![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Completare automata cu numere care lipsesc, in excel
Last Updated: May 10 2015 12:29, Started by
Mihai Popa
, May 09 2015 23:38
·
0

Posted 09 May 2015 - 23:38

Buna,
Am nevoie de un mic ajutor: am nevoie de o metoda de a completa automat, pe o coloana, o serie de numere astfel: pe coloana A sunt datele de intrare si pe coloana B as vrea sa se completeze automat cu numerele lipsa, ca in exemplul atasat. Valoarea minima este 1 iar maxima este 31 pe coloana A. VA multumesc pentru orice idee. |
Posted 09 May 2015 - 23:58

Poti cu ceva improvizatie.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/99sVXG3xpB0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Daca te uiti prea devreme filmul inca se proceseaza... curand va fi online |
Posted 10 May 2015 - 00:43

faci exact la fel doar ca pui pe pozitia 10 ca fiind 9+1 si apoi tragi in jos cat iti trebuie
|
Posted 10 May 2015 - 10:24

Bravo ca ai rezolvat, totusi m-ai faut curios si nu am .rar aici. Nu poti posta excelul direct? Ca eu nu am inteles ce urmareai.
|
Posted 10 May 2015 - 12:29

Initial am incercat sa atasez fisierul .xlsx, dar nu a mers. Ma interesa sa completez o serie de numere automat, in comparatie cu un altul. Cam asa: pe coloana A am referinta: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10. Pe coloana B, am datele de intrare: 1,2,4,7,9. Vreau ca in coloana B sau in alta, de exemplu C, sa se completeze automat numere lipsa comparativ cu referinta. Am rezolvat cu VLOOKUP.
Multumesc. Edited by Mihai Popa, 10 May 2015 - 12:30. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users