Popa, 10 May 2015 - 12:30. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users